Op zoek naar oefeningen nt2?

oefeningen nt2
Nederlands leren nt2.
ETV.nl heeft niet alleen oefeningen voor taal, maar ook voor bijvoorbeeld rekenen, computer en internet. Als u kiest voor Staatsexamen vindt u oefenexamens voor het Staatsexamen niveau B1 en B2. Bij Woorden vindt u veel lijsten met woorden in verschillende talen, en ook veel oefeningen om woorden te leren.
Oefeningen NedLes.
Inburgering Staatsexamen NT2. Hier vindt u wat extra oefeningen die wij hebben gemaakt. Als het voor u interessant is, doe er dan uw voordeel mee. Zelfstudielessen met videos, luisterteksten, leesteksten, woordenschatoefeningen en een schrijfopdracht.: de Watersnoodramp 1953. Verliefd; luister en invuloefening, uiterlijk en kleding A1.
Overzicht online oefeningen Virtuele Training.
Gratis NT2 oefeningen online. Hannah de Haan. Juf Hannah: taal A2. Juf Melis A2. Juf Tiny Centrumschool. Marike.yurls sluit aan bij Taal Actief 3. NeAnderTaal met audio-oefeningen! TaalThuis A1-B1 online cursus vanuit het Engels. Taalwinkel het online adviespunt HvA en UvA.
voor zelfstudie Het Begint met Taal.
De Leeskaravaan geeft een serie uit voor volwassenen die Nederlands aan het leren zijn. De omgevallen boekenkast bestaat uit korte verhalen en gedichten die gemakkelijk te lezen zijn. 2BDutch; Nederlands leren met ondertitelde videos. Oefenen.nl; taaloefeningen voor anderstaligen. NT2 taalmenu; oefeningen voor vaardigheden op alle niveaus.
NT2 en Alfa blog NT2 en Alfa.
Ben je op zoek naar extra oefeningen voor je cursisten? Dan vind je op deze site alvast een paar tips die je kan meegeven. Je vindt er zowel links naar oefensites als werkblaadjes die je kan downloaden. Klik op de foto hiernaast om naar de site van Buitenschools oefenen te gaan. Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd. Laat een antwoord achter. Wil jij zelf ook. een vraag stellen? Een interessante navorming melden? Een oproep doen naar collega's? Klik rechts op de rode balk en vul het formulier in. NT2 en Alfa.
Websites om Nederlands mee te oefenen.
nieuws beter leren lezen. moeilijke woorden worden voorgelezen. In de Bibliotheek én thuis. oefenen met taal lezen, schrijven en rekenen. over opvoeding, gezondheid, internetten en omgaan met geld. oefenen met taal. Let op: opstarten in Chrome. veel verschillende sites en oefeningen.
NT2 Teachers GOESTING IN TAAL.
Informatie over tussentaal Inspiratie Oefeningen Materiaal. Op deze pagina kan je als leerkracht Nederlands aan anderstaligen terecht voor oefeningen om je studenten te laten kennismaken met de Vlaamse tussentaal. Je kan hier grammatica-oefeningen, spelletjes, woordenschatoefeningen, uitspraakoefeningen en luisteroefeningen en nog veel meer!
Oefenmateriaal.
Allerlei informatie en oefeningen kun je vinden op www.nt2taalmenu.nl. Wil je oefenen met werkwoorden, ga dan naar: www.leer-actief.nl. Ben je gevorderd maar heb je specifieke grammaticale problemen, kijk op www.cambiumned.nl. Je kunt toetsen of je al op A2 kan lezen op www.leestoets.nl.
Nt2: boeken, links en online oefeningen TAALwinkel.
Sollicitatiebrief en CV. Begeleiden/beoordelen van studenten. Nt2: boeken, links en online oefeningen. Nt2: boeken, links en online oefeningen. De volgende boeken kun je gebruiken voor zelfstudie en als naslagwerk.: Nederlands in hoofdlijnen. Er is ook een oefenboek bij dit theorieboek verkrijgbaar.
NT2, analfabeten en beginners.

Contacteer ons