Zoeken naar nt2 docent

nt2 docent
Docent NT2 Vacatures Vacatures.nl.
Ben jij een gecertificeerde en ervaren docent NT2, regio Rotterdam, en wil je ingezet worden voor de uitvoering van lessen NT2 in de volwasseneneducatie inburgering /. Blijf op de hoogte van de nieuwste Docent NT2 vacatures! Blijf op de hoogte.
Beroepsvereniging van docenten Nederlands als Tweede taal.
op de presentatie over de Nieuwslezer NT2 van Edia: Voor mijn cursisten is dit te moeilijk! Tijdens de studiemiddag Gemiste Kansen, Utrecht 8 februari 2013. die hoort bij de titel Docent van het Jaar. In 2016 mag Mirjam Poolen zich met die titel tooien.
Cursus: Opleiding docent NT2 Opleidingstraject voor startende docenten Nederlands als tweede taal Springest.
Het doceren van Nederlands als tweede taal NT2 is een vak apart. Daarom biedt Centrum Archimedes de post-bachelorcursus opleiding docent NT2 aan. Aankomend en ervaren NT2 docenten kunnen zich hiermee onderscheiden op de nu geheel vrije markt van NT2 en inburgeringscursussen.
Functie, Salaris, Loon: Docent NT2, Docent Duits, Docent Spaans, Leraar Engels, Leraar Frans, Docent Chinees, Leraar Duits, Leraar Chinees, Docent Vreemde Talen.
Home Carrière Functie en salaris Andere taalleraren. Functie en Salaris: Docent NT2, Docent, Leaar: Duits, Spaans, Engels, Frans, Chinees, Vreemde Talen. Leraren vreemde talen buitenschools geven les in vreemde talen aan volwassenen en kinderen die emigratieplannen hebben, die dat vanwege hun werk moeten of willen, die dat voor hun opleiding nodig hebben of voor persoonlijke verrijking.
Kies op maat Docent NT2.
Docenten NT2 geven Nederlands aan volwassen anderstaligen, vaak als onderdeel van hun inburgeringstraject, maar er is tegelijkertijd een dringende behoefte aan leerkrachten in het reguliere onderwijs met kennis van NT2 en tweedetaalverwerving, omdat veel anderstalige kinderen zonder een taal/inburgeringstraject in het onderwijs instromen. Studenten die deze minor volgen en voldoende afronden ontvangen bij hun diplomering óók het certificaat Docent NT2.
8 Docent Nt2 vacatures in Gelderland Adzuna.
GEZOCHT: DOCENTEN NT2Werktijdfactor flexibelVoor een MBO school in de omgeving van Doetinchem zijn we per augustus op zoek naar gedreven en enthousiaste docenten NT2 WAT GA JIJ DOENAls docent NT2 ga je aan de slag met volwassenen om hen de Nederlandse taal aan te leren.
Docent Nt2-vacatures in Leiden november 2017 Indeed.nl.
Docent NT2 volwasseneneducatie, regio Leiden. Bisbee Flexonderwijs 2 reviews Leiden. 2.500 3.500 per maand. Je beschikt over het certificaat competent docent NT2 van de BVNT2 of bent in opleiding of EVC traject tot gecertificeerd docent NT2. Gesponsord door NationaleVacaturebank.nl vacature opslaan.
Post-hbo opleiding docent Nederlands als tweede taal NT2 Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt ook het assessment competent docent NT2 aan. Hiermee kunt u uw eerder verworven competenties EVC in kaart brengen en zo laten zien dat u een competent NT2-docent bent. Meer informatie over het EVC-assessment vindt u hier.
Verdien ik wel genoeg? NT2-docent, 2.380 euro bruto 40 uur Intermediair.nl.
Linda Rigters, beleidsadviseur onderwijs onderzoek bij de FNV: Een docent Nederlands als tweede taal NT2 gecertificeerd geeft over het algemeen les aan migranten die op volwassen leeftijd naar Nederland zijn gekomen of migranten die het niveau van de Nederlandse taal moeten verbeteren vanwege werk of anderszins.
Docent Nt2-vacatures in Rotterdam november 2017 Indeed.nl.
Je beschikt over het certificaat competent docent NT2 van de BVNT2 of bent in opleiding of EVC traject tot gecertificeerd docent NT2. Gesponsord door NationaleVacaturebank.nl 1 dag geleden vacature opslaan. Docent Nederlands voor buitenlanders NT2. TU Delft 22 reviews Delft.

Contacteer ons