Meer resultaten voor staatsexamen nt2 aanmelden

staatsexamen nt2 aanmelden
Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. nieuws-icoon. Veelgestelde vragen. Tip-icoon. facebook. Pijl omhoog.
Alle informatie over aanmelden en de uitslag van uw examen. Steeds meer werkgevers hebben te maken met sollicitanten en werknemers waarvan Nederlands de tweede taal is. Informatie en tips voor docenten Nederlands als tweede taal. Vraag en antwoord. Kan ik inburgeren met een diploma Staatsexamen Nt2? Hoe kan ik me voorbereiden op het Staatsexamen Nt2?
Niveau B1 NT2 Staatsexamen I Nederlands leren.
Lezen niveau B1 NT2 Staatsexamen I. Niveau B2 Staatsexamen II. Lezen, schrijven, grammatica B2. inloggen OGO Burgerschap. Home Nederlands leren met nt2taalmenu Niveau B1 NT2 Staatsexamen I. Niveau B1 NT2 Staatsexamen I. Kies hieronder wat u wilt doen.: 2018 Nederlands leren.
Staatsexamen NT2-I: Groepscursus voorbereiding Examenvoorbereiding Inburgeren Nederlands Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Meer informatie over het examen vindt u op de website van DUO Staatsexamen NT2. Daar kunt u zich ook aanmelden voor het staatsexamen. Op de site van het College voor Examens is algemene informatie over het Staatsexamen te vinden. Op deze site staan ook voorbeeldexamens.
Steunpunt Staatsexamens NT2 ITTA.
Adressen Cursussen en Examentrainingen Staatsexamen NT2. Voor wie op zoek is naar een geschikte cursus voor de Staatsexamens NT2 onderhouden wij een overzicht van aanbieders van cursussen en examentrainingen die speciaal gericht zijn op de Staatsexamens NT2. Op de website is het meest actuele adressenoverzicht te vinden. Vragen over de Staatexamens NT2. Inhoudelijke vragen over de Staatsexamens NT2 kunt u stellen aan het ITTA: 020-525 3844 of info@staatsexamensnt2.nl. Voor vragen over het aanmelden, afmelden, de betaling, het Diploma NT2 of andere zaken die met de organisatie en afname van het examen te maken hebben verwijzen we door naar DUO.
Nederlands Staatsexamen II NT2 Erasmus University Rotterdam.
Taalunieversum about the Dutch language. Board of Examinations about the Dutch State Exam NT2. DUO State Exam information from the Dutch government about Dutch as a second language. Net in Nederland Dutch television with English and Arabic subtitles. Studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit helpen NT2-cursisten met het oefenen van de Nederlandse taal. Deze groep bestaat voornamelijk uit vluchtelingen die naar het Staatsexamen II toewerken. Door wekelijks een uur samen Nederlands te spreken kunnen cursisten oefenen met het spreken en luisteren van de taal. Daarbij maken zowel taalbuddy als cursist op een informele manier kennis met een andere cultuur. Aanmelden als taalbuddy.
Het Staatsexamen NT2 NedLes.
Op www.cve.nl/item/staatsexamens_nederlands_als leest u alles over de Staatsexamens NT2. U kunt zich hier ook aanmelden en voorbeeldexamens downloaden. Op www.inburgeren.nl vindt u de officieumlle; informatie van de overheid over inburgeren. Training voor het Staatsexamen NT2.: Wilt u oefenen voor het Staatsexamen NT2?
Aanmelden staatsexamen NT2.
Aanmelden NT2 examen. In welk programma wilt u examen doen? In welke plaats wilt u examen doen? Zijn er persoonlijke omstandigheden? Zijn er persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld een handicap., die van invloed zijn op uw examen en waarvoor een voorziening. moet worden getroffen?
NT2.
Wie zijn we. Taalcoaching taalcursussen Aanmelden meer. Voorbereiden op hbo-taalvaardigheden. Is de dagcursus iets voor jou? Is de avondcursus iets voor jou? Nederlands voor internationale studenten. Privacy en klachtenreglement. Wat leuk dat je bij ons Nederlands als Tweede Taal NT2 wilt leren! We leren je graag de taal om te kunnen studeren en/of werken in Nederland. Heb je alle niveaus met een voldoende afgesloten? Dan ben je klaar voor Staatsexamen NT2, programma II.
Kosten Staatsexamen NT2 Fiolet Taaltrainingen.
De examens Luisteren en Spreken doe je op een computer. Het examen Schrijven doe je voor een deel op de computer en voor een deel op papier. Bij het examen Lezen lees je de teksten in een boekje en beantwoordt je de vragen op de computer. Aanmelden voor de cursus Staatsexamen NT2.
Staatsexamens Nt2 Taken CvTE CvTE.
Over de staatsexamens Nt2 is een voorlichtingsfilm gemaakt die laat zien welke stappen een kandidaat zet die het staatsexamen Nt2 gaat doen. Voor inhoudelijke informatie over de staatsexamens Nt2, adressen van taalaanbieders, informatie voor kandidaten, werkgevers en docenten is er de website van de staatsexamens Nt2. Informatie over praktische zaken als aanmelden en betalen is te vinden op de website van DUO.

Contacteer ons