Zoeken naar nt2 examen uitslag

nt2 examen uitslag
Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. nieuws-icoon. Veelgestelde vragen. Tip-icoon. Pijl omhoog.
Alle informatie over aanmelden en de uitslag van uw examen. Steeds meer werkgevers hebben te maken met sollicitanten en werknemers waarvan Nederlands de tweede taal is. Informatie en tips voor docenten Nederlands als tweede taal. Vraag en antwoord. Kan ik inburgeren met een diploma Staatsexamen Nt2? Hoe kan ik me voorbereiden op het Staatsexamen Nt2?
Aanmelden en uitslag Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Bewaar dat nummer dus goed. Na zes weken krijgt u de uitslag van het examen ook per post. Diploma Staatsexamen Nt2 of deelcertificaat. Als u voor alle vier onderdelen Lezen, Luisteren, Schrijven en Spreken bent geslaagd, ontvangt u het Diploma Staatsexamen Nt2.
Mijn ervaring met het NT2 Staatsexamen, Programma II The Dutch Grammar Forum.
Ik heb het examen vooral voor het plezier gedaan. Tjonge, wat dapper. Nou, wat mij betreft ben je geslaagd, hoor. Oh ja, er zijn wel wat foutjes, maar ik maak ook in het Engels nog wel eens een foutje. Lid Posts: 7 Joined: Tue Jan 17, 2012 247: am Country of residence: Netherlands Mother tongue: English Gender: Female. Re: Mijn ervaring met het NT2 Staatsexamen, Programma II. Post by Niki Thu Aug 21, 2014 753: pm. Sorry, ik dacht dat ik geabonneerd was op deze thread. Ik gebruikte het verkeede e-mailadres! Bedankt voor de correcties.: In iedere geval heb ik gisteravond mijn uitslag gekregen op de website van DUO.

Contacteer ons