Zoeken naar nt2 examen uitslag

nt2 examen uitslag
Mijn ervaring met het NT2 Staatsexamen, Programma II The Dutch Grammar Forum.
Ik heb het examen vooral voor het plezier gedaan. Tjonge, wat dapper. Nou, wat mij betreft ben je geslaagd, hoor. Oh ja, er zijn wel wat foutjes, maar ik maak ook in het Engels nog wel eens een foutje. Lid Posts: 7 Joined: Tue Jan 17, 2012 247: am Country of residence: Netherlands Mother tongue: English Gender: Female. Re: Mijn ervaring met het NT2 Staatsexamen, Programma II. Post by Niki Thu Aug 21, 2014 753: pm. Sorry, ik dacht dat ik geabonneerd was op deze thread. Ik gebruikte het verkeede e-mailadres! Bedankt voor de correcties.: In iedere geval heb ik gisteravond mijn uitslag gekregen op de website van DUO.
NT2 Dossier Handige informatie over het Staatsexamen NT2.
Maar u krijgt zes weken na het examen ook een brief toegestuurd waarin de uitslag staat. Het is handig om deze brief te bewaren als u bent geslaagd: als u bijvoorbeeld aan een opleiding wilt beginnen, maar u heeft uw diploma nog niet binnen, dan kunt u al laten zien aan de opleidingsinstantie dat u het examen heeft gehaald. Lees meer over de beoordeling van de examens en de uitslag op de website StaatsexamenNT2.nl. Bent u voor alle vier de onderdelen van het Staatsexamen NT2 geslaagd?
Uitslag en Diploma Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Diploma Staatsexamen Nt2 of deelcertificaat. Resultaten Staatsexamens Nt2 2010-2015. Toelichting bij bovenstaande tabellen. Uitslag na vijf weken. De uitslag van uw examen komt na ongeveer vijf weken op de website van DUO te staan. Om uw uitslag te kunnen inzien hebt u uw examennummer nodig.
Uitslag NT2 DUO.
Scholier vmbo, havo of vwo. Ontwikkeling mogelijk maken. Persoonlijke gegevens wijzigen. Vraag en antwoord. Oneens met DUO. In beroep gaan. DUO is te laat. Controles door DUO. Start een chat en deel je scherm met een medewerker. Lees de voorwaarden.
Uitslag NT2 examen.
View Forum Posts. View Blog Entries. Aug 2006 Posts. Uitslag NT2 examen. Mijn man heeft op 19 maart examen NT2 gedaan in Eindhoven. Hij heeft een brief gekregen waarin staat dat hij na ongeveer 6 weken de uitslag per post thuisgestuurd krijgt.
Aanmelden en uitslag Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. vragen-icoon. extra artikelen-icoon. Pijl omhoog.
Bewaar dat nummer dus goed. Na zes weken krijgt u de uitslag van het examen ook per post. Diploma Staatsexamen Nt2 of deelcertificaat. Als u voor alle vier onderdelen Lezen, Luisteren, Schrijven en Spreken bent geslaagd, ontvangt u het Diploma Staatsexamen Nt2.
NT2 Dossier Alles wat u wilt weten over het Staatsexamen NT2.
Het Staatsexamen NT2 Programma II is moeilijker dan het Staatsexamen NT2 Programma I: u moet een hoger niveau Nederlands hebben om het examen te halen. Kies het juiste traject. Tips om het examentraject te kiezen dat past bij uw situatie. Hoe bereid ik me voor op het Staatsexamen NT2? Er zijn verschillende manieren waarop u kunt toewerken naar taalniveaus die u moet hebben voor de twee programma's' van het Staatsexamen NT2. U kunt een taalcursus volgen, zelf studeren en oefenen met voorbeeldexamens. Alles over de kosten, aanmelden voor examens, de uitslag en het diploma.

Contacteer ons