Meer resultaten voor nt2 werkbladen

nt2 werkbladen
Oefenmateriaal.
oefen het horen van klanken en jouw uitspraak met de gratis app: UITSPREKEND. Ben je arabisch of Engels sprekend; ga naar Net in Nederland voor Nederlandse tv met ondetiteling. oefen met de basiswoordenschat op www.stationnederlands.nl. Oefen met woorden op www.oefenen.nl.
Starterset Rijmen JufSanne.com.
Juf Sanne vraagt. anker 4 boeken 47 boekenbingo 12 boekentip 9 boekentips 5 boekrecensie 96 boekrecensies 4 boerderij 5 dieren 4 digibord 9 herfst 9 inspiratiedag 7 interview 8 jacques vriens 6 kerst 10 kerstmis 7 kinderboekenweek 14 kleuteruniversiteit 10 knutselen 20 lente 7 Lesidee 82 lesmateriaal 64 lezen 10 Marianne Busser 5 muziek 6 pasen 4 prijsvraag 79 recensie 58 Reviews 43 rolf 31 Rompompom 4 Ron Schröder 5 schatkist 21 School 16 sint 4 sinterklaas 12 spel 9 superjuffie 4 voorleesdagen 5 werkbladen 24 winactie 13 winter 5 woordkaarten 7 zomer 4 zwijsen 4.
Werkbladen Archives Knoester Trainingen.
Train je cursisten met deze werkbladen. Wat wil je oefenen? Deze website is bedoeld voor NT2 docenten die op zoek zijn naar ondersteunend lesmateriaal ter voorbereiding op het inburgeringsexamen. Verder vind je hier ook al mijn lesmateriaal voor alfabetisering en staatsexamen terug.
NT2 en Alfa blog NT2 en Alfa.
Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd. Laat een antwoord achter. Wil jij zelf ook. een vraag stellen? Een interessante navorming melden? Een oproep doen naar collega's? Klik rechts op de rode balk en vul het formulier in. NT2 en Alfa.
NT2 Kevin Vermassen.
Aan de slag met STEM, ICT Nederlands. Op deze pagina vind je een alfabetisch overzicht van de oefeningen NT2. Je hoeft deze oefeningen niet in volgorde te maken, klik enkel de themas aan waarover je iets wilt bijleren. Zoeken naar: Zoeken.
Contact! Uitgeverij Intertaal.
Deze website is ontwikkeld ter ondersteuning van de leergang Contact! nieuw van uitgeverij Intertaal. nieuw is een vierdelige, communicatieve leergang Nederlands voor hoogopgeleide, anderstalige volwassenen zonder voorkennis van het Nederlands. Docenten en cursisten vinden op deze website extra materiaal en oefeningen.
Woordenschat.
Leerkracht 13-11-2017 0034.: Het valt me op dat er bij de oefeningen voor de allerjongsten gr. 123, gebruik wordt gemaakt van geschreven woorden. De meeste kinderen kunnen echter in deze fase nog onvoldoende lezen en NT2 kinderen al helemaal zelden.
Uitspraaktrainer Lesmateriaal NT2, Vrije Universiteit Amsterdam.
Op de cd-rom staan werkbladen waarmee de docent in de les meteen aan het werk kan. Online oefeningen en spellen om de uitspraak te verbeteren. Een cursist kan hier individueel mee werken, zelfs zonder deel uit te maken van een cursusgroep. Het onlineprogramma bevat ook toetsen zodat de cursist en desgewenst de docent inzicht krijgt in zijn of haar presetaties en vorderingen. Meer informatie over Uitspraaktrainer in de les en Uitspraaktrainer online vindt u op de website van BOOM. Chris van Veen, Hinke van Kampen, Vita Olijhoek en Ruud Stumpel. Docentboek en online computerprogramma. Cursisten over VU-NT2. Nederlands voor Expats. Docent NT2 in de volwasseneneducatie.
Welkom op deze website. Wij helpen u om Nederlands te leren. Hier vindt u veel websites waar u gratis Nederlands kunt leren. Bij sommige websites wordt u gevraagd zich gratis aan te melden.
Site voor basisschool en middelbare school. Site voor Nederlandse basisscholen. Site voor basisschool en middelbare school A1-B2. Je kunt hele teksten knippen/plakken invoeren en afluisteren. Gesproken Nederlands met ondertiteling in het Engels, Frans, Duits, Portugees en Spaans. Beeld, Geluid, Ondertiteling.
Nederlands Aduis.
Het enige minpunt zijn de verzendkosten, die zijn naar mijn mening nogal aan de hog. Werkbladen Nederlands: U vindt hier een brede keuze van werkbladen voor uw lessen Nederlands. De bladen zijn geschikt voor mensen die Nederlands leren als vreemde taal.

Contacteer ons