Resultaten voor nt2 basisonderwijs werkbladen

nt2 basisonderwijs werkbladen
ThiemeMeulenhoff Samen leren vernieuwen.
NT2 Nederlands als tweede taal. Ontdek het bij ThiemeMeulenhoff. Om talenten te kunnen laten bloeien, vernieuwen we het leren. Samen met scholen en docenten. Samen met het Rijks. Het Rijksmuseum en ThiemeMeulenhoff hebben de handen ineen geslagen. Over onze samenwerking.
jufjanneke.nl Winter.
Het is niet toegestaan om ideeën, werkbladen, foto's' en andere materialen van www.jufjanneke.nl over te nemen en zonder toestemming van juf Janneke voor eigen doeleinden op het internet of cursussen te gebruiken. De materialen en ideeën mogen wel gebruikt worden in klassen, praktijken, speelzalen, etc.
Bestel De bovenkamer.
anderstalige nieuwkomers_taalvaardigheid.
Lesmateriaal anderstalige nieuwkomers basisonderwijs. Het materiaal dat je hier terugvindt, kan gebruikt worden voor de opvang van anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs. Sommige van de materialen werden speciaal ontwikkeld voor de onthaalklas of voor anderstalige nieuwkomers in de reguliere klas; andere reguliere materialen bieden nieuwkomers goede kansen om aan te sluiten bij de activiteiten in de klas.
Lesmateriaal en medialessen over mediawijsheid: een handig overzicht.
Faqta biedt een aanpak voor wereldoriëntatie voor het basisonderwijs, onder meer gericht op digitale geletterdheid en 21e eeuwse vaardigheden. Lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs. Mediawijsheid in de klas Achtergrondinformatie en lesmateriaal in één boek, inclusief online werkbladen en andere materialen.
Wat iedere talendocent moet weten over TPR The CI Bookshop.
Onder MVT-docenten is deze methodiek niet zo bekend, maar in de Nt2 een oude bekende, en wordt daarom soms onterecht beschouwd als achterhaald. Voor veel lessituaties is TPR echter nog steeds een geweldige tool om snel een grote receptieve en productieve taalvaardigheid te verkrijgen.
Lesmaterialen Veilig Verkeer Nederland.
In 2016 waren er 629 verkeersdoden, 8 meer dan in 2015. Vooral fietsers, jongeren en ouderen zijn erg kwetsbaar in het verkeer. Elk jaar komen zo'n' 44.000 mensen samen met Veilig Verkeer Nederland in actie voor een veilig verkeer. Veilig Verkeer Nederland.
Taalwerkbladen van juf-hannah.
Begrijpend lezen over meningen. Bijvoegelijke naamwoorden zoeken in een tekst. Bijvoegelijke naamwoorden zinnen maken. Brieven tips bij het schrijven. Dieren: namen van mannelijke, vrouwelijke en jonge dieren. Dieren: moeilijkere versie van het blad hierboven. Hoofdletters deel 1. Hoofdletters deel 2.
Voorbeeldopgaven van de IEP Eindtoets.
Werken bij Bureau ICE. U bevindt zich hier: Home: Basisonderwijs IEP Eindtoets Voorbeelden Voorbeeldopgaven. Voorbeeldopgaven IEP Eindtoets. Blader door een voorbeeldboekje van de IEP Eindtoets. Klik op het voorbeeldboekje om er door heen te kunnen bladeren. U kunt deze boekjes ook bestellen.
Diaplus Nederlands Engels Diatoetsen Leerlingvolgsystemen.
Nieuw: LEES MEE NT2. In lijn met het tekst en oefenmateriaal van Diaplus is er een nieuwe leesmethode, speciaal ontwikkeld voor leerlingen in isk/OKAN-klassen. Klik hier voor meer informatie. Demo Diaplus Engels. Klik op de afbeelding rechts om het gehele thema Halloween" te downloaden. Een thema bestaat uit teksten en werkbladen op A1, A2 en B1-niveau.

Contacteer ons