Meer resultaten voor nt2 examen

nt2 examen
Inburgering, Inburgeringsexamen Staatsexamen NT2 NedLes.
Inburgering, Inburgeringsexamen Staatsexamen NT2. Inburgering, Inburgeringsexamen Staatsexamen NT2. Wilt u een cursus doen om zich op het inburgeringsexamen of het Staatsexamen NT2 voor te bereiden? Kijk dan op onze groepscursussen.: Wij adviseren om eerst een algemene taalcursus te doen om uw taalniveau op niveau A2 inburgeringsexamen, B1 Staatsexamen NT2-1 of B2 Staatsexamen NT2-2 te brengen. Ook kunt u bij ons aparte trainingen voor het examen volgen.:
About the NT2 state exams Welcome to the Direct Dutch institute, The Hague.
Click here for more information in Dutch about the NT2-II exam at the website from DUO. Click here to read an article about the NT2 exam in English at www.iamexpat.nl. Click here to have a look at previous NT2 I and II exams.
Opleiding NT2 Staatsexamen, programma 2 B2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Het staatsexamen NT2 is een toonaangevend examen op het gebied van de Nederlandse taal. Hiermee toont u aan dat u voldoende beheersing heeft van de Nederlandse taal. Daarbij bestaat er een verschil tussen de examens op B1 en B2-niveau. Het B1-niveau toetst op een niveau dat toegankelijk is voor mbo-opleidingen en banen.
Kosten Staatsexamen NT2 Fiolet Taaltrainingen.
Het examen Schrijven doe je voor een deel op de computer en voor een deel op papier. Bij het examen Lezen lees je de teksten in een boekje en beantwoordt je de vragen op de computer. Aanmelden voor de cursus Staatsexamen NT2.
Voorbeeldexamens Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Geluidsfragmenten voor de onderdelen Luisteren en Spreken. Een voorbeeldexamen is speciaal gemaakt om te kunnen oefenen voor het Staatsexamen Nt2. Met een voorbeeldexamen krijgt u een beeld van hoe een echt Staatsexamen Nt2 eruit zal zien. Tips en oefeningen bij de voorbeeldexamens.
Staatsexamen NT2-I: Groepscursus voorbereiding Examenvoorbereiding Inburgeren Nederlands Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Let op: het Staatsexamen NT2 programma I is bedoeld voor diegenen die willen werken of studeren op het niveau van MBO 3/4 CEFR B1. Personen die willen werken of studeren op het niveau van HBO / universiteit CEFR B2 dienen het Staatsexamen NT2 programma II af te leggen. Het is de bedoeling dat iemand, afhankelijk van zijn of haar opleidingsniveau, examen doet in Programma I óf II.
NT2 online NT2 SCHOOL Staatsexamen Welkom bij NT2 op maat.
ga naar inhoud c. NT2 Webshop NT2 School Taaltestcentrum NT2 Academie. 020 5200 126. NT2 SCHOOL Staatsexamen Welkom bij NT2 op maat. Functies beginnen hier. Welkom bij NT2 op maat. Staatsexamens NT2 informatie. Inhoud begint hier. Welkom bij NT2 op maat.
Voorbeeldexamens Staatsexamen NT2: Nederlands als tweede taal Cito.
Dit betekent echter niet dat u voor iedere cursist apart een compleet examen hoeft te bestellen. Tegen kostprijs bestelt u voor cursisten extra opgavenboekjes in setjes van tien. Dit is het cursistenmateriaal. Deze set bevat per cursist al het schriftelijke materiaal voor de vier vaardigheden. Bestellen en downloaden. Bestel de voorbeeldexamens via het bestelformulier rechts. Wilt u voorbeeldexamens NT2 van 2001 t/m 2009 downloaden?
Staatsexamens Nt2 Taken CvTE CvTE.
Sinds de start heeft inmiddels bijna een kwart miljoen anderstalige jong-volwassenen deelgenomen aan de staatsexamens Nt2. De staatsexamens Nt2 bestaan uit twee examenprogrammas. De kandidaat kiest afhankelijk van zijn niveau voor Programma I of Programma II. Programma I toetst of iemand voldoende Nederlands beheerst voor een baan of beroepsopleiding op mbo-niveau. Programma II toetst of iemand voldoende Nederlands beheerst om een baan of opleiding op hbo of universitair niveau te volgen. Het is niet verplicht eerst examen te doen in Programma I om examen te kunnen doen voor Programma II.
Uitslag NT2 Staatsexamenkandidaat DUO.
Student hbo of universiteit. Scholier vmbo, havo of vwo. Particulier Staatsexamenkandidaat Uitslag NT2. Geslaagd of herexamen doen. 5 weken na uw examen is de uitslag bekend. De uitslag van uw examen kunt u na 5 weken online bekijken. U heeft hiervoor uw examennummer nodig.

Contacteer ons