Meer resultaten voor nt2 docent

nt2 docent
Docenten nt2 vacatures in Overijssel NationaleVacaturebank.nl.
75 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als docenten nt2 in de provincie / regio Overijssel. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Meer vacatures gevonden in de omgeving van Overijssel. Voor ons docenten team zijn wij per direct en het nieuwe schooljaar 2019 2020 op zoek naar eerste en tweedegraads bevoegd docent Biologie of in Ook vinden we bij Maandag het belangrijk dat je als docent Biologie flexibel Want iedere docent Biologie weet dat dit natuurlijk het meest interessante Aan jou de taak als docent Biologie om het allemaal even interessant te.
wrts woordjes leren.
Bespaar tijd en neem makkelijk woordenlijsten over van uitgevers, jouw leraar of klasgenoten. Geschikt voor alle leerlingen in het basis, voortgezet, hoger en volwassenenonderwijs. Oefen je uitspraak met een van onze vele uitspraakfunctionaliteiten. Informatie ouders Informatie docenten. Download de gratis WRTS app!
Vacature aankomend NT2-docent Stichting de nieuwe buren.
Stichting de Nieuwe Buren is op zoek naar een Freelance aankomend NT2 docent voor de uitvoering van duale inburgeringstrajecten gekoppeld aan een beroepsopleiding voor statushouders. Als aankomend NT2 docent werk je zelfstandig op een locatie in de Randstad met als doel verhoging van het taalniveau volgens een gestructureerd lesplan.
Post-hbo opleiding tot leraar Nederlands als tweede taal NT2 Fontys.
De opleiding richt zich specifiek op het geven van NT2 aan volwassen anderstaligen en jongvolwassen anderstaligen in de Eerste Opvang Anderstaligen EOA/Internationale Schakelklas. De post-bacheloropleiding Docent NT2 biedt u de vakinhoudelijke en didactische tools om Nederlands te doceren aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is.
19 Docent Nt2 vacatures in Noord-Brabant Adzuna.
Gemiddeld salaris voor Docent Nt2 vacatures in Noord-Brabant. Leuke feiten voor Docent Nt2 vacatures in Noord-Brabant. Het gemiddelde salaris voor vacatures Docent Nt2 is op dit moment Euro35.600, 8% lager dan het nationale gemiddelde salaris voor alle banen. Dit bedraagt Euro38.535.
Kies op maat Docent NT2.
Opleiding docent NT2 A. Je maakt kennis met alle onderdelen van Nederlands als tweede taal geven. Je leert hoe je deze lessen aanpakt op de basisschool, in internationale schakelklassen en in het volwassenenonderwijs of inburgeringsonderwijs. Daarnaast loop je 2 dagen per week stage. Opleiding docent NT2 B.
Links Taalunieversum.
Deze eenjarige post-hbo opleiding Docent Nederlands als tweede taal aan jongvolwassenen is een basisopleiding die bedoeld is voor beginnende docenten die werkzaam zijn als docent NT2 in bve of vo eerste opvang en vrijwilligers die minimaal twee dagdelen per week stage lopen als docent NT2.
Opleiding tot docent NT2 Radboud in'to' Languages.
En dat kon voor mij maar op één manier, met mijn grote liefde: de Nederlandse taal. Ernie Kuijer NT2-docent. Sla navigatie over Navigatie. Nederlands voor anderstaligen NT2. Opleiding tot docent NT2. Intake Opleiding tot docent NT2. Assessment Certificaat Competent Docent NT2.
Docent NT2 Vacatures Vacatures.nl.
Voor een ISK in omgeving Breda ben ik op zoek naar een enthousiaste docent NT2 / Nederlands als tweede taal die breed inzetbaar is voor 1fte per week, minder zou kunnen. Leerwerktraject / opleiding tot Docent NT2, in de regio Utrecht.
Post-hbo Opleiding Docent NT2 post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Deeltijd, duaal en cursussen. Opleiding Docent NT2. Het doceren van Nederlands als tweede taal NT2 is een vak apart. Nu de markt van NT2 en inburgeringscursussen vrij is, is het belangrijk om je te onderscheiden op kwaliteit. Dat kan met deze post-bachelorcursus Opleiding Docent NT2.

Contacteer ons