NT2Taalmenu.
Standaarden en eindtermen volwasseneneducatie. Waardevolle algemene artikelen. NT2Taalmenu/JeKanMeWat is een programma voor mensen die Nederlands leren als tweede taal. Wat het is: Website met online oefeningen en downloads voor alle niveaus NT2. Dit is onderdeel van: aanbod. Aandachtsgebied: Taal, NT2; verschillende niveaus.
Nieuw op nt2taalmenu.nl: o.a. spreken A1, lezen A2, schrijven B2 en grammatica B2.
Ed Kniesmeijer Follow. Coördinator bij Stichting Taalmenu, docent nt2, docent computervaardigheden, ontwikkelaar online lesmateriaal. Het team van nt2taalmenu is de laatste tijd druk bezig geweest met de vernieuwing van het materiaal op onze website. Hier een overzicht van het nieuwe materiaal.:
Nederlands leren met nt2taalmenu Nederlands leren.
Kies uit het menu hierboven. Probeer ook eens.: De website voor iedereen die iets wil leren. Hier vindt u links, materiaal en oefeningen voor: nt2, computervaardig. heden, solliciteren, een taal leren, theorie rijbewijs, leren typen, rekenen en nog veel meer!
NT2 Taalmenu Leef en leer!
Of oefenen voor het inburgeringsexamen? Of voor het Staatsexamen I of II? Dan is nt2taalmenu.nl dé website voor u! Er zijn oefeningen voor alle niveaus. Nt2taalmenu.nl is een gratis website, gemaakt door docenten NT2. Bron: Stichting Taalmenu. Nederlands als tweede taal.
Nt2taalmenu.nl Open Leercentrum.
Taal in West. Basisexamen Inburgering A1 buitenland. Je Kan Me Wat. Nederlands leren in Adam. Klik Tik oefenen.nl. Risicos Van Internet. Tv en radio. Een website maken WordPress. Cursus Windows 7. Info en tips. Regels en borden. Regels en borden Engels. oefenen.nl rekenen en geld. Rekenen is een makkie. Websites voor kinderen en jongeren. Gutenberg digitale boeken. Websites over leren. Nt2taalmenu.nl is een gratis website, gemaakt door docenten NT2.
Taal.
U kunt t ook. NT2 filmpjes met vragen. Filmpjes en les met cursisten. NT2 filmpjes met vragen. Je kan me wat. Nederlands voor beginners. NT2 filmpjes met vragen. Woord voor woord. Nederlands in beeld. Basis NT2 demo. Toets gesproken Nederlands.

Contacteer ons