Meer resultaten voor nt2 certificaat

nt2 certificaat
Start de cursus Nederlands als tweede taal NT2 bij NTI!
Om deze cursus Nederlands NT2 te kunnen volgen, dien je te beschikken over een computer met internetverbinding. Na afronding van beide programmas van de cursus Nederlands als tweede taal NT2 kun je deelnemen aan het officiële staatsexamen NT2 van Dienst Uitvoering Onderwijs DUO. Dit examen bestaat uit de volgende onderdelen: Lezen, Luisteren, Schrijven en Spreken. Voor elk onderdeel waarvoor je slaagt, krijg je een waardevol certificaat.
NT2-docent Tilburg ALFA/ IBEX.
Ervaring en of kennis hebben van de verschillende methodieken in dit vakgebied.; Tussen de 6-32 uur per week beschikbaar zijn.; Gecertificeerd zijn met één van de volgende certificaten.: Certificaat bekwaam docent NT2 van de BVNT2. Toegepaste Taalwetenschap met specialisatie NT2.
Post-hbo-opleiding Docent NT2 in de volwasseneneducatie Windesheim.
De opleiding wordt aangeboden door de Vrije Universiteit en Windesheim en bevat twee onderdelen: een vakinhoudelijk deel NT2 en een didactisch deel Didactiek BVE. Als bewijs daarvan verwerf je bij succesvolle afronding het certificaat NT2-docent en het bewijs van didactische bekwaamheid van de lerarenopleiding van Windesheim.
Assessment Certificaat Competent Docent NT2 Radboud in'to' Languages.
U kunt alle informatie en eisen over het Certificaat Competent Docent NT2 vinden op de website van de BVNT2. Indien u specifieke informatie nodig hebt, kunt u mailen naar docentnt2@into.ru.nl. Sla navigatie over Navigatie. Nederlands voor anderstaligen NT2. Opleiding tot docent NT2.
Kies op maat Docent NT2.
Docenten NT2 geven Nederlands aan volwassen anderstaligen, vaak als onderdeel van hun inburgeringstraject, maar er is tegelijkertijd een dringende behoefte aan leerkrachten in het reguliere onderwijs met kennis van NT2 en tweedetaalverwerving, omdat veel anderstalige kinderen zonder een taal/inburgeringstraject in het onderwijs instromen. Studenten die deze minor volgen en voldoende afronden ontvangen bij hun diplomering óók het certificaat Docent NT2.
Opleiding docent NT2 Post-bachelorcursus.
Aankomend en ervaren NT2 docenten kunnen zich hiermee onderscheiden op de nu geheel vrije markt van NT2. Certificering is een noodzaak. Deze opleiding van Hogeschool Utrecht wordt aangeboden in een vorm van blended learning: 18 bijeenkomsten wisselt u af met begeleid leren op afstand in een digitale leeromgeving. Theorie wordt gekoppeld. aan praktijk, want start en eindpunt zijn uw eigen NT2-lessen. Deze leert u nog beter te voorzien van didactische kwaliteit en karakter in een platform van leren, uitwisseling en ontmoeting. Na het volgen van deze cursus krijgt u een certificaat met vermelding van de studielast 840 studiebelastingsuren.
Post-hbo opleiding tot leraar Nederlands als tweede taal NT2 Fontys.
Een werkplek als vrijwilliger of klassenassistent is geen geschikte praktijkplek. Het certificaat van de post-bacheloropleiding Docent NT2 is een landelijk erkend bewijs voor de bekwaamheid van NT2-docenten. Op de vrije markt van de inburgeringscursussen is het tegenwoordig noodzaak om over dit certificaat te beschikken.
Opleiding docent NT2 post-bachelorcursus Werk Studie.
Aankomend en ervaren NT2 docenten kunnen zich hiermee onderscheiden op de nu geheel vrije markt van NT2 en inburgeringscursussen. Certificering is een noodzaak. Deze opleiding van Hogeschool Utrecht wordt aangeboden in een vorm van blended learning: 18 bijeenkomsten wisselt u af met begeleid leren op afstand in een digitale leeromgeving. Theorie wordt gekoppeld aan praktijk, want start en eindpunt zijn uw eigen NT2-lessen. Deze leert u nog beter te voorzien van didactische kwaliteit en karakter in een platform van leren, uitwisseling en ontmoeting. Data: 7 september 2018. Kosten: 3150 vrij van btw. Prijsinformatie: Bovenstaande kosten zijn inclusief 100 inschrijfkosten, die direct na inschrijving gefactureerd worden. Voor de inschrijfkosten wordt geen restitutie verleend. Wanneer u na het intakegesprek te horen krijgt dat u toelaatbaar bent voor de opleiding, dan ontvangt u nog een restfactuur van 3050. Locatie: Utrecht Science Park De Uithof. Na het volgen van deze cursus krijgt u een certificaat met vermelding van de studielast 840 studiebelastingsuren.
Opleiding tot docent NT2 Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen.
In de opleiding komen uiteraard ook interculturele issues aan de orde. De docenten van de opleiding zijn ervaren docenten NT2 bij het Talencentrum RUG of universitair hoofddocent / onderzoeker bij de Rijksuniversiteit Groningen. U ontvangt een certificaat als u minstens 75% aanwezig bent geweest bij de bijeenkomsten, stage hebt gelopen én een compleet portfolio hebt ingeleverd.
NT2 docent: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Job NT2 docent, Baan NT2 docent, NT2 docent Worden, Functie-eisen NT2 docent, Verantwoordelijkheden NT2 docent, Functieprofiel NT2 docent, Wat doet een NT2 docent, Werken als NT2 docent. NT2 docent worden: Opleiding tot NT2 docent. Een relevante opleiding is Taalwetenschappen met de specialisatie NT2. Steeds meer instituten vragen naar een docenten met een NT2-certificaat, dus check of jouw opleiding zon certificaat verstrekt.

Contacteer ons