Resultaten voor oefenen grammatica

oefenen grammatica
Grammatica-oefeningen GOESTING IN TAAL.
Grammatica De verschillende varianten van het persoonlijk pronomen jullie" in de tussentaal en dialecten. Leer er meer over op VlaamseTaal.be. Grammatica Ge gij en de vervoeging van de werkwoorden. Met ge gij vervoegen we het werkwoord een beetje anders dan met je jij.
Welkom bij Disco Digitaal Disco Digitaal.
Voordeel van digitaal oefenen is dat je direct ziet wat je fout doet en daar dikwijls ook nog feedback op krijgt. Je kunt op deze site ook Latijnse woorden leren: per kolom uit Studeo, een moderne Latijnse grammatica of met het Woordjesoefenprogramma, waar je allerlei tips krijgt om de woorden makkelijker te onthouden.
BRENlessen mbo Nederlands Grammatica.
taaldok.nl oefeningen Engels Exercises.
Afkortingen Uitdrukkingen Oefeningen Inhoud. engelse grammatica overzicht van alle oefeningen. Onderaan de taaldokpagina's' vind je links naar oefeningen die bij het onderwerp van de pagina horen. Op deze pagina staat het totaaloverzicht van al die oefeningen. Oefen de Present Tense.
Engels: grammatica.
Home Luisteren en kijken Woordenschat Grammatica Lezen Uitspreken. Wel of niet telbaar? A, An, The. In, At, On. Ontkennend en vragend. will not won't.' Uitleg: be going to. If or When? bijv: mijn boek. Ontkennend en vragend. Ontkennend en vragend. Het zelf doen., bijv: ik was me. Simple Present or. oefeningen onder het. oefeningen onder het filmpje.
Nederlands verbeteren met jufmelis.nl.
Ik ben juf Melis en ik geef Nederlands op een school voor voortgezet onderwijs. Ik wil graag de Nederlandse taal makkelijker maken voor iedereen. Op deze site kun je allerlei oefeningen doen en ze worden direct voor je nagekeken. Groetjes van Juf Melis. oefenen in eigen tempo. Ga naar oefeningen.
Gratis oefeningen Spaans Cursus Online.
Ervaar hoe leuk Spaans leren is! Volg de videoles en maak de oefeningen. Volg nu Spaanse les. Leer de basis van de Spaanse grammatica. GRATIS SPAANS LEREN SPREKEN. Wil je graag Spaans leren spreken, maar heb je geen idee of je het wel leuk vindt?
Spaans oefenen.
Verder Spaans oefenen? esfacil.eu voorziet vooral in werkwoorden en grammatica, maar het echte leren gebruikt vooral in direct contact met de taal en cultuur: door Spaans te luisteren, spreken en je onderdompelen in de taal en culturen van de Spaanstalige wereld.
Imparfait.
Bedankt voor je leuke reactie. En de imparfait is niet het enige onderdeel waar je mee kunt oefenen, ook voor werkwoordsvervo egingen, andere grammatica onderwerpen, leesteksten en nog veel meer kun je op Oefenplein.nl terecht! Van je fouten leer je hè.
Adverbs or adjectives.
Sommige bijvoeglijke naamwoorden hebben geen aparte vorm voor het. Heb je bovenstaande uitleg begrepen ga dan naar de oefeningen hieronder. De basisstof oefeningen heb ik zelf gemaakt. De verrijkingsstof oefeningen zijn gemaakt door andere mensen in het buitenland, vooral in Canada.

Contacteer ons