Meer resultaten voor nederland oefenen

nederland oefenen
TopoSite topo leren door oefenen: Topografie Nederland provincies hoofdsteden zeen, meren rivieren.
Op deze pagina vind je de topografie toets Nederland" Provincies, Hoofdsteden en zeen, meren rivieren" om topo te leren door te oefenen als spel. Deze zelfstandige educatieve topo test is geschikt voor het basisonderwijs, middelbaar en voortgezet onderwijs ter ondersteuning van de lessen wereldorintatie / aardrijkskunde de gehanteerde methode is gebaseerd op Agteres, maar de methoden Geobas, Wijzer door de wereld, Blauwe planeet en Land in zicht sluiten hier ook op aan.
Topografie van Nederland.
Meer topo games: Topo Basis Toporopa Topo Wereld Topografie Nederland Cookies Over deze website. Gratis lesmateriaal voor het aardrijkskunde onderwijs op digibord whiteboard en smartboard. Topo oefenen voor groep 6, groep 7 en groep 8 van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, volwassenenonderwijs, bijles, huiswerkbegeleiding en hersentraining.
Oefenen.nl.
Oefenen.nl is het online startpunt voor iedereen die zijn basisvaardigheden verder wil verbeteren. Je oefent met taal, rekenen, internetten. en omgaan met geld. Waarmee wil je oefenen? Klik op een vak. Zal ik je laten zien hoe de website werkt?
Topografie Nederland: Provincies.
Taal Oefenen.nl.
De onderwerpen gaan over een huis bekijken, praten met de buurvrouw, ruilen in de winkel, de dokter en het werk bellen als je ziek bent, vrijwilligerswerk, naar school en naar de bibliotheek. Je leert de woorden en zinnen uitspreken en lezen en schrijven. Je hoort ook in Nederland steeds meer de Engels taal. Wil je online Engels oefenen?

Contacteer ons