Op zoek naar staatsexamen nt2 aanmelden?

staatsexamen nt2 aanmelden
Aanmelden staatsexamen NT2.
Aanmelden NT2 examen. Aanmelden staatsexamen NT2. Met dit programma kunt u zich elektronisch aanmelden voor het Staatsexamen. Nederlands als tweede taal NT2 I of NT2 II. Tijdens uw aanmelding kunt u kiezen hoe u wilt betalen. Dat kan via iDEAL of via het toezenden van een betalingsverzoek.
Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. nieuws-icoon. Veelgestelde vragen. Tip-icoon. Pijl omhoog.
Alle informatie over aanmelden en de uitslag van uw examen. Steeds meer werkgevers hebben te maken met sollicitanten en werknemers waarvan Nederlands de tweede taal is. Informatie en tips voor docenten Nederlands als tweede taal. Vraag en antwoord. Kan ik inburgeren met een diploma Staatsexamen Nt2? Hoe kan ik me voorbereiden op het Staatsexamen Nt2?
Aanmelden en uitslag Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Als u later de andere onderdelen haalt, kunt u uw certificaten bij DUO inwisselen voor het Diploma Staatsexamen Nt2. Voor examenkandidaten met bijzondere omstandigheden denk aan: dyslexie, visuele handicap zijn er aangepaste examens. Voor alle vragen over aanmelden, betalen, de uitslag, herkansen en het diploma neemt u contact op met DUO.
Staatsexamens Nt2 Taken CvTE CvTE.
Over de staatsexamens Nt2 is een voorlichtingsfilm gemaakt die laat zien welke stappen een kandidaat zet die het staatsexamen Nt2 gaat doen. Voor inhoudelijke informatie over de staatsexamens Nt2, adressen van taalaanbieders, informatie voor kandidaten, werkgevers en docenten is er de website van de staatsexamens Nt2. Informatie over praktische zaken als aanmelden en betalen is te vinden op de website van DUO.

Contacteer ons