Op zoek naar nt2 examen uitslag?

nt2 examen uitslag
Nederlands Staatsexamen II NT2 Erasmus University Rotterdam.
Het LTC heeft het recht de cursus te annuleren voor de startdatum. In gevallen waar het LTC de cursus annuleert, wordt het volledige cursusgeld geretourneerd. Voor meer informatie of vragen over de Nederlandse NT2 cursussen op de Erasmus Universiteit Rotterdam, kan je contact opnemen via.:
Resultaten slagingspercentages Staatsexamens NT2 Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. Pijl omhoog.
Aanmelden en uitslag. Vragen van kandidaten. Vragen van docenten. Vragen van gemeenten en werkgevers. Brochure Staatsexamens Nt2. Resultaten slagingspercentages Staatsexamens NT2. 11 juli 2016. Vanaf 2013 is het aantal geslaagden voor de Staatsexamens NT2 toegenomen. Dit geldt voor zowel Programma I als Programma II. Toelichting bij onderstaande tabellen. De resultaten op Programma I werden gemiddeld elk jaar iets lager in de periode 2010 2012. Vanaf 2013 is er een toename van het aantal geslaagden. Een mogelijke verklaring voor die ontwikkeling is de verandering van de wet Inburgering en het beleid met betrekking tot de gemeentelijke cursussen. Cursisten die in het kader van de Inburgering aan cursussen voor de Staatsexamens NT2 deelnamen, werden hiervoor gefinancierd. Zo ook voor deelname aan het examen, ongeacht de uitkomst van het examen.
RU-NT2-examen Radboud in'to' Languages.
In totaal duurt het examen ongeveer 20 minuten. Per opdracht is vastgesteld welke criteria moeten worden meegenomen en hoeveel punten er te behalen zijn. Je wordt beoordeeld op inhoud, grammatica, woordenschat, samenhang, tempo/vloeiendheid en uitspraak. Uitslag en herkansing. Voor iedere vaardigheid krijg je een aparte score geslaagd, twijfel of gezakt. Je krijgt hiervan een officieel certificaat. Als je voor 2 onderdelen een twijfel hebt gehaald, kun je een herexamen doen. Voor de specifieke toelatingseisen voor de studierichtingen aan de RU, kun je informatie krijgen bij de Dienst Studentenzaken. Delen op Facebook. Delen op Google. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Delen op Whatsapp. Neem gerust contact op. 024-361 21 59. Sla navigatie over Navigatie. Toets Academisch Nederlands. Terug naar navigatie Navigatie. Inschrijfformulier Nederlands NT2.
nt2 oefeningen inburgering examen oefening nt2 examen uitslag.
Na zes weken krijgt u de uitslag van het examen ook per post. Diploma Staatsexamen Nt2 of deelcertificaat. Als u voor alle vier onderdelen Lezen, Luisteren, Schrijven en Spreken bent geslaagd, ontvangt u het Diploma Staatsexamen Nt2. NT2 Dossier Alles wat u wilt weten over het Staatsexamen NT2.
Staatsexamens Nederlands als tweede taal Berichten Facebook.
Als u later de andere onderdelen haalt, kunt u uw certificaten bij DUO inwisselen voor het Diploma Staatsexamen Nt2. Staatsexamen NT2: Uitslag DUO. De uitslag van uw examen Nederlands als 2e Taal kunt u na 5 weken online bekijken. 6 weken na het examen ontvangt u de uitslag ook nog per post.
NT2 Dossier Alles wat u wilt weten over het Staatsexamen NT2.
Het Staatsexamen NT2 Programma II is moeilijker dan het Staatsexamen NT2 Programma I: u moet een hoger niveau Nederlands hebben om het examen te halen. Kies het juiste traject. Tips om het examentraject te kiezen dat past bij uw situatie. Hoe bereid ik me voor op het Staatsexamen NT2? Er zijn verschillende manieren waarop u kunt toewerken naar taalniveaus die u moet hebben voor de twee programma's' van het Staatsexamen NT2. U kunt een taalcursus volgen, zelf studeren en oefenen met voorbeeldexamens. Alles over de kosten, aanmelden voor examens, de uitslag en het diploma.
NT2 Dossier Handige informatie.
Maar u krijgt zes weken na het examen ook een brief toegestuurd waarin de uitslag staat. Het is handig om deze brief te bewaren als u bent geslaagd: als u bijvoorbeeld aan een opleiding wilt beginnen, maar u heeft uw diploma nog niet binnen, dan kunt u al laten zien aan de opleidingsinstantie dat u het examen heeft gehaald. Lees meer over de beoordeling van de examens en de uitslag op de website StaatsexamenNT2.nl. Bent u voor alle vier de onderdelen van het Staatsexamen NT2 geslaagd?
Buitenlands diploma Hogeschool Rotterdam.
Je moet de Nederlandse taal beheersen, omdat bijna al onze opleidingen in het Nederlands worden gegeven. Of je het Nederlandse taalniveau voldoende beheerst, wordt vastgesteld in het Onderzoek NT2 van Hogeschool Rotterdam óf in het staatsexamen Nederlands als tweede taal programma II NT2.
Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. nieuws-icoon. Veelgestelde vragen. Tip-icoon. facebook. Pijl omhoog.
Alle informatie over aanmelden en de uitslag van uw examen. Steeds meer werkgevers hebben te maken met sollicitanten en werknemers waarvan Nederlands de tweede taal is. Informatie en tips voor docenten Nederlands als tweede taal. Vraag en antwoord. Kan ik inburgeren met een diploma Staatsexamen Nt2? Hoe kan ik me voorbereiden op het Staatsexamen Nt2?
Uitslag en Diploma Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Diploma Staatsexamen Nt2 of deelcertificaat. Resultaten Staatsexamens Nt2 2010-2015. Toelichting bij bovenstaande tabellen. Uitslag na vijf weken. De uitslag van uw examen komt na ongeveer vijf weken op de website van DUO te staan. Om uw uitslag te kunnen inzien hebt u uw examennummer nodig.

Contacteer ons