Resultaten voor nt2 online

nt2 online
NT2 online schrijfvaardigheidscursus Kickstart School.
De cursist verbetert online de schrijfvaardigheid, nodig voor het examenonderdeel Schrijven NT2 Programme II upper-intermediate B2 niveau, door het maken van korte of langere opdrachten op ons online leerplatform KickstartNet. Alle correspondentie is online, maar een eerste kennismakingsgesprek face to face, telefonisch of via Skype is noodzakelijk om het niveau vast te stellen en de doelstellingen van de cursist te bespreken.
NT2 online Virtuele Training.
Dictee / Quiz. Open en gesloten lettergrepen. Filmpjes met ondertiteling. Oud Inburgeringsexamen tot eind 2014. Tellen en Alfabet. Learn Dutch online. Overzicht online oefeningen. Overzicht online cursussen op taalniveau.: Overzicht online oefeningen. Comments are closed. Virtuele Training Powered by Mantra WordPress.
College voor Toetsen en Examens Materialen bij Programma II.
De leermiddelen voor voorbereiding op het Staatsexamen NT2 Programma II kunt u gebruiken om uw niveau te verhogen tot niveau B2 en om te oefenen voor het examen. De leermiddelen voor NT2 zijn totaalmethodes die in cursussen worden gebruikt en boeken om aan onderdelen van taal te werken spreken, schrijven, lezen, luisteren, grammatica, woordenschat. Leermiddelen voor voorbereiding op het Staatsexamen NT2 Programma II. Leermiddelen voor NT2. Online NT2 leren.
Online cursussen Nederlands Online Nederlands Nederlands Taalcursussen Talencentrum Maatschappij/bedrijven Maatschappij/bedrijven Rijksuniversiteit Groningen.
Het bijzondere van deze online cursus is dat er veel aandacht is voor de productieve vaardigheden spreken en schrijven en feedback van de docent. Om de spreekvaardigheid te oefenen krijgen de deelnemers taken die ze met het programma SpeakApps en via Skype in tweetallen, in groepjes van 3 of 4 deelnemers of alleen kunnen doen.
Nederlands Taalcursussen Talencentrum Maatschappij/bedrijven Maatschappij/bedrijven Rijksuniversiteit Groningen.
Gratis online Nederlands Introduction to Dutch MOOC. Ervaringen van cursisten. Dutch Survival Kit. Meer informatie over de MOOC Introduction to Dutch. Naar de Youtube playlist Uitspraak van het Nederlands. print Ook beschikbaar in het: English. Liever een training op maat? Opleiding tot docent NT2.
NT2 Natuurlijk Nederlands leren en inburgeren.
Presentaties en trainingen. Direct naar NT2 SCHOOL. Over NT2 SCHOOL. Aan de slag in NT2 SCHOOL. NT2 School NT2 Taaltestcentrum NT2 Academie NT2 Dossier. Bekijk de demo Download de inkijkpagina's' Bekijk instructiefilmpje. Tweede ronde herziene editie Online. Nederlands voor buitenlanders A2 B1.
NT2 Natuurlijk Nederlands leren en inburgeren.
Woordenschattoets Nederlands WTN. Direct naar Taaltestcentrum. Presentaties en trainingen. Direct naar NT2 SCHOOL. Over NT2 SCHOOL. Aan de slag in NT2 SCHOOL. NT2 School NT2 Taaltestcentrum NT2 Academie NT2 Dossier. Bekijk de demo Download de inkijkpagina's' Bekijk instructiefilmpje. Basiscursus 1 online.
Tijdschrift Les Tijdschrift voor Nt2 en taal in het onderwijs.
ABONNEER je nu NIEUWSTE nummer VORIGE nummers AANMELDEN nieuwsbrief. Er staan weer nieuwe artikelen online! Lees ook de eerste column uit de reeks Uit de Les https//t.co/c0Cbwuistq: NT2. We hebben maar liefst 333 prachtige inzendingen voor de Schrijfprijs NT2 binnengekregen.
Overzicht online oefeningen Virtuele Training.
Gratis NT2 oefeningen online. Hannah de Haan. Juf Hannah: taal A2. Juf Melis A2. Juf Tiny Centrumschool. Marike.yurls sluit aan bij Taal Actief 3. NeAnderTaal met audio-oefeningen! TaalThuis A1-B1 online cursus vanuit het Engels. Taalwinkel het online adviespunt HvA en UvA.
NedBox Oefen je Nederlands online.
NedBox is een nieuwe website om Nederlands te oefenen. Dat kun je hier op een leuke manier doen, via tv-fragmenten en krantenartikels. NedBox is een samenwerking tussen verschillende organisaties, met de KU Leuven als promotor. Het Europees Integratiefonds en de Vlaamse overheid ondersteunen het project.

Contacteer ons