Resultaten voor nt2 oefenen

nt2 oefenen
NT2-oefeningen.
Leerstoornissen en problemen. Met dank aan. Deze oefeningen zijn bedoeld voor kinderen met een achterstand op het gebied van technisch lezen of spelling. Ook begrijpend lezen en de spelling van werkwoorden kunnen onderdeel of juist speerpunt van de inoefening zijn.
Lingua Incognita Luisteren, spreken.
Prijzen stex 1 en 2. Oefenmateriaal Staatsexamen Nt2. Schrijven, lezen, KNM. ONA Portfolio Arbeidsmarktorientatie. Oefenmateriaal Basisexamen inburgering. Dit zijn 24 luisterfragmenten in het Nederlands. Hiermee kunt u zich voorbereiden op het inburgeringsexamen onderdeel luisteren. Bij de fragmenten horen het opdrachtenboek herzien 2015 en het transcriptenboek. Hiernaast te downloaden In het werkboek staan vragen over de luisterfragmenten. In het transcriptenboek kunt u meelezen met de teksten. Spreken: U kunt nu ook oefenen met het werkboek Spreken A2.
Websites om Nederlands mee te oefenen.
iedere week een stukje uit de krant met 10 oefeningen. zinnen kunnen worden voorgelezen. Alleen in de Bibliotheek te gebruiken. oefenen met spelling en grammatica. theorie en oefeningen. Alleen in de Bibliotheek te gebruiken. zelfstandig leren voor het Inburgeringsexamen of Staatsexamen NT2.
Staatsexamen NT2: Nederlands als tweede taal Cito.
Wilt u oefenen met het Staatsexamen NT2? Bestel dan bij ons de voorbeeldexamens. Hebt u zich aangemeld als beoordelaar voor het Staatsexamen NT2 en wilt u weten of u geselecteerd bent? Kijk dan in het linkermenu bij beoordelaars. Wilt u meer weten over het Staatsexamen NT2?
oefenen voor het examen dik verhaar.
Ook kun je bij vrijwilligersorganisaties, zoals Samenspraak, soms hulp krijgen bij het leren van taal of het oefenen met praten. Oefenen voor het examen. Als je de taal goed genoeg kent is het belangrijk om te leren en te oefenen voor de onderdelen van het examen.
NT2 Kevin Vermassen.
Aan de slag met STEM, ICT Nederlands. Op deze pagina vind je een alfabetisch overzicht van de oefeningen NT2. Je hoeft deze oefeningen niet in volgorde te maken, klik enkel de themas aan waarover je iets wilt bijleren. Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend.
Nederlands NT2 Wolfert College.
Hot potatoes NT2. Woord in beeld. Pagina van Henny Jellema. Pagina van Kevin Vermassen. Beginners in Brussel. Woordenschat voor beginners. In de praktijk. Test je woordenschat. Het Groene Boekje. Hot Potatoes Nederlands. Hoe je typt. Zinsontleding voor dummies. Stappenplan 1 / 2. Grammatica A1 / A2 / B1. Oefenen met Nederlands.
Welkom op deze website. Wij helpen u om Nederlands te leren. Hier vindt u veel websites waar u gratis Nederlands kunt leren. Bij sommige websites wordt u gevraagd zich gratis aan te melden.
Inlogcode oefenen.nl A1-A2. Lezen en schrijven. Lezen en schrijven. Woorden, Grammatica, Inburgering. Woorden, Grammatica, Inburgering. Inburgering Buitenland A1-A2 Oefeningen Inburgering. Spelling, Grammatica, Lezen. Woorden, Zinnen, Grammatica. Engels en Nederlands. Leren van computervaardigheden. Verwijzing naar veel sites. Site voor Nederlandse basisscholen.
Gratis online NT2 oefeningen.
Deze pagina met gratis online NT2 oefeningen is bedoeld voor iedereen die wil oefenen met het leren van de Nederlandse taal. Deze oefeningen geven je de mogelijkheid om te oefenen met werkwoordspelling. Trappen van vergelijking. Deze oefeningen geven je de mogelijkheid om te oefenen met de trappen van vergelijking.

Verschillende NT2-oefeningen: NT2 taalmenu. SNT oefeningen: grammatica en woordenschat. Verschillende modules: Je kan me wat. Oefeningen lager onderwijs: taal, wiskunde, WO Open Leerhuis. Grammatica en spelling: hoog niveau: Juf Melis. NT2-oefeningen per niveau en met verschillende contexten: Margoo. Nederlands oefenen bij leerpunt.

Contacteer ons