Resultaten voor werkwoordspelling oefenen

werkwoordspelling oefenen
spelling 50 werkwoorden toets 2 voor vwo.
spelling 50 werkwoorden toets 2 voor vwo. Het is het beste, als je eerst deze o efening maakt. Je kunt daarmee net zo lang oefenen als je wilt. Je ziet dan ook wat je fout hebt, en dat kun je nog verbeteren.
Meester Klaas Leer hier of je een werkwoord met een D of een T schrijft.
Om de D's' en T's' goed onder controle te krijgen moet je veel oefenen. En dat kan! Er zijn meer dan duizend oefenzinnen! Maak je een fout in de oefening? Dan krijg je niet alleen te weten dat het fout is, maar ook waarom! Maak je veel fouten in sommige gevallen? Dan kun je gericht extra oefeningen krijgen met zulk soort zinnen of de theorie over dit onderwerp nog een keer bekijken. Er wordt op internet heel veel gezocht naar deze materie. Daaruit blijkt wel hoe nodig het is om goede hulp te bieden. Kijk maar eens wat de zoekwoorden zijn.: d of t, spelling d of t, wanneer d of t, t of dspellingregels, d of t, wanneer een d of t, gebeurd met een d of t, werkwoordspelling d of t, met d of t, d of een t, wanneer een d of t, gebeurd met en d of t, persoonsvorm d of t, enz.
Oefenen.
Wat wil je oefenen? Woordpakket Spellingcategorie Alles. Methode Taalfontein, leseenheid 1. Plaats jezelf op de highscore lijst! Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief. Deel het spel om kans te maken op de te winnen prijzen!
Gespeld Oefenen met werkwoordspelling.
Wil je iedere dag oefenen en je resultaten bewaren? Meld je gratis aan! Gratis en vrijblijvend. Op Gespeld kun je beter worden in werkwoordspelling. Maak gratis een profiel aan en oefen dagelijks met werkwoordspelling. Docenten kunnen met een docentenprofiel hun leerlingen volgen.
Werkwoordspelling oefenen o.b.s. de Tormentil.
Oefening 5 TOETSLES.: de Tormentil Nijverdal www.tormentil.nl.: Waarom ben je op deze site? Ik moet van mijn leraar op school oefenen. Ik moet van mijn leraar thuis oefenen. Ik moet van mijn ouders thuis oefenen. Ik wil zelf graag mijn werkwoordspelling oefenen.
Werkwoordspelling: oefenen met d en t op de iPad.
Bezig met laden. iCulture Apps Kinderen Werkwoordspelling: oefenen met d en t op de iPad. Werkwoordspelling: oefenen met d en t op de iPad. Werkwoordspellingen is een nieuwe iPad-app die scholieren en anderen helpt bij het vervoegen van werkwoorden in de tegenwoordige, verleden en voltooide tijd.
Spellingstest werkwoorden TAALwinkel.
Werkwoordspelling: verleden tijd. Werkwoordspelling: Engelse werkwoorden. Werkwoordspelling: tegenwoordige tijd. Werkwoordspelling: voltooid deelwoord. Hoe pak je het aan? Powerpoint / prezi. Plan van aanpak. De Top Tien van. Spelling en Grammatica taaltesten. Testen Stijl Woordenschat. De top tien van onprettige stijlkeuzes.
Werkwoordspelling Nederlandse Taaltest.
Het spellen van werkwoordsvormen is aan regels gebonden. In dit onderdeel kun je testen in hoeverre je de regels kent en juist toepast. Dit onderdeel bestaat uit 20 vragen. Tot de volgende versie beschikbaar is. Terug naar de vorige vraag.:
Taal groep 8 Werkwoorden Junior Einstein.
Vul de juiste vorm van het werkwoord in hele werkwoord. Vul de juiste vorm van het werkwoord in alleen de stam. Vul de juiste vorm van het werkwoord in stam t 1. Vul de juiste vorm van het werkwoord in stam t 2.
Werkwoordspelling oefening 2.
Werkwoordspelling oefening 2. Vul de juiste werkwoordsvorm in. Klik onderaan op Controleer, als je klaar bent. Het half leeg eten bord heb ik maar in de koelkast zetten. Als de storm niet bedaren, zullen we hier misschien moeten overnachten. De katten waren zo verschrikkelijk uithongeren, dat de arts ze maar doden.

Contacteer ons