Zoeken naar nt2 docent

nt2 docent
Docenten nt2 parttime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
je beschikt over het certificaat competent docent NT2 van de BVNT2 of bent in opleiding of EVC traject tot gecertificeerd docent NT2 als docent heb je ervaring en affiniteit met NT2 onderwijs. 28 dagen geleden geplaatst 12 24 uur HBO Docent NT2.
Opleiding docent NT2 Post-bachelorcursus.
Opleiding docent NT2 Post-bachelorcursus. Het doceren van Nederlands als tweede taal NT2 is een vak apart. Daarom biedt Centrum Archimedes de post-bachelorcursus opleiding docent NT2 aan. Aankomend en ervaren NT2 docenten kunnen zich hiermee onderscheiden op de nu geheel vrije markt van NT2.
Kies op maat Docent NT2.
Docenten NT2 geven Nederlands aan volwassen anderstaligen, vaak als onderdeel van hun inburgeringstraject, maar er is tegelijkertijd een dringende behoefte aan leerkrachten in het reguliere onderwijs met kennis van NT2 en tweedetaalverwerving, omdat veel anderstalige kinderen zonder een taal/inburgeringstraject in het onderwijs instromen. Studenten die deze minor volgen en voldoende afronden ontvangen bij hun diplomering óók het certificaat Docent NT2.
Cursus: Opleiding docent NT2 Opleidingstraject voor startende docenten Nederlands als tweede taal Springest.
Het doceren van Nederlands als tweede taal NT2 is een vak apart. Daarom biedt Centrum Archimedes de post-bachelorcursus opleiding docent NT2 aan. Aankomend en ervaren NT2 docenten kunnen zich hiermee onderscheiden op de nu geheel vrije markt van NT2 en inburgeringscursussen.
Opleiding docent NT2 post-bachelorcursus Werk Studie.
Het doceren van Nederlands als tweede taal NT2 is een vak apart. Daarom biedt Centrum Archimedes de post-bachelorcursus opleiding docent NT2 aan. Aankomend en ervaren NT2 docenten kunnen zich hiermee onderscheiden op de nu geheel vrije markt van NT2 en inburgeringscursussen.
8 Docent Nt2 vacatures in Gelderland Adzuna.
GEZOCHT: DOCENTEN NT2Werktijdfactor flexibelVoor een MBO school in de omgeving van Doetinchem zijn we per augustus op zoek naar gedreven en enthousiaste docenten NT2 WAT GA JIJ DOENAls docent NT2 ga je aan de slag met volwassenen om hen de Nederlandse taal aan te leren.
NT2 docent: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Als je als zelfstandige werkt, spreekt het voor zich dat je geen doorbetaalde vakantiedagen hebt en dergelijke. Mensen vonden ons op: Salaris NT2 docent, Loon NT2 docent, Wat verdien je als NT2 docent, Salarisschaal NT2 docent, Salarisindicatie NT2 docent, Bonus NT2 docent, CAO NT2 docent, Brutoloon NT2 docent, Nettoloon NT2 docent, Vakantiedagen NT2 docent, Pensioen NT2 docent.
Docent NT2 Vacatures Vacatures.nl.
Ben jij een gecertificeerde en ervaren docent NT2, regio Rotterdam, en wil je ingezet worden voor de uitvoering van lessen NT2 in de volwasseneneducatie inburgering /. Blijf op de hoogte van de nieuwste Docent NT2 vacatures! Blijf op de hoogte.
Post-hbo opleiding tot leraar Nederlands als tweede taal NT2 Fontys.
De opleiding richt zich specifiek op het geven van NT2 aan volwassen anderstaligen en jongvolwassen anderstaligen in de Eerste Opvang Anderstaligen EOA/Internationale Schakelklas. De post-bacheloropleiding Docent NT2 biedt u de vakinhoudelijke en didactische tools om Nederlands te doceren aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is.
Nt2-vacatures december 2017 Indeed.nl.
Beschikt over een certificaat NT2 of getuigschrift post-Hbo NT2 of is studerende hiervoor; Voor onze opdrachtgever zoeken we ervaren docenten NT2 voor nieuw te. Gesponsord vacature opslaan. Docent NT2 en Alfabetisering. Metafoor Onderwijs Zuid-Holland. Freelance docenten NT2 gezocht voor tijdelijke opdrachten binnen het VO en Mbo Educatie.

Contacteer ons