Zoeken naar nt2 aanmelden

nt2 aanmelden
Staatsexamen NT2: Nederlands als tweede taal Cito.
Nederlands als tweede taal NT2. Voorbeeldexamens Staatsexamen NT2. Staatsexamen NT2: Nederlands als tweede taal. Het Staatsexamen NT2 van het CvTE is bedoeld voor mensen die het Nederlands niet als moedertaal hebben, maar willen aantonen dat ze het Nederlands voldoende beheersen om hier te kunnen werken of studeren. Daarom zijn er twee examenprogrammas ontwikkeld. U kunt zich aanmelden voor een van deze examens.
Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. nieuws-icoon. Veelgestelde vragen. Tip-icoon. facebook. Pijl omhoog.
Alle informatie over aanmelden en de uitslag van uw examen. Steeds meer werkgevers hebben te maken met sollicitanten en werknemers waarvan Nederlands de tweede taal is. Informatie en tips voor docenten Nederlands als tweede taal. Vraag en antwoord. Kan ik inburgeren met een diploma Staatsexamen Nt2? Hoe kan ik me voorbereiden op het Staatsexamen Nt2?
Contact over Staatsexamens Nt2 Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. Pijl omhoog.
Contact over Staatsexamens Nt2. Steunpunt Staatsexamens Nt2. Aanmelden en betalen. Contact met het College voor Toetsen en Examens. Steunpunt Staatsexamens Nt2. Hebt u een vraag of wilt u advies? Neem dan contact op met het Steunpunt Staatsexamens Nt2. Contactformulier Staatsexamens Nt2.
NT2 Natuurlijk Nederlands leren en inburgeren.
Bekijk de lijst met taalscholen op Staatsexamen NT2.nl. Zo meldt u zich aan voor het Staatsexamen NT2. Wanneer u het Staatsexamen NT2 gaat doen, of dat nu Programma I of II is, moet u zich aanmelden. Dit doet u online met een aanmeldformulier op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs DUO.
Post-hbo opleiding tot leraar Nederlands als tweede taal NT2 Fontys.
De aanmeldprocedure verloopt als volgt.: U kunt zich uitsluitend aanmelden via de aanmeldbutton deze verschijnt onder het kopje startdata op de website van 9 januari tot en met 21 januari 2018. Na aanmelding stuurt u, in diezelfde periode, uw CV en een korte motivatiebrief naar flotacademie@fontys.nl. CVs en motivatiebrieven die vóór 9 januari of ná 21 januari worden verstuurd, nemen wij niet in behandeling. De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek. De selectie wordt gemaakt op basis van vooropleiding. Kandidaten met een lesbevoegdheid komen als eerste in aanmerking. Daarna volgen kandidaten met een aan het vakgebied NT2 verwante vooropleiding. Als u beschikt over enige ervaring met de doelgroep, is dat een pre. Zijn er meer kandidaten die aan de criteria voldoen dan het aantal beschikbare opleidingsplaatsen, dan hanteren we voor de intake de volgorde van aanmelding. Let op: uw aanmelding is pas compleet na ontvangst van uw aanmelding inclusief CV en motivatiebrief.
Examentraining voor Staatsexamen NT2 Fiolet Taaltrainingen.
Als je voor één, twee of drie onderdelen van het examen bent geslaagd, dan krijg je een certificaat voor die onderdelen. Zon certificaat blijft altijd geldig. Als je later de andere onderdelen haalt, kun je deze certificaten inwisselen voor het Diploma NT2. Aanmelden voor de cursus Staatsexamen NT2.
Nederlands als tweede taal NT2 ROC van Amsterdam.
Stage lopen bij het ROC. Mbo-onderwijs home Opleidingen Mbo-colleges Sectoren Open dagen Brochures Meelopen Aanmelden. Wat zijn de kosten? Sport en studie. Van mbo naar hbo. Studiehulp en advies. Starten in januari 2018. Volwassenenonderwijs home Joke Smit College vavo Mbo-opleidingen Inburgering Taalonderwijs MBO Taal. Entree home Entree-opleidingen ROC Op Maat Open dagen. Voortgezet onderwijs home De scholen. Cursussen Trainingen home. Maak een Talent Profiel. Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Cursussen Trainingen nbsp. Nederlands als tweede taal NT2.
Nederlands als tweede taal NT2.
Met online dialogen en oefeningen bereidt de cursist zich voor op de wekelijkse les. Tijdens de les wordt vooral geoefend met spreekvaardigheid. Deze pagina delen. Nederlands als tweede taal NT2. Aanmelden voor Nederlands als tweede taal NT2. Alles over ons.
Aanmelden staatsexamen NT2.
Aanmelden NT2 examen. In welk programma wilt u examen doen? In welke plaats wilt u examen doen? Zijn er persoonlijke omstandigheden? Zijn er persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld een handicap., die van invloed zijn op uw examen en waarvoor een voorziening. moet worden getroffen?
Staatsexamen NT2 1 en 2 W en L Opleidngen.
De meeste inburgeraars doen het inburgeringsexamen, maar inburgeren kan ook met het Staatsexamen Nederlands als 2e taal NT2. Hiermee is de cursist niet alleen ingeburgerd, maar kan hij/zij zich ook aanmelden bij een hogeschool of universiteit om verder te studeren.

Contacteer ons