Resultaten voor nederlandse taal oefenen voor volwassenen

nederlandse taal oefenen voor volwassenen
Nederlands leren met Bart de Pau NT2: nederlandse grammatica / zinnen oefenen. YouTube.
Een privacyherinnering van YouTube, een bedrijf van Google. Ja, nieuwe versie behouden Ongedaan maken Sluiten. Deze video is niet beschikbaar. De volgende video begint stoppen. Nederlands leren met Bart de Pau NT2: nederlandse grammatica / zinnen oefenen. learndutch.org NT2 Nederlands voor anderstaligen.
Spellingstest werkwoorden TAALwinkel.
Ga op deze site naar Taalhulp_Spelling_Werkwoordspelling Wij adviseren je verder een cursus te volgen. Zie de cursusinformatie onder het tabblad Taal op UvA en HvA op deze site. Je kennis van de regels voor werkwoordspelling is niet zo heel goed.
Top 10 Oefenen met taal.
DVD met vijf verhalen over volwassenen die moeite hebben met lezen en schrijven. Wim Daniels Snelspelwijzer Onze Taal. Compact en begrijpelijk overzicht van de spellingregels van de Nederlandse taal. Maria del Carmen Van Dale beeldwoordenboek. Josina Schneider Taal vitaal nieuw. Nederlands voor beginners. Week van de Alfabetisering in de OBA. Tijdens de Week van de Alfabetisering wordt er extra aandacht gegeven aan het oefenen met taal.
Nederlandse taal en spellingtest Springest.
De taal en communicatietrainingen van het Taalcentrum-VU hebben zichtbaar effect en sluiten naadloos aan op uw dagelijkse praktijk of dat nu in het bedrijfsleven is, bij de overheid of in het onderwijs. Nederlandse taal en grammatica. Nederlandse als Tweede Taal NT2.
Op welk niveau beheerst u de Nederlandse taal? docententaaltest.nl.
Taaltesten Nederlands voor docenten. In het kader van taalbeleid is het van groot belang dat alle docenten de diverse spelling en stijlregels van de Nederlandse taal kennen en kunnen toepassen. Alleen wie zelf die regels goed kent, kan werkstukken, verslagen, e.d.
Taal Oefenen.nl.
Je hoort ook in Nederland steeds meer de Engels taal. Wil je online Engels oefenen? Deze Taalklas.nl is een programma Engels voor beginners. Engelse woorden leren. Je leert de Engelse woorden uitspreken, lezen en schrijven. En je leert korte Engelse zinnen. De woorden en zinnen zijn dezelfde als in de Nederlandse Taalklas.nl.
Nederlands oefenen Cambiumned.
Gebruik de beste oefensite voor het vak Nederlands nu ook in de klas! Ja, ik wil een proefaccount. Deze inhoud is intellectueel eigendom van ExtraNederlands. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van de lessen in het vak Nederlands in het basis en voortgezet onderwijs. 2018 Cambiumned Door Iblux Meer oefenen: Learnbeat.
Beter spellen Home.
App voor Android en Apple. Er is een Beter Spellen-app voor Android en Apple iOS. Doe voortaan de test met de app. Je hoeft geen nieuwe account aan te maken! Overstappen van website naar app? 4 vragen op 3 niveaus.
Links Taalunieversum.
Zo kan men luistervaardigheid oefenen en nieuwe Nederlandse woorden leren. Door het bekijken van de video's' leert men tegelijk meer van de Nederlandse cultuur. 8 voor taal. Deze website kan in de klas worden ingezet voor individueel gebruik door neveninstromers op basisscholen en eventueel in schakelklassen van het voortgezet onderwijs. Het voornaamste doel is vaardigheid opdoen in het gebruiken en toepassen van de basisprincipes van de Nederlandse grammatica en de vergroting van de woordenschat. Advanced Dutch Grammar of Virtual Dutch. Deze online grammatica is bedoeld voor gevorderde leerders van het Nederlands. Hij kan op zichzelf gebruikt worden, of een onderdeel vormen van een bestaande cursus. Bij de grammatica horen ook online oefeningen. Beginners Dutch Grammar of Virtual Dutch. Deze online grammatica is bedoeld voor beginnende leerders van het Nederlands. Hij kan op zichzelf gebruikt worden, of een onderdeel vormen van een bestaande cursus. Bij de grammatica horen ook online oefeningen. BIS Online Vlaanderen. BIS Begeleid Individueel Studeren is een vorm van afstandsonderwijs voor volwassenen.
Oefenen taal naar referentieniveau Lesmateriaal Wikiwijs.
Ben jij klaar voor het hbo? Spellen: heb je 2F, 3F of 4F-niveau? Werkwordsspelling: welk referentieniveau heb je? Maatwerk onderbouw havo/vwo 2014-2015. Oefenen taal naar referentieniveau. Mondriaan College Oss. Een verzameling van oefeningen op 2F en 3F-niveau vanuit diverse bronnen.

Contacteer ons