Meer resultaten voor oefeningen nt2

oefeningen nt2
voor zelfstudie Het Begint met Taal.
De Leeskaravaan geeft een serie uit voor volwassenen die Nederlands aan het leren zijn. De omgevallen boekenkast bestaat uit korte verhalen en gedichten die gemakkelijk te lezen zijn. 2BDutch; Nederlands leren met ondertitelde videos. Oefenen.nl; taaloefeningen voor anderstaligen. NT2 taalmenu; oefeningen voor vaardigheden op alle niveaus.
Voetbalnieuws, live-verslagen, video's' en meer! FCUpdate.nl FCUpdate.nl.
FCUpdate.nl gebruikt cookies om het gebruik van onze website te analyseren, voor social media en om advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op Akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
Anderstaligen Cambiumned En verder.
Oefeningen voor anderstaligen. CambiumNed op Learnbeat. Deze inhoud is intellectueel eigendom van ExtraNederlands. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van de lessen in het vak Nederlands in het basis en voortgezet onderwijs. 2019 Cambiumned Door Iblux Meer oefenen: Learnbeat.
NT2 Kevin Vermassen.
Aan de slag met STEM, ICT Nederlands. Op deze pagina vind je een alfabetisch overzicht van de oefeningen NT2. Je hoeft deze oefeningen niet in volgorde te maken, klik enkel de themas aan waarover je iets wilt bijleren. Zoeken naar: Zoeken.
Contact! Uitgeverij Intertaal.
Deze website is ontwikkeld ter ondersteuning van de leergang Contact! nieuw van uitgeverij Intertaal. nieuw is een vierdelige, communicatieve leergang Nederlands voor hoogopgeleide, anderstalige volwassenen zonder voorkennis van het Nederlands. Docenten en cursisten vinden op deze website extra materiaal en oefeningen.
Nt2: boeken, links en online oefeningen TAALwinkel.
Sollicitatiebrief en CV. Begeleiden/beoordelen van studenten. Nt2: boeken, links en online oefeningen. Nt2: boeken, links en online oefeningen. De volgende boeken kun je gebruiken voor zelfstudie en als naslagwerk.: Nederlands in hoofdlijnen. Er is ook een oefenboek bij dit theorieboek verkrijgbaar.
A2 Lesmateriaal.
1 SPREEKVAARDIGHEID OEFENEN VOOR HET EXAMEN. PRINT DE TEKST VAN HET OEFENEXAMEN 1. PRINT DE TEKST VAN HET OEFENEXAMEN 2. PRINT DE TEKST VAN HET OEFENEXAMEN 3. 2 LEESVAARDIGHEID OEFENEN VOOR HET EXAMEN. 3 SCHRIJFVAARDIGHEID OEFENEN VOOR HET EXAMEN. Schrijfvaardigheid A2 oefentoets 1.
Begrijpend lezen en woordenschat oefenen: begrijpendlezen-woordenschat.
Woordenschat oefeningen Quizlet en sleepoefeningen. Woordenschat voor NT2. Kevin Vermassen NT2. Voeg toe aan mijn Yurls. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Woordenschat voor NT2. Voeg toe aan mijn Yurls. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Woordenschat oefeningen Quizlet en sleepoefeningen.
Spreekoefeningen De website van olcnt2!
Wat zeg je aan de telefoon? Logo Encora: Oefenen op consonanten, vocalen en prosodie. Logo Encora: Oefenen op consonanten, vocalen en prosodie. De oefeningen werden verzameld of gemaakt voor onze cursisten NT2. Dank aan alle website waar we naar doorlinken.
Nascholing voor NT2-teams Radboud in'to' Languages.
Hoe kun je opdrachten en oefeningen ontwikkelen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk op de werkvloer, toegespitst op de uitvoering van iemands functie? Hoe breng je in kaart wat een cursist nodig heeft? Wat zijn iemands belemmeringen tot nu toe geweest? Hoe breng je de cursist zelfreflectie bij? Hoe kan hij gebruik maken van zijn natuurlijke leeromgeving? Deze masterclasses zijn slechts een greep uit wat wij te bieden hebben. Staat jouw thema er niet bij, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Tijdens een uitgebreide en vrijblijvende intake brengen we uw wensen en behoeften in kaart. Op basis daarvan stellen we een offerte op. Voor meer informatie neem je contact op met drs. Lidy Zijlmans, coördinator Nascholing.: T: 31 24 361 21 59. Delen op Facebook. Delen op Google. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Delen op Whatsapp. Voor meer informatie neem je contact op met drs. Lidy Zijlmans, coördinator Nascholing.: T: 31 24 361 21 59. Sla navigatie over Navigatie. Nederlands voor anderstaligen NT2.

Contacteer ons