Zoeken naar luisteren oefenen nt2 b1

luisteren oefenen nt2 b1
Nederlands: Gevorderden B1-B2 dagcursus Radboud in'to' Languages.
De cursus is het laatste deel van een reeks cursussen die je voorbereiden op deelname aan het Staatsexamen NT2, programma II. Hoogopgeleide anderstaligen die in korte tijd het Nederlands willen leren. Voorwaarden om deel te nemen.: ten minste de middelbare school in het land van herkomst afgerond. een westerse taal beheersen Eindniveau. De cursus leidt op van CEFR-niveau B1 naar B2. Je leert communiceren in het Nederlands. Daarbij komen alle vaardigheden aan bod: spreken, luisteren, lezen en schrijven.
NT2 van beginner tot en met B1 Gildeopleidingen Educatie.
Wilt u na of tijdens de cursus een mbo-opleiding/beroepsopleiding volgen? Kijkt u dan eens op deze website bij NT2 Entree. Wat leert u? In deze cursus leert u de basis van de Nederlandse taal. U leert Nederlands lezen, schrijven, spreken en luisteren. Als u het Nederlands goed beheerst, kunt u doorstromen naar B1 of B2-niveau. Aan het einde van deze cursus kunt u deelnemen aan de Staatsexamens programma 1 of programma 2. U volgt bij ons examentraining voor uw inburgeringsexamen. Slaagt u de eerste keer niet voor het inburgeringsexamen dan krijgt u gratis training totdat u weer op examen gaat. Als u meer moeite heeft met het leren van Nederlands dan krijgt u persoonlijke begeleiding. U kunt dan extra oefenen.
Beter Nederlands, niveauverhogen A2-B1 Westland ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
De cursus is voor mensen die.: 18 jaar of ouder zijn.; in het Westland wonen.; een toetsverklaring op niveau A2 bezitten of inburgeringsexamen hebben gedaan en voor spreken, luisteren, schrijven en lezen niveau A2 hebben behaald.; niet meer inburgeringsplichtig zijn.; niveau B1 willen behalen.
Staatsexamen I ROC van Twente.
De kosten voor onze inburgeringscursus zijn 6750, inclusief 1 x deelname Staatsexamen NT2, KNM examen en ONA examen. Voor het volgen van een inburgeringscursus en doen van het examen kun je geld lenen bij DUO. Je kunt deze lening gebruiken om deze kosten te betalen. Je leert op je eigen niveau. Je leert door individueel te oefenen in de les of door extra te oefenen in het Open Leercentrum. Na deze cursus kun je doorstromen naar een beroepsopleiding op mbo niveau 2, 3 of 4. Je kunt ook gaan werken. Rond je deze cursus succesvol af? Dan krijg je het diploma Staatsexamen I. Haal je ook het examen KNM en examen ONA Nederlands niveau B1?
Ik wil naar Nederland Cursus Staatsexamen NT2.
Online zelfstudie A2. Cursus Staatsexamen NT2 B1. Cursus Staatsexamen NT2. Bekijk de video. Het staatsexamen NT2. Bij het examen Lezen krijg je een boekje met teksten. De vragen en antwoordmogelijkheden staan op de computer. Bij de teksten moet je multiplechoicevragen beantwoorden. Bij het examen Luisteren luister je naar korte luisterteksten.
Luisteroefeningen Nederlands met Radio Taalblad.
Elke dag een beetje Nederlands oefenen in het nieuwe jaar. Onze selectie van grammatica en oefenboeken, leesboeken en ander materiaal om thuis Nederlands te oefenen. Naar de boetiek. Leuke verhalen lezen in het Nederlands en zo je woordenschat verhogen, met de boeken van De leesstraat.
Online cursus Nederlands B1/B2B2 Online Nederlands E-learning Rijksuniversiteit Groningen.
De cursus Online Dutch is een volledig online basiscursus Nederlands van B1/B2 naar B2 volgens het CEFR. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed Nederlands wil leren spreken, schrijven, lezen en luisteren. De online cursus Nederlands is gebaseerd op Nederlands op niveau. Nederlands op niveau is een totaalmethode NT2 Nederlands als tweede taal met een uitgebreide website voor hoogopgeleide anderstaligen.
Tilburg University Intensief traject naar het Staatsexamen.
In deze cursus werkt u van niveau B1 naar niveau B2. Met behulp van het boek Nederlands op Niveau werkt u met teksten, luisterfragmenten en oefeningen over woordenschat en grammatica. U gaat presentaties geven over verschillende onderwerpen in de vorm van Talenquests. U werkt hierbij in een groep en gaat zelf op zoek naar informatie. Daarnaast gaat u teksten schrijven of inspreken in de computer op basis van een tekstplan. De Nederlandse cultuur is verweven in het boek. Onderwerpen die voorbij komen gaan van dagelijkse gebruiken en gewoontes zoals fietsetiquette en duurzaamheid, tot kennis van de Nederlandse geschiedenis en politiek. Er is volop aandacht voor bekende Nederlanders van vroeger en nu, zoals Willem van Oranje, Calvijn en Wubbo Ockels. Aan het eind van de cursus kunt u bijvoorbeeld een sollicitatiebrief schrijven, figuren beschrijven, discussies voeren en onderhandelen. De cursus wordt afgesloten met een mondelinge presentatie en een schriftelijk examen. U hebt nu niveau B2 van het Europees referentiekader bereikt, een taalniveau dat aansluit bij een opleiding in het hoger onderwijs of een functie op academisch niveau of hbo-niveau. Deze cursus is een goede voorbereiding op het Staatsexamen NT2, programma II.
Cursus Staatsexamen NT2 in Veenendaal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
Cursus Staatsexamen NT2 in Veenendaal. Staatsexamen halen bij TopTaal? Dat kan al in 49 weken! Volg een cursus op jouw niveau in een vaste groep. Je leert Nederlands onder begeleiding van ervaren docenten en je oefent steeds Nederlands met iedereen in je klas. Ook leer je alles over de Nederlandse samenleving. Om je volledig voor te bereiden op het examen kun je bij TopTaal nog een examentraining volgen. Ik wil met mijn gezin gezellig praten en mijn kind helpen met de taal leren. Katarzyna, een van onze cursisten. De Nederlandse taal vind ik heel belangrijk om mee te kunnen doen in de samenleving en om werk te vinden en te kunnen werken." Noureddine, een van onze cursisten. Wil je op mbo-niveau in Nederland werken of studeren? Met het behalen van Staatsexamen programma I laat jij dat zien dat je dat kunt. Na afloop beheers je de Nederlandse taal op niveau B1.
Taalcursus Nederlands B1 intensief HAN.nl.
Bij het HAN-Talencentrum kun jecursussen volgen van niveau 0 tot aan het niveau van staatsexamen NT2, programma II niveau B2. In vier opeenvolgende cursussen kun je niveau B2 bereiken. De stap van B1 naar B2 is vrij groot en wordt daarom bij voorkeur gezet in twee delen met B1 als tussenstap.

Contacteer ons