Zoeken naar nt2 cursus

nt2 cursus
Taalcursussen en examentraining Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Wat zijn Staatsexamens Nt2? Hoe kan ik het diploma gebruiken? Voor werkgevers en gemeenten. Cursussen en examentraining. Aanmelden en uitslag. Vragen van kandidaten. Vragen van docenten. Vragen van gemeenten en werkgevers. Brochure Staatsexamens Nt2. Cursussen en examentraining. Taalcursussen en examentraining.
NT2 Dutch 2nd language Rotterdamse Volksuniversiteit.
Voor de cursus A0 A1 kunt u zich direct inschrijven. Bent u al wat langer in Nederland, spreekt u regelmatig Nederlands en wilt u op een hoger niveau beginnen? Kom dan naar de Volksuniversiteit. Met behulp van het lesboek maakt u zelf een inschatting van uw niveau. Vervolgens schrijft u zich in voor dit niveau. Daarna maakt u ter plekke digitaal de toets, deze kost 5. De toets duurt maximaal 120 minuten. De uitslag van de toets bepaalt het niveau waarop u kunt starten. U kunt zonder afspraak langskomen. zie verder openingstijden. Dutch for non-native speakers NT2.
Opleiding NT2 Staatsexamen, programma 2 B2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Taalcursussen voor anderstaligen. NT2 Staatsexamen, programma 2 B2. NT2 Staatsexamen, programma 2 B2. Wilt u starten aan een opleiding op een hbo-school of een universiteit, maar twijfelt u of uw Nederlands goed genoeg is? Dan is deze cursus NT2 Staatsexamen waar u op zoek naar bent.
Cursus NT2 Alsare.
De basistraining Nederlands als tweede taal NT2 is bedoeld voor mensen die een andere moedertaal hebben dan de Nederlandse taal en die in Nederland leven en hier willen participeren, werken of studeren. In deze cursus leert de deelnemer Nederlands spreken, luisteren, begrijpen, lezen en schrijven tot niveau B2.
Tilburg University Intensief traject naar het Staatsexamen.
Ons intensieve traject naar het Staatsexamen bestaat uit drie opeenvolgende cursussen in één jaar: een cursus voor beginners, een cursus voor halfgevorderden en een cursus voor gevorderden. Binnen een jaar bereiden deze cursussen u voor op het Staatsexamen NT2, programma II.
ROC Tilburg Anderstalige volwassenen Nt2.
Werken bij ROC Tilburg. Anderstalige volwassenen Nt2. terug naar overzicht. Woonde u eerst in het buitenland en woont u nu in Nederland? Vind u het moeilijk om Nederlands te begrijpen, te spreken, te schrijven? Bent u 18? Heeft u een cursus inburgering gevolgd?
Cursus Nederlands voor het Staatsexamen NT2 ROC van Flevoland.
Cursussen Trainingen nbsp. Cursus Nederlands voor het Staatsexamen NT2. Cursus Nederlands voor het Staatsexamen NT2. Het Staatsexamen NT2 is een examen Nederlands voor mensen die een andere moedertaal hebben. De cursus is voor mensen die pas later in hun leven Nederlands hebben geleerd.
Ik wil een cursus Nederlands om te leren voor het NT2 staatsexamen Springest.
Ik wil staatsexamen doen voor NT2 programmaII, daarvoor heb ik voor een bepaalde termijn een taal cursus nodig, om staatsexamen te kunnen aanvragen voor diploma. Ik woon in den haag en wil ik dit cursus ook in den haag volgen.
Staatsexamen NT2-I: Groepscursus voorbereiding Examenvoorbereiding Inburgeren Nederlands Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
De groepscursus Examentraining ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2-I van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen RUG omvat 11 of 20 gemeenschappelijke bijeenkomsten, waarin de 4 vaardigheden van het examen worden getraind en een proefexamen wordt afgenomen. De cursus is niet gericht op verhoging van de algemene taalvaardigheid, daarvoor kunt u onze standaard groepscursussen Nederlands volgen. Let op: het Staatsexamen NT2 programma I is bedoeld voor diegenen die willen werken of studeren op het niveau van MBO 3/4 CEFR B1.
Taaltraining Nederlands: NT2 beginners intensief Talencentrum UvA Talen.
De training is dan opgesplitst in NT2 beginners I en NT2 beginners II. Intake NT2 beginners. U hoeft geen kennis van de Nederlandse taal te hebben om aan deze beginnerscursus deel te nemen, dus voor deze cursus hoeft u geen intake te doorlopen.

Contacteer ons