Meer resultaten voor docent nt2

docent nt2
NedLes Dutch for internationals.
Thanks to Nedles, I really feel part of the Dutch culture and that makes me very happy. Suzy Andrews from Great-Brittain. Moreover, I feel this institute as my second home and i would like to be a part of it.
Vacatures Flexibility Onderwijs.
Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een enthousiaste docent, die op een scholengemeenschap les kan geven op het VMBO voor 3 dagen in de week. Jij bent in staat om leerlingen mee te nemen door de wondere wereld van de wiskunde.
Docent Nt2-vacatures in Noord-Holland maart 2019 Indeed.nl.
Docent NT2 / Trajectbegeleider M/V nieuw. Docent NT2 / Trajectbegeleider m/v. Een certificaat of diploma NT2 docent wenselijk; Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Docent NT2 / Trajectbegeleider. Als Docent NT2 / Trajectbegeleider ben jij verantwoordelijk voor het.
Een leven lang leren.
Kijk in het onderstaande overzicht wat bij u past en schrijf u meteen in. Wilt u eerst meer informatie over een creatieve cursus of workshop, dan kunt u altijd eerst contact opnemen met de docent. In veel cursussen zoals tekenen en schilderen werkt u op uw eigen niveau, onze docenten begeleiden u daarbij.
Opleiding tot docent NT2 Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen.
Doorzoek deze site. Talencentrum Opleiding tot docent NT2. Vertalen en corrigeren. Opleiding tot docent NT2. Opleiding tot docent NT2. Opleiding tot docent NT2. Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt een opleiding Nederlands als tweede taal aan voor aankomend docenten NT2.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
De casussen beslaan de volle breedte van het sociaal domein, ingedeeld naar Bewoners, Sociaal ondernemers, Uitvoeringspraktijk en Beleid. Een breed palet aan onderwerpen passeert de revue: van schulden, eenzaamheid en gegevensoverdracht, tot schaamte en PGBs.De bundel is samengesteld door David ter Avest, als docent onderzoeker bij Hogeschool Inholland verbonden aan de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid.
12 Nt2 Docent vacatures in Noord-Holland Adzuna.
Stage NT2 docent Heemskerk. Stage NT2 docent HeemskerkTotaal inburgering is op zoek naar een stagiair die met passie wil ondersteunen in het lesgeven aan cursisten om hen binnen de gestelde trajectduur te docent NT2; Je hebt affiniteit met de doelgroep van staatsexamen cursisten en lessen Staatsexamen I en II; Je wilt je didactische vaardigheden verder ontwikkelen, evenals leren te.
Post-hbo Opleiding Docent NT2 post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Deeltijd, duaal en cursussen. Opleiding Docent NT2. Het doceren van Nederlands als tweede taal NT2 is een vak apart. Nu de markt van NT2 en inburgeringscursussen vrij is, is het belangrijk om je te onderscheiden op kwaliteit. Dat kan met deze post-bachelorcursus Opleiding Docent NT2.
vacature docent NT2.
We verwachten dat je; Zelfstandig kan werken, Kennis kan overdragen, kan omgaan met een taalbarrière, Redelijke computervaardigheden hebt en goede kennis van de Nederlandse taal Wat heeft de organisatie te bieden: Als NT2 docent werk je in het MST Taalhuis met circa 35 andere vrijwilligers.
Vacature aankomend NT2-docent Stichting de nieuwe buren.
Stichting de Nieuwe Buren is op zoek naar een Freelance aankomend NT2 docent voor de uitvoering van duale inburgeringstrajecten gekoppeld aan een beroepsopleiding voor statushouders. Als aankomend NT2 docent werk je zelfstandig op een locatie in de Randstad met als doel verhoging van het taalniveau volgens een gestructureerd lesplan.

Contacteer ons