Zoeken naar oefeningen inburgering

oefeningen inburgering
Leestoets A1 A2.
De uitslag van deze toets geeft u een betrouwbare indicatie over uw slagingskansen voor het inburgeringsexamen op de niveaus A1 en A2. Deze toets is ontwikkeld door Ad Appel Taaltrainingen. Op de toets rust copyright 2013-2016. 2013-2016 Ad Appel Basisexameninburgering.nl A1.
Oefeningen Inburgering Facebook.
Ad Appel Taaltrainingen heeft een aantal oefeningen beschikbaar gesteld. Leesvaardigheid Oefeningen inburgering. This site contains free exercises for the examination inburgering Netherlands and the Toets Gesproken Nederlands TGN. Deze website bevat gratis oefeningen voor het examen inburgering in Nederland en de Toets Gesproken Nederlands TGN.
Mister Dutch: Inburgeringsexamen.
U kunt bij Mister Dutch oefenen voor alle onderdelen van het inburgeringsexamen. Wilt u oefenen voor het examen spreken? Of voor het examen schrijven, lezen en luisteren? U kunt ook oefenen voor het onderdeel Kennis van de Nederlandse maatschappij KNM.
KNS 100 Vragen.
inburgeren.
In dit programma leer je de Nederlandse taal én gewoontes. Door oefeningen en proefexamens leer jij alles wat nodig is om het examen te behalen. De training is overzichtelijk en geeft feedback op antwoorden. Start direct deze training. Oefenen voor het inburgeringsexamen is een programma van Boom NT2 school.
NCB start met Examentraining Inburgeringsexamen NCB.
NCB start met Examentraining Inburgeringsexamen. Heeft u een inburgeringscursus gevolgd en wilt u binnenkort het inburgerings of staatsexamen doen? Of heeft u eerder inburgerings of staatsexamen gedaan en bent u niet voor alle onderdelen geslaagd? Het NCB helpt u en start met de NCB Examentraining Inburgering.
Oefenmateriaal.
Allerlei informatie en oefeningen kun je vinden op www.nt2taalmenu.nl. Wil je oefenen met werkwoorden, ga dan naar: www.leer-actief.nl. Ben je gevorderd maar heb je specifieke grammaticale problemen, kijk op www.cambiumned.nl. Je kunt toetsen of je al op A2 kan lezen op www.leestoets.nl. Oefenen voor het spreekexamen.
Dialoog Taalhulp voor anderstaligen.
Hier kunt u oefeningen op alle niveaus vinden met betrekking tot rekenen, spelling, taal, begrijpend lezen en zaakvakken zoals topografie, geschiedenis, verkeersborden e.d. De werkbladen van de leerspellen kunnen worden geprint. Verder vindt u er dominospellen met getallen en rekensommen, kwartetspellen, loco's' met tegenstellingen, antoniemen en klokkijken en memory o.a.
KNM Kennis Nederlandse Maatschappij Mediatheek Steunpunt Vluchtelingen De Bilt.
Uitzondering: als je al vóór 2015 inburgeringsplichtig was, hoeft dit niet. Het examen Kennis Nederlandse Maatschappij doe je op de computer. Met de oefenexamens kun je oefenen met de vragen. Bij het echte examen kijk je naar korte filmpjes op de computer.
Lingua Incognita: Lezen, schrijven en luisteren voor inburgering Website KlasCement.
Zoek in alle leermiddelen. Lingua Incognita: Lezen, schrijven en luisteren voor inburgering. Toegevoegd door Arja van Rossum op 14.12.2013. De teksten, oefeningen, grammatica en luisterfragmenten met oefeningen zijn bedoeld voor inburgering in Nederland, maar veel materiaal kan ook nuttig zijn voor Vlaanderen.

Contacteer ons