Op zoek naar nederlands leren oefeningen?

nederlands leren oefeningen
Oefenen met Nederlands De grandioos gemakkelijke oefensite van mevrouw Verberk!
De oefeningen hieronder zijn gemaakt door leerlingen uit havo 3 van het Esdal College Oosterstraat te Emmen. In de loop van de komende weken zullen er nog veel meer oefeningen verschijnen op Berktekst. Bij dezen de eerste drie.: zwakke werkwoorden 01 Danila.
NT2.
Verbeter uw verstaanbaarheid in het Nederlands. Margreet Verboog, Lieske Adèr. SpreekBeter bevat 25 series oefeningen waarmee u uw individuele uitspraakproblemen kunt oefenen en verbeteren. De eerste drie apps zijn gratis: wisselend woordaccent, EE-E en G-K. De andere apps kunt u apart bestellen, afhankelijk van de oefeningen die u nodig heeft. Er zijn vier categorieën.: Melodische aspecten: klemtoon, zinsaccent, intonatie en spreektaal. Alle series oefeningen zijn opgebouwd uit vier stappen.: Het leren horen van klank, klemtoon, zinsaccent, ritme of intonatie.
Nederlands oefenen Cambiumned.
Gebruik de beste oefensite voor het vak Nederlands nu ook in de klas! Ja, ik wil een proefaccount. Deze inhoud is intellectueel eigendom van ExtraNederlands. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van de lessen in het vak Nederlands in het basis en voortgezet onderwijs.
Nederlands verbeteren met jufmelis.nl.
Ik ben juf Melis en ik geef Nederlands op een school voor voortgezet onderwijs. Ik wil graag de Nederlandse taal makkelijker maken voor iedereen. Op deze site kun je allerlei oefeningen doen en ze worden direct voor je nagekeken. Groetjes van Juf Melis. oefenen in eigen tempo. Ga naar oefeningen.
Nederlands leren op internet.
Oefen alle mogelijke combinaties van tijden en werkwoorden bij het vervoegen van Nederlandse werkwoorden. Materiaal en online oefeningen om Nederlands als tweede taal te leren, van A0-niveau tot B2-niveau. Deze website gaat over de opvallendste variëteit van het Algemeen Nederlands: het Poldernederlands.
Gratis Nederlands leren Nederlands leren Online.
Nederlands Leren in Nederland. Online Nederlands leren voor beginners nederlands leren grammatica. Ook om Nederlands leren ten behoeve van de inburgeringscursus. Op deze website vindt u alle informatie om Nederlands te leren, Nederlands leren lezen, Nederlands leren schrijven, de Nederlandse grammatica en oefeningen Nederlands.
Links Taalunieversum.
Deze website biedt een verzameling aan oefeningen om Nederlands te leren. Het materiaal is vaak gratis, soms moet het besteld worden. Website met links naar online lesmateriaal voor volwassen NT2-leerders. Taalblad is een e-zine met dagelijkse actualiteit, geschreven in het Nederlands, maar voor anderstaligen.
Nederlandse taal websites 2BDutch Learn Dutch Nederlands leren.
Dit is een Nederlandse website met online cursussen en links naar online beschikbaar studiemateriaal. Online handboek van de Nederlandse grammatica met zelf corrigerende oefeningen op beginners en gevorderdenniveau. Op deze website vind je theorie en allerlei oefeningen die je helpen met het Nederlands leren.
Nederlands leren: lees hoe we vluchtelingen begeleiden VluchtelingenWerk Nederland.
Nederlands leren: lees hoe we vluchtelingen begeleiden. Deze pagina: Alles begint met taal. Je netwerk uitbreiden, een studie volgen of een baan vinden: het kan pas wanneer je de taal spreekt én begrijpt. Vrijwilligers van VluchtelingenWerk door het hele land zetten zich in om vluchtelingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Nederlandse taal.
Hoe kan ik de Nederlandse taal leren? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Financiering taalcursussen voor werknemers. U hoeft als werkgever de taalcursussen niet helemaal zelf te financieren. Bekijk de mogelijkheden op taalwerkt.nl. Inburgeraars helpen met Nederlands. Iedereen kan taalcoach worden en inburgeraars helpen om Nederlands te leren. Kijk op hetbegintmettaal.nl voor de mogelijkheden in uw buurt.

Contacteer ons