Op zoek naar taalspelletjes nt2?

taalspelletjes nt2
Nederlands verbeteren met jufmelis.nl.
Welkom op mijn site. Ik ben juf Melis en ik geef Nederlands op een school voor voortgezet onderwijs. Ik wil graag de Nederlandse taal makkelijker maken voor iedereen. Op deze site kun je allerlei oefeningen doen en ze worden direct voor je nagekeken.
Taalspelletjes Spelletjesplein.nl.
27 Rekenen klokspelletjes. 28 Spaanse spelletjes. 32 Spelling oefenen. 36 Verkeer spelletjes. 40 Dino spelletjes. 42 Eindtoets oefenen. 43 Escape rooms Online. 45 Kinderspelletjes Verzamel. 49 Pokémon spelletjes. 50 Puzzels Online. 53 Spinners online. 54 Sprookjes spelletjes. Plein 30 Taalspelletjes.
NT2-oefeningen.
Leerstoornissen en problemen. Met dank aan. Deze oefeningen zijn bedoeld voor kinderen met een achterstand op het gebied van technisch lezen of spelling. Ook begrijpend lezen en de spelling van werkwoorden kunnen onderdeel of juist speerpunt van de inoefening zijn.
NT2 taalspel; werkwoorden woordvolgorde.
in de Bibliotheek. nu in de Bibliotheek. meer van de bieb. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. NT2 taalspel; werkwoorden woordvolgorde. Grammatica, Nederlands, Talen algemeen Taal. Boom, Amsterdam Verschenen. 100 ongenummerde speelkaarten, 16 cm. Praat mee op. Over deze site.
Taalwerkbladen van juf-hannah.
Begrijpend lezen over meningen. Bijvoegelijke naamwoorden zoeken in een tekst. Bijvoegelijke naamwoorden zinnen maken. Brieven tips bij het schrijven. Dieren: namen van mannelijke, vrouwelijke en jonge dieren. Dieren: moeilijkere versie van het blad hierboven. Hoofdletters deel 1. Hoofdletters deel 2.
NT2 voor Volwassenen: nt2volwassenen.
NT2 voor Volwassenen. Terug naar mobiele versie. NT2 voor Volwassenen. Op het internet is divers interessant materiaal te vinden voor de NT2-docent. Om het voor mezelf overzichtelijk te houden ben ik met deze yurls-pagina begonnen. Voeg toe aan mijn Yurls.
Taaltips Taalcoachwijzer Amsterdam.
Teleac Taalspellen woordenschat, synoniemen, woorden raden. Taalspelletjes kruiswoordraadsels, de/het, verkleinwoorden, galgje. Online klas werkwoorden oefenen. NT2 Taalmenu oefenen met woordenschat, luisteren, schrijven, formulieren. Onze Taal tips voor boeken en cursussen voor Nederlands als tweede taal. Vrijwilligers Centrale Amsterdam Geldersekade 101 1011 EM Amsterdam 020-5301220 amsterdam@vca.nu.
Publicaties.
Nederlands voor anderstaligen: Van theorie naar praktijk is een onmisbaar hulpmiddel voor de elke NT2 en NVT lesgever. Het eerste deel is een kennismaking met recente taalonderwijsbenaderingen, in het tweede deel volgen communicatieve en interactieve opdrachten, gericht op spreken en schrijven.
Nederlands voor anderstaligen: Woordenschat.
Hier kan je woordenschatoefeningen maken met betrekking tot bekende feestdagen in België en Nederland en ook daarbuiten. De oefeningen zijn geschikt voor NVT-studenten die op niveau A2/B1 zitten. Deze module werd gemaakt door Katrien Aerts, studente van de KH Kempen, in het kader van haar eindwerk. Woordenschat over feestdagen NT2.
Taal woordenschat Juf Anke lesidee.
Hang niet meer dan 6 a 7 clusters op. Speel gedurende de week spelletjes met de woorden. Dit noemen we consolideren, ofwel het inslijpen van de woorden. Begin passief, daarna actief. Tips voor spelletjes.: Eén kind is de koning of koningin.

Contacteer ons