Resultaten voor nt2 aanmelden

nt2 aanmelden
Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. nieuws-icoon. Veelgestelde vragen. Tip-icoon. facebook. Pijl omhoog.
Alle informatie over aanmelden en de uitslag van uw examen. Steeds meer werkgevers hebben te maken met sollicitanten en werknemers waarvan Nederlands de tweede taal is. Informatie en tips voor docenten Nederlands als tweede taal. Vraag en antwoord. Kan ik inburgeren met een diploma Staatsexamen Nt2? Hoe kan ik me voorbereiden op het Staatsexamen Nt2?
Niveau B1 NT2 Staatsexamen I Nederlands leren.
Lezen niveau B1 NT2 Staatsexamen I. Niveau B2 Staatsexamen II. Lezen, schrijven, grammatica B2. inloggen OGO Burgerschap. Home Nederlands leren met nt2taalmenu Niveau B1 NT2 Staatsexamen I. Niveau B1 NT2 Staatsexamen I. Kies hieronder wat u wilt doen.: 2018 Nederlands leren.
Steunpunt Staatsexamens NT2 ITTA.
Inhoudelijke vragen over de Staatsexamens NT2 kunt u stellen aan het ITTA: 020-525 3844 of info@staatsexamensnt2.nl. Voor vragen over het aanmelden, afmelden, de betaling, het Diploma NT2 of andere zaken die met de organisatie en afname van het examen te maken hebben verwijzen we door naar DUO.
Aanmelden Mbo opleidingen: Kellebeek College.
En nu: digitaal aanmelden! Houd rekening met de juiste opleidingsomschrijving om je aanmelding succesvol te laten verlopen. Het kan zijn dat de opties voor de keuze van je aanmelding anders zijn dan je verwacht. Dit heeft te maken met de invoering van de herziene kwalificatiestructuur.
Nederlands Staatsexamen II NT2 Erasmus University Rotterdam.
Taalunieversum about the Dutch language. Board of Examinations about the Dutch State Exam NT2. DUO State Exam information from the Dutch government about Dutch as a second language. Net in Nederland Dutch television with English and Arabic subtitles. Studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit helpen NT2-cursisten met het oefenen van de Nederlandse taal. Deze groep bestaat voornamelijk uit vluchtelingen die naar het Staatsexamen II toewerken. Door wekelijks een uur samen Nederlands te spreken kunnen cursisten oefenen met het spreken en luisteren van de taal. Daarbij maken zowel taalbuddy als cursist op een informele manier kennis met een andere cultuur. Aanmelden als taalbuddy.
Inschrijven NT2 Academy Inschrijven NT2, Vrije Universiteit Amsterdam.
Inschrijven NT2 Academy. Inschrijven NT2 Professional. van der Voort. Keurmerk Blik op Werk. Kwaliteitsgroep Educatie Taal. Nieuws en Agenda. NT2, Vrije Universiteit Amsterdam. Home Inschrijven Inschrijven NT2 Academy. Inschrijven NT2 Academy. Aanmelden en inschrijven. Heb je interesse in Nederlands leren bij VU-NT2?
Aanmelden staatsexamen NT2.
Aanmelden NT2 examen. In welk programma wilt u examen doen? In welke plaats wilt u examen doen? Zijn er persoonlijke omstandigheden? Zijn er persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld een handicap., die van invloed zijn op uw examen en waarvoor een voorziening. moet worden getroffen?
Leer eerst Nederlands, meld je daarna aan.
Home Aanmelden Leer eerst Nederlands. Heb je een verblijfsvergunning na 1 januari 2013 gekregen? Dan heb je, of krijg je binnenkort, een brief van DUO waarin staat dat je moet inburgeren onder andere Nederlands leren. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je inburgering. Het UAF betaalt niet voor jouw inburgering. Je kunt wel financiƫle hulp krijgen van de overheid. Je kunt maximaal 10.000, lenen van de DUO voor je inburgering. Als je wilt gaan studeren in het hoger onderwijs, dan moet je inburgeren met Staatsexamen NT2, programma II. Kijk voor meer informatie op de website van DUO bij Inburgeren met Staatsexamen NT2.
Kosten Staatsexamen NT2 Fiolet Taaltrainingen.
De examens Luisteren en Spreken doe je op een computer. Het examen Schrijven doe je voor een deel op de computer en voor een deel op papier. Bij het examen Lezen lees je de teksten in een boekje en beantwoordt je de vragen op de computer. Aanmelden voor de cursus Staatsexamen NT2.
Staatsexamens Nt2 Taken CvTE CvTE.
Voor inhoudelijke informatie over de staatsexamens Nt2, adressen van taalaanbieders, informatie voor kandidaten, werkgevers en docenten is er de website van de staatsexamens Nt2. Informatie over praktische zaken als aanmelden en betalen is te vinden op de website van DUO.

Contacteer ons