Meer resultaten voor oefeningen nt2

oefeningen nt2
Voetbalnieuws, live-verslagen, video's' en meer! FCUpdate.nl FCUpdate.nl.
FCUpdate.nl gebruikt cookies om het gebruik van onze website te analyseren, voor social media en om advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op Akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
Interessante links Huis der Taal.
NT2 Taalmenu heel veel oefeningen, vereist voorwerk, pas op: niet alles is gratis. http//www.nt2taalmenu.nl/muziek2/index_muziek2.htm: liedjes om het Nederlands mee te oefenen. Je kan ook je eigen keuze gebruiken: ga naar youtube en tik de titel van jouw liedje in, met daarachter lyrics.
Dialoog Taalhulp voor anderstaligen Alkmaar.
Hier kunt u oefeningen op alle niveaus vinden met betrekking tot rekenen, spelling, taal, begrijpend lezen en zaakvakken zoals topografie, geschiedenis, verkeersborden e.d. De werkbladen van de leerspellen kunnen worden geprint. Verder vindt u er dominospellen met getallen en rekensommen, kwartetspellen, loco's' met tegenstellingen, antoniemen en klokkijken en memory o.a.
Contact! Uitgeverij Intertaal.
Deze website is ontwikkeld ter ondersteuning van de leergang Contact! nieuw van uitgeverij Intertaal. nieuw is een vierdelige, communicatieve leergang Nederlands voor hoogopgeleide, anderstalige volwassenen zonder voorkennis van het Nederlands. Docenten en cursisten vinden op deze website extra materiaal en oefeningen.
Nt2: boeken, links en online oefeningen TAALwinkel.
Sollicitatiebrief en CV. Begeleiden/beoordelen van studenten. Nt2: boeken, links en online oefeningen. Nt2: boeken, links en online oefeningen. De volgende boeken kun je gebruiken voor zelfstudie en als naslagwerk.: Nederlands in hoofdlijnen. Er is ook een oefenboek bij dit theorieboek verkrijgbaar.
A2 Lesmateriaal.
SPREEKVAARDIGHEID OEFENEN VOOR HET EXAMEN. PRINT DE TEKST VAN HET OEFENEXAMEN 1. PRINT DE TEKST VAN HET OEFENEXAMEN 2. PRINT DE TEKST VAN HET OEFENEXAMEN 3. LEESVAARDIGHEID OEFENEN VOOR HET EXAMEN. SCHRIJFVAARDIGHEID OEFENEN VOOR HET EXAMEN. Schrijfvaardigheid A2 oefentoets 1.
Welkom op deze website. Wij helpen u om Nederlands te leren. Hier vindt u veel websites waar u gratis Nederlands kunt leren. Bij sommige websites wordt u gevraagd zich gratis aan te melden.
Woorden, Grammatica, Inburgering. Inburgering Buitenland A1-A2 Oefeningen Inburgering. Spelling, Grammatica, Lezen. Woorden, Zinnen, Grammatica. Engels en Nederlands. Leren van computervaardigheden. Verwijzing naar veel sites. Site voor Nederlandse basisscholen. Site voor Nederlandse basisscholen. Site voor Nederlandstalige basisscholen. Site voor basisschool en middelbare school.
Woordenschat.
Het valt me op dat er bij de oefeningen voor de allerjongsten gr. 123, gebruik wordt gemaakt van geschreven woorden. De meeste kinderen kunnen echter in deze fase nog onvoldoende lezen en NT2 kinderen al helemaal zelden. Zijn er oefensites die werken met gesproken woorden/ begrippen bij het aanbieden en oefenen?
34 beste afbeeldingen van NT2 Hoes, Nederlands en Brieven. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. V
Goed aan te passen in de kleuren van Zien is snappen Zienissnappen nt2. Busje Nederlands Scholen Kleuterschool Brieven Woordkaartjes per klank, op de kleuren van Zien is snappen zienissnappen nt2. Brieven Informatie en tips voor klankonderwijs aan nieuwkomers nt2 anderstaligen onderwijs.
www.taalplek.nl.
Er zijn o.a. oefeningen voor cursisten die met alfabetisering bezig zijn. De bedoeling van de website is het aanbieden van extra materiaal voor de les Nt2. Het lesmateriaal op de site kan gebruikt worden als aanvulling op een lesmethode voor Nt2.

Contacteer ons