Meer resultaten voor grammatica nederlands oefenen gratis

grammatica nederlands oefenen gratis
grammatica woordsoorten Oefenen met Nederlands.
te danken / te wijten. te danken / te wijten 01. wederkerend en wederkerig voornaamwoord. van alles door elkaar. Deze site is gemaakt door B.T.J. Verberk, docent Nederlands aan het Esdal College Oosterstraat havo/vwo/gymnasium en Boermarkeweg mavo te Emmen. E-mail: b.verberk@esdalcollege.nl 2015.
Grammatica zinsonleding Nederlandse Taaltest.
Test je Nederlands. Verbeter je Nederlands. View active tab. Zinnen kun je verdelen in zinsdelen: onderwerp, persoonsvorm, lijdend voorwerp, meewerkend voorwerp, enz. Met de volgende test bepaal je hoe het met je kennis van het ontleden in zinsdelen is gesteld.
Taal Oefenen.nl.
Lees en Schrijf! Met deze extra oefeningen kun je aan de slag met spelling, grammatica en budgettering. Je kunt kiezen waar je mee wilt oefenen. Bijvoorbeeld wanneer gebruik je ij en wanneer ei? Of wanneer schrijf je een t of een d aan het eind van een woord? Bij de grammatica oefen je hoe je zinnen goed schrijft.
Is jouw Nederlands op hbo-niveau? hbo-taaltoets.nl.
Toets je Nederlands. Verbeter je niveau. Is jouw Nederlands al op hbo-niveau? Toets hier gratis of jouw kennis van verschillende onderdelen van het Nederlands al voldoende is voor een taaltoets Nederlands op hbo-niveau. Toets een onderdeel. uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden.
Oefenen met taal.
Zoeken binnen de site. Oefenen met taal. Taaloefeningen rondom verschillende thema's' en situaties, leesteksten en woordenschatoefeningen. Niveau: A2 en B1. Let op: niet alle oefeningen zijn gratis. Je kan me wat. 15 modules voor beginners. Je ziet eerst een plaatje en hoort het woord of de hele zin en pas daarna doe je verschillende woordenschatoefeningen. Niveau: beginners A1/A2. Extra: je kunt het materiaal ook downloaden en printen. Op deze website staan onder andere woordenschatoefeningen, luisteroefeningen, grammatica, kruiswoordraadsels en taaloefeningen met liedjes. Niveau: halfgevorderden vanaf A2 en gevorderden B1. Nederlands leren door het bekijken van video's' met ondertiteling keuze uit Nederlands, Engels, Frans.
Nederlands Leren Grammatica Werkwoorden les 1 YouTube.
Nederlands Leren Grammatica Werkwoorden les 1. Unsubscribe from madam lili? Subscribe Subscribed Unsubscribe 703. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content.
Online Nederlands leren overzicht van gratis apps en websites Webwijzer.
Online Nederlands leren. Online Nederlands leren of verbeteren kan met deze gratis websites en apps. Met uitleg van spelling en grammatica, video's, podcasts en oefeningen voor beginners, gevorderden en anderstaligen. Nederlandse spelling en grammatica. Uitleg over spelling voor beginners, zoals basisschool leerlingen en nieuwe Nederlanders.
Gratis oefeningen correct werkwoorden spellen Zakelijk-Schrijfadvies.nl Zakelijk-Schrijfadvies.nl.
Deze website is oorspronkelijk bedoeld voor mensen die Nederlands leren als vreemde taal. De basisregels van de Nederlandse grammatica worden in begrijpelijke taal ook het Nederlands uitgelegd. Dus ook prima geschikt voor wie de taalregels eens wil opfrissen. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan die onderdelen van de grammatica die moeilijk zijn voor niet-Nederlandstaligen. Dit zijn soms andere problemen dan de typische problemen van moedertaalsprekers. Denk daarbij aan het juiste gebruik van lidwoorden en de woordvolgorde in een zin. Let er wel even op dat op elke pagina een overzicht van de onderwerpen het menu in de linkerkolom staat, maar soms ook in de rechterkolom. Succes met het oefenen!
Grammatica oefenen Cambiumned.
Home Oefenen Grammatica. CambiumNed op Learnbeat. Gebruik de beste oefensite voor het vak Nederlands nu ook in de klas! Ja, ik wil een proefaccount. Deze inhoud is intellectueel eigendom van ExtraNederlands. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van de lessen in het vak Nederlands in het basis en voortgezet onderwijs.
Online taal/spelling oefenen groep 2 t/m 8 Junior Einstein.
Probeer taal-oefenen voor groep 2 t/m 8 gratis uit! Je kunt alle vakken oefenen bij Junior Einstein. Rekenen Taal Citotoets Begrijpend lezen IEP Toets Verkeer Natuur techniek Geschiedenis Aardrijkskunde De tafels Levensbeschouwing Topo. Haal alles uit onze websites met een oefenpakket!

Contacteer ons