Op zoek naar docent nt2?

docent nt2
Nt2-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Het verzorgen van NT2 lessen aan inburgeringsplichtigen, het verzorgen van examentrainingen ten behoeve van het inburgeringsexamen A2. Gesponsord vacature opslaan. NT2 Docent gezocht voor locatie Utrecht. Gecertificeerd NT2 docent. Je bent een gecertificeerd NT2 docent. Voor onze vestiging Utrecht zijn wij opzoek naar een NT2 docent die statushouders en.
Docent Nt2-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Je hebt bij voorkeur ervaring als Docent NT2 inburgering van verschillende methodieken in dit vakgebied. Gesponsord vacature opslaan. Docent /e NT2 met Poolse achtergrond. 3.600 4.000 per maand. Certificaat bekwaam docent NT2 van de BVNT2; Post-HBO NT2 Toegepaste Taalwetenschap met specialisatie NT2; NT2 certificaat Vereist.
Opleiding docent NT2 post-bachelorcursus Werk Studie.
Het doceren van Nederlands als tweede taal NT2 is een vak apart. Daarom biedt Centrum Archimedes de post-bachelorcursus opleiding docent NT2 aan. Aankomend en ervaren NT2 docenten kunnen zich hiermee onderscheiden op de nu geheel vrije markt van NT2 en inburgeringscursussen.
Post-hbo opleiding tot leraar Nederlands als tweede taal NT2 Fontys.
De opleiding richt zich specifiek op het geven van NT2 aan volwassen anderstaligen en jongvolwassen anderstaligen in de Eerste Opvang Anderstaligen EOA/Internationale Schakelklas. De post-bacheloropleiding Docent NT2 biedt u de vakinhoudelijke en didactische tools om Nederlands te doceren aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is.
Post-hbo-opleiding Docent NT2 in de volwasseneneducatie Windesheim.
Wil jij je ontwikkelen tot docent NT2 in de volwasseneneducatie? In het kort. Jij bent straks docent met vakinhoudelijke kennis NT2 en goede didactische vaardigheden. De opleiding wordt aangeboden door de Vrije Universiteit en Windesheim en bevat twee onderdelen: een vakinhoudelijk deel NT2 en een didactisch deel Didactiek BVE.
Opleiding tot docent NT2 Radboud in'to' Languages.
Daarvoor verzamel je gedurende de opleiding allerlei materialen waarmee je de ontwikkeling van jouw competenties laat zien. Producten die je verzamelt, zijn: verwerkingsopdrachten naar aanleiding van de colleges, een lesopzet, intervisieverslagen, observatieverslagen, stageverslag en eindreflectie op de eigen competenties als docent NT2.
NT2 Dossier NT2-docent worden: hoe doe je dat?
Als u weinig of geen ervaring hebt als docent Nederlands als tweede taal kunt u kiezen voor een van de officiƫle lerarenopleidingen NT2. Heeft u wel veel ervaring, maar geen officieel diploma, dan kunt u overwegen een EVC-procedure en assessment te doen om zo het certificaat Competent NT2-docent te verwerven.
Docent NT2 Vacatures Vacatures.nl.
Je hebt ervaring als docent Nederlandse taal als tweede taal NT2. Docent NT2 Inburgering Enschede. Attract Uitzendbureau Enschede. Als docent NT2 werk je op trajecten waarbij je anderstalige deelnemers begeleidt bij de verhoging van basisvaardigheden taal, rekenen en digitale vaardigheden, die de.
Docentenopleiding met BDB Docenten NT2 NT2, Vrije Universiteit Amsterdam.
Home NT2 Professional Docenten NT2 Docentenopleiding. Opleiding Docent NT2 in het volwassenenonderwijs. Voor deelnemers zonder onderwijsbevoegdheid. De Vrije Universiteit Amsterdam VU-NT2 en Hogeschool Windesheim Zwolle bieden een veelzijdige NT2-docentenopleiding aan, die twee onderdelen bevat: een vakinhoudelijk deel en een didactisch deel.
NT2 docent: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Als je als zelfstandige werkt, spreekt het voor zich dat je geen doorbetaalde vakantiedagen hebt en dergelijke. Mensen vonden ons op: Salaris NT2 docent, Loon NT2 docent, Wat verdien je als NT2 docent, Salarisschaal NT2 docent, Salarisindicatie NT2 docent, Bonus NT2 docent, CAO NT2 docent, Brutoloon NT2 docent, Nettoloon NT2 docent, Vakantiedagen NT2 docent, Pensioen NT2 docent.

Contacteer ons