Op zoek naar nt2 oefenen?

nt2 oefenen
Welkom op deze website. Wij helpen u om Nederlands te leren. Hier vindt u veel websites waar u gratis Nederlands kunt leren. Bij sommige websites wordt u gevraagd zich gratis aan te melden.
Inlogcode oefenen.nl A1-A2. Lezen en schrijven. Lezen en schrijven. Woorden, Grammatica, Inburgering. Woorden, Grammatica, Inburgering. Inburgering Buitenland A1-A2 Oefeningen Inburgering. Spelling, Grammatica, Lezen. Woorden, Zinnen, Grammatica. Engels en Nederlands. Leren van computervaardigheden. Verwijzing naar veel sites. Site voor Nederlandse basisscholen.
Gratis online NT2 oefeningen.
Deze pagina met gratis online NT2 oefeningen is bedoeld voor iedereen die wil oefenen met het leren van de Nederlandse taal. Deze oefeningen geven je de mogelijkheid om te oefenen met werkwoordspelling. Trappen van vergelijking. Deze oefeningen geven je de mogelijkheid om te oefenen met de trappen van vergelijking.
Nederlands leren met Bart de Pau NT2: nederlandse grammatica / zinnen oefenen. YouTube.
Nederlands leren met Bart de Pau NT2: grammatica / zinnen oefenen. De Nederlandse grammatica van de dutchgrammar lessen wordt in de Heb je zin? videos toegepast in een context het verhaal van Martin en Marieke. Related grammar lessons: dutchgrammar lesson 1 till 20.
Websites om Nederlands mee te oefenen.
voor iedereen die nieuws wil lezen en begrijpen. iedere week een stukje uit de krant met 10 oefeningen. zinnen kunnen worden voorgelezen. In de Bibliotheek én thuis. oefenen met taal lezen, schrijven en rekenen. over opvoeding, gezondheid, internetten en omgaan met geld.
voor zelfstudie Het Begint met Taal.
Oefenen.nl; taaloefeningen voor anderstaligen. NT2 taalmenu; oefeningen voor vaardigheden op alle niveaus. Je kan me wat; 15 lesmodules voor beginners. Ver-taal; woordenschat, luisteroefeningen, kruiswoordraadsels en liedjes. Dutchplusplus; variëteit en dialect in het Nederlands. VanDale.nl; het online woordenboek. Vertalen.nu; vertalen, woordenschat en spellingscontrole. Dads project; leer klokkijken. Dads project; oefenen met topografie.
Spreekoefeningen Virtuele Training.
Learn Dutch online. Overzicht online oefeningen. Spreekoefeningen in QUIZLET Ellen Zürcher. In Quizlet kun je oefenen met verschillende taalhandelingen Speech Acts.: vragen en antwoord geven. iets voorstellen een voorstel doen. je voorkeur uitspreken. Tip 1: Klik op Quizlet: view this study set om de oefening goed te zien.
Overzicht online oefeningen Virtuele Training.
Gratis NT2 oefeningen online. Hannah de Haan. Juf Hannah: taal A2. Juf Melis A2. Juf Tiny Centrumschool. Marike.yurls sluit aan bij Taal Actief 3. NeAnderTaal met audio-oefeningen! TaalThuis A1-B1 online cursus vanuit het Engels. Taalwinkel het online adviespunt HvA en UvA.
Oefeningen NedLes.
Inburgering, Inburgeringsexamen Staatsexamen NT2. Hier vindt u wat extra oefeningen die wij hebben gemaakt. Als het voor u interessant is, doe er dan uw voordeel mee. Zelfstudielessen met videos, luisterteksten, leesteksten, woordenschatoefeningen en een schrijfopdracht.: de Watersnoodramp 1953. Midas Dekkers; een luisteroefening van een column.
Nederlands leren nt2.
Als u kiest voor Staatsexamen vindt u oefenexamens voor het Staatsexamen niveau B1 en B2. Bij Woorden vindt u veel lijsten met woorden in verschillende talen, en ook veel oefeningen om woorden te leren. Wilt u oefenen met spreken, luisteren, lezen, grammatica of andere dingen?
Voorbeeldexamens Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Geluidsfragmenten voor de onderdelen Luisteren en Spreken. Een voorbeeldexamen is speciaal gemaakt om te kunnen oefenen voor het Staatsexamen Nt2. Met een voorbeeldexamen krijgt u een beeld van hoe een echt Staatsexamen Nt2 eruit zal zien. Tips en oefeningen bij de voorbeeldexamens.

Contacteer ons