Meer resultaten voor nt2 examen

nt2 examen
Staatsexamens Nt2 Taken CvTE CvTE.
Sinds de start heeft inmiddels bijna een kwart miljoen anderstalige jong-volwassenen deelgenomen aan de staatsexamens Nt2. De staatsexamens Nt2 bestaan uit twee examenprogrammas. De kandidaat kiest afhankelijk van zijn niveau voor Programma I of Programma II. Programma I toetst of iemand voldoende Nederlands beheerst voor een baan of beroepsopleiding op mbo-niveau. Programma II toetst of iemand voldoende Nederlands beheerst om een baan of opleiding op hbo of universitair niveau te volgen. Het is niet verplicht eerst examen te doen in Programma I om examen te kunnen doen voor Programma II.
Waar en wanneer NT2-examen Staatsexamenkandidaat DUO.
Ook staat in de brief wanneer u examen moet doen. In de volgende periodes zijn er geen NT2-examens.: 25 december 2017 tot en met 21 januari 2018. 8 augustus 2018 tot en met 2 september 2018. De parkeergelegenheid is zeer beperkt en duur. Wij raden u aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Als u nog vragen heeft, kunt u bellen met de afdeling Examendiensten: 050 599 89 33 kies optie 1. Of stuur een mail naar nt2@duo.nl. Mail deze pagina Print deze pagina. Hoe het staatsexamen NT2 werkt.
Aanmelden staatsexamen NT2.
Aanmelden NT2 examen. Aanmelden staatsexamen NT2. Met dit programma kunt u zich elektronisch aanmelden voor het Staatsexamen. Nederlands als tweede taal NT2 I of NT2 II. Tijdens uw aanmelding kunt u kiezen hoe u wilt betalen. Dat kan via iDEAL of via het toezenden van een betalingsverzoek.
Staatsexamen NT2 Taalunieversum.
Doorzoek deze site.: Home Onderwijs Nederlands Staatsexamen NT2. Examen Nederlands als tweede taal, vooral bedoeld voor mensen die in Nederland een opleiding willen volgen of willen gaan werken. Afhankelijk van het soort opleiding of werk dat men op het oog heeft, zijn er twee verschillende examens.
Inburgeringsexamen of Staatsexamen NT2 Inburgeren en inburgeringscursus hulp naar het inburgeringsexamen.
Inburgeringsexamen of Staatsexamen NT2. Examen inburgering doen. Staatsexamen NT2 cursus. Staatsexamen NT2 of Inburgeringsexamen. Examenonderdelen Staatsexamen NT2. Blik op werk. Alfabetisering richting inburgeringsexamen. Inburgeringsexamen of Staatsexamen NT2. Examen inburgering doen. Staatsexamen NT2 cursus. Staatsexamen NT2 of Inburgeringsexamen. Onderdelen examen bij Staatsexamen NT2.
Inburgering, Inburgeringsexamen Staatsexamen NT2 NedLes.
Inburgering, Inburgeringsexamen Staatsexamen NT2. Inburgering, Inburgeringsexamen Staatsexamen NT2. Wilt u een cursus doen om zich op het inburgeringsexamen of het Staatsexamen NT2 voor te bereiden? Kijk dan op onze groepscursussen.: Wij adviseren om eerst een algemene taalcursus te doen om uw taalniveau op niveau A2 inburgeringsexamen, B1 Staatsexamen NT2-1 of B2 Staatsexamen NT2-2 te brengen. Ook kunt u bij ons aparte trainingen voor het examen volgen.:
Lingua Incognita Oefenmateriaal Staatsexamen Nt2.
Oefenmateriaal Basisexamen inburgering. Oefenmateriaal Staatsexamen Nt2. Oefent u voor het staatsexamen Nt2 programma 1 of 2? Hieronder vindt u enkele oefentoetsen. Binnenkort volgen er nog meer toetsen. Heeft u opmerkingen. over de toetsen of constateert u fouten, laat het dan.
Cursus Staatsexamen NT2 in Amsterdam TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
Bij het NT2 Staatsexamen doe je de onderdelen Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven op een hoger niveau dan bij het Inburgeringsexamen. Heb je een verblijfsvergunning ontvangen of wil je naturaliseren na 1 januari 2015, dan moet je ook het examen Kennis van de Nederlandse Maatschappij afleggen en de nieuwe module Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt.
Wat zijn de Staatsexamens Nt2? Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Dit niveau is gelijk aan taalniveau B2 van het Europees Referentiekader ERK / Common European Framework of Reference CEFR. De inhoud en taken van het examen zijn gericht op situaties die voorkomen in opleiding, werk en het dagelijks leven van hoogopgeleiden. U hoeft niet eerst Programma I te doen en daarna pas Programma II. Het mag wel, maar dit is niet verplicht. Het is belangrijk dat u het niveau kiest dat bij u past. Voor wie zijn de Staatsexamens Nt2?
Staatsexamens NT2.
Het Staatsexamen NT2 is hét examen Nederlands voor volwassenen met een andere moedertaal. Iedereen die een bewijs van zijn taalvaardigheid in het Nederlands wil halen, kan zich opgeven voor het examen. Vanaf 1 januari 2008 mogen hogergeschoolde inburgeraars in plaats van met een inburgeringsexamen, direct met het Staatsexamen NT2 beginnen.

Contacteer ons