Meer resultaten voor docent nt2

docent nt2
Links Taalunieversum.
Het centrum voor nascholing Amsterdam organiseert een Post-HBO Opleiding Docent Nederlands als tweede taal voor mensen die reeds werken, of willen werken als docent NT2 in het BVE-veld of op een VO-school waar NT2 wordt gegeven in de Eerste Opvang aan Nieuwkomers.
Opleiding tot docent NT2 Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen.
Opleiding tot docent NT2. Opleiding tot docent NT2. Opleiding tot docent NT2. Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt een opleiding Nederlands als tweede taal aan voor aankomend docenten NT2. Start aanmelding via aanmeldformulier: 1 maart 2017. Deadline aanmelding: 8 mei 2017 gesloten.
Docent Nt2-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Docent NT2 / Staatsexamen II B2. Wij zoeken met spoed een docent NT2 / Staatsexamen II B2. Taalschoolnl werkt met gecertificeerde docenten of docenten die. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor taalschoolnl Vacatures in Delft. Docent NT2 Haarlem.
Kies op maat Docent NT2.
Docenten NT2 geven Nederlands aan volwassen anderstaligen, vaak als onderdeel van hun inburgeringstraject, maar er is tegelijkertijd een dringende behoefte aan leerkrachten in het reguliere onderwijs met kennis van NT2 en tweedetaalverwerving, omdat veel anderstalige kinderen zonder een taal/inburgeringstraject in het onderwijs instromen. Studenten die deze minor volgen en voldoende afronden ontvangen bij hun diplomering óók het certificaat Docent NT2.
Docenten nt2 parttime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
je beschikt over het certificaat competent docent NT2 van de BVNT2 of bent in opleiding of EVC traject tot gecertificeerd docent NT2 als docent heb je ervaring en affiniteit met NT2 onderwijs. 41 dagen geleden geplaatst 12 24 uur HBO Docent NT2, regio Utrecht.
Post-hbo-opleiding Docent NT2 in de volwasseneneducatie Windesheim.
Wil jij je ontwikkelen tot docent NT2 in de volwasseneneducatie? In het kort. Jij bent straks docent met vakinhoudelijke kennis NT2 en goede didactische vaardigheden. De opleiding wordt aangeboden door de Vrije Universiteit en Windesheim en bevat twee onderdelen: een vakinhoudelijk deel NT2 en een didactisch deel Didactiek BVE.
Post-hbo opleiding docent Nederlands als tweede taal NT2 Hogeschool van Amsterdam.
Post-hbo opleiding docent Nederlands als tweede taal NT2. Migranten blijven naar Nederland komen, zowel arbeidsmigranten als vluchtelingen van binnen en buiten de Europese Unie. Daarom blijft er niet alleen voor volwassenen maar ook in het voortgezet onderwijs behoefte aan de mogelijkheid om de Nederlandse taal te leren. Informatie over de cursus Post-hbo opleiding docent Nederlands als tweede taal NT2 vind je hier.
Docent NT2 Vacatures Vacatures.nl.
als docent heb je ervaring en affiniteit met NT2 onderwijs en kennis van de actuele. Het WerkWoord Dordrecht. Wij zoeken gecertificeerde NT2 docenten Voor de maandag en dinsdagavond zijn wij op zoek naar een gecertificeerde NT2 docent voor een groep met niveau alfa B die in augustus.
NT2 docent: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Als je als zelfstandige werkt, spreekt het voor zich dat je geen doorbetaalde vakantiedagen hebt en dergelijke. Mensen vonden ons op: Salaris NT2 docent, Loon NT2 docent, Wat verdien je als NT2 docent, Salarisschaal NT2 docent, Salarisindicatie NT2 docent, Bonus NT2 docent, CAO NT2 docent, Brutoloon NT2 docent, Nettoloon NT2 docent, Vakantiedagen NT2 docent, Pensioen NT2 docent.
Post-hbo opleiding tot leraar Nederlands als tweede taal NT2 Fontys.
De opleiding richt zich specifiek op het geven van NT2 aan volwassen anderstaligen en jongvolwassen anderstaligen in de Eerste Opvang Anderstaligen EOA/Internationale Schakelklas. De post-bacheloropleiding Docent NT2 biedt u de vakinhoudelijke en didactische tools om Nederlands te doceren aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is.

Contacteer ons