Meer resultaten voor de finale nt2

de finale nt2
Intertaal De finale: Voorbereiding op het Staatsexamen NT2 II.
Boom uitgevers Amsterdam NT2.
Boom NT2 Academie is het platform voor de deskundigheidsbevordering van NT2-docenten. U vindt hier trainingen en vakliteratuur voor het optimaliseren van de NT2-les. Maar ook de handige online tool MyMethods, met ruim 550 creatieve en inspirerende werkvormen. In samenwerking met auteurs, opdrachtgevers en leveranciers werken wij continu aan innovatief papieren en digitaal lesmateriaal, zoals e-learningmodules en apps. Zo heeft het partnerschap met het taleninstituut Babel geleid tot de titels Vooruit, De sprong, De opmaat en De finale en wordt in samenwerking met de TU Delft de Delftse methode uitgegeven, waarvan alle uitgaven inmiddels ook als online cursus en met een app te volgen zijn.
De Finale Voorbereiding op het Staatsexamen NT2 II Herziene editie door Maud Beersmans, Wim Tersteeg Boek Managementboek.nl.
U heeft gezocht op 9789085064985. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie. De Finale Voorbereiding op het Staatsexamen NT2 II Herziene editie. Voorbereiding op het staatsexamen NT2 II.
bol.com De finale B1-B2 9789461055712 Maud Beersmans Boeken.
De finale B1-B2 2e druk is een boek van Maud Beersmans uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. Sinds 2007 is De finale een succesvolle methode om hoogopgeleide anderstaligen van taalniveau B1 naar B2 te brengen en ze voor te bereiden op het Staatsexamen NT2 programma II.
NT2 online NT2 SCHOOL De finale Informatie klas.
Graag JavaScript inschakelen in uw browser. ga naar inhoud c. NT2 Webshop NT2 School Taaltestcentrum NT2 Academie. 020 5200 126. NT2 SCHOOL De finale Informatie klas. Functies beginnen hier. Inhoud begint hier. Waarschuwing: This page seems to have trouble loading.
bol.com De finale 9789085064985 M. Beersmans Boeken.
De finale helpt midden en hoogopgeleide anderstaligen door te dringen tot de verschillende kanalen van de Nederlandse media. De speciaal door de auteurs uitgezochte teksten en programmas geven een realistisch en actueel beeld van het dagelijkse taalgebruik en sluiten aan op de vier speerpunten van het staatexamen NT2 II: lezen, luisteren, schrijven en spreken.
NT2.nl De Finale Maud Beersmans, Wim Tersteeg 9789461055712.
NT2 School NT2 Taaltestcentrum NT2 Academie NT2 Dossier. Bekijk de demo Download de inkijkpagina's' Bekijk instructiefilmpje. voorbereiding op het staatsexamen NT2 II. Maud Beersmans, Wim Tersteeg. De finale is al sinds 2007 dé methode om je voor te bereiden op het Staatsexamen programma II.
De finale; voorbereiding op het Staatsexamen NT2 II, B1-B2.
De finale; voorbereiding op het Staatsexamen NT2 II, B1-B2. Maud Beersmans, Wim Tersteeg. Studie en oefenboek voor hoogopgeleiden. Tweedetaalverwerving, Taalkunde, Buitenlanders, Nederlands voor anderstaligen, Staatsexamens, Communicatie, Examenopgaven, Nederlands, Talen algemeen, Nederlandse taal Taal. Vraag dit boek aan bij de Bibliotheek.

Contacteer ons