Op zoek naar docent nt2?

docent nt2
Nederlands 1 intensief BplusC.
Ik heb op een basisschool lesgegeven. Ook ben ik twintig jaar docent NT2 bij het ID College geweest. Momenteel werk ik al jaren als docent NT2 bij B plus C. Na mijn studie Nederlandse taal en letterkunde aan de Leidse universiteit ben ik nu ruim 25 jaar werkzaam in het onderwijs.
Docent Nt2-vacatures in Noord-Holland januari 2019 Indeed.nl.
Docent NT2 gezocht in Schagen B1 groep. Voor een groeiende organisatie zoeken wij gedreven en enthousiaste docenten met bevoegdheid om als NT2 docent aan de. 29 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Flexibility Onderwijs Nederland Vacatures in Schagen.
Een leven lang leren.
Bij de Volksuniversiteit Eindhoven bieden wij u een divers aanbod creatieve cursussen en workshops aan. Kijk in het onderstaande overzicht wat bij u past en schrijf u meteen in. Wilt u eerst meer informatie over een creatieve cursus of workshop, dan kunt u altijd eerst contact opnemen met de docent.
Opleiding tot docent NT2 Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen.
Doorzoek deze site. Talencentrum Opleiding tot docent NT2. Vertalen en corrigeren. Opleiding tot docent NT2. Opleiding tot docent NT2. Opleiding tot docent NT2. Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt een opleiding Nederlands als tweede taal aan voor aankomend docenten NT2.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Dat gaat over de aansluiting tussen wat jij als leraar te bieden hebt en de behoefte van de leerling. Als leraar of docent ben je de hele dag bezig om kinderen iets te leren en om hen verder te brengen in hun ontwikkeling.
NLacademie.
Onder voldoende gecertificeerd wordt verstaan.: Certificaat competent docent Nederlands als tweede taal BVNT2 en Alsare. Post-HBO NT2 Fontys, HvA, HvU, HRenO. Docent NT2 in de volwasseneneducatie VU/Windesheim. Toegepaste Taalwetenschap met specialisatie NT2 Universitaire studie. Algemene Taalwetenschap met specialisatie NT2 Universitaire studie.
Post-hbo Opleiding Docent NT2 post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Werken bij HU. Opleiding Docent NT2. Het doceren van Nederlands als tweede taal NT2 is een vak apart. Nu de markt van NT2 en inburgeringscursussen vrij is, is het belangrijk om je te onderscheiden op kwaliteit. Dat kan met deze post-bachelorcursus Opleiding Docent NT2.
12 Nt2 Docent vacatures in Noord-Holland Adzuna.
Stage NT2 docent Heemskerk. Stage NT2 docent HeemskerkTotaal inburgering is op zoek naar een stagiair die met passie wil ondersteunen in het lesgeven aan cursisten om hen binnen de gestelde trajectduur te docent NT2; Je hebt affiniteit met de doelgroep van staatsexamen cursisten en lessen Staatsexamen I en II; Je wilt je didactische vaardigheden verder ontwikkelen, evenals leren te.
vacature docent NT2.
We verwachten dat je; Zelfstandig kan werken, Kennis kan overdragen, kan omgaan met een taalbarrière, Redelijke computervaardigheden hebt en goede kennis van de Nederlandse taal Wat heeft de organisatie te bieden: Als NT2 docent werk je in het MST Taalhuis met circa 35 andere vrijwilligers.
Vacature aankomend NT2-docent Stichting de nieuwe buren.
Stichting de Nieuwe Buren is op zoek naar een Freelance aankomend NT2 docent voor de uitvoering van duale inburgeringstrajecten gekoppeld aan een beroepsopleiding voor statushouders. Als aankomend NT2 docent werk je zelfstandig op een locatie in de Randstad met als doel verhoging van het taalniveau volgens een gestructureerd lesplan.

Contacteer ons