Resultaten voor nederlands oefenen online

nederlands oefenen online
Taal Oefenen.nl.
Wil je online Engels oefenen? Deze Taalklas.nl is een programma Engels voor beginners. Engelse woorden leren. Je leert de Engelse woorden uitspreken, lezen en schrijven. En je leert korte Engelse zinnen. De woorden en zinnen zijn dezelfde als in de Nederlandse Taalklas.nl. De Engelse woorden gaan ook over het huis, het lichaam, het weer, vrienden en familie, eten, op school, het verkeer, de winkel en vrije tijd. De oefeningen zijn Engels, de videos zijn in het Nederlands.
Oefenen.nl.
Kies je taal. Your browser does not support the video tag. Welkom op Oefenen.nl. Oefenen.nl is het online startpunt voor iedereen die zijn basisvaardigheden verder wil verbeteren. Je oefent met taal, rekenen, internetten. en omgaan met geld. Waarmee wil je oefenen?
Oefenen grammatica.
onvoltooid in schema 2. onvoltooid in schema 3. onvoltooid in schema 4. onvoltooid in schema 5. voltooid in schema 1. voltooid in schema 2. voltooid in schema 3. voltooid in schema 4. voltooid in schema 5. Benoem de tijd 1.
Nederlands oefenen.
De actie Oefen hier je Nederlands is een initiatief van de provincie Vlaams-Brabant en vzw de Rand. Ze heeft maar n doel: anderstaligen helpen om Nederlands te oefenen. Leer je Nederlands, dan zijn onze tips, taalspel en oefenadressen zeker iets voor jou.
MBO examens.
Oefenen met de rekenmachine. Veel gestelde vragen. Welkom op de oefenomgeving van Facet. Je kunt hier oefenen met de voorbeeldexamens Nederlandse taal die met Facet worden afgenomen. Selecteer een voorbeeldexamen en klik op Start examen/toets. MBO Nederlands 3F 2016-2017 voorbeeldexamen dos_oefen.
Gratis online NT2 oefeningen.
Zo wordt Nederlands leren nog leuker. Het is voor iedereen die beter Nederlands wil leren. U kunt verder oefenen met wat u gezien heeft in de televisieserie Taalklas.nl. U kunt de oefeningen. Geplaatst in NT2 Oefeningen Getagd met NT2 oefening.
HBOTAALTOETS.NL Bereid je voor op de taaltoets Nederlands!
Deze versie van de hbo-taaltoets staat online sinds 21 oktober 2014. Onderdelen van de hbo-taaltoets.: uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Studieboek of naslagwerk? Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is een handig naslagwerk en zelfstudieboek voor wie zijn kennis van het Nederlands wil testen en uitbreiden.
Nt2taalmenu.nl Online Nederlands leren.
Welkom bij nt2taalmenu. Nt2taalmenu.nl is een gratis website, gemaakt door docenten NT2. Wilt u Nederlands leren? Of oefenen voor het inburgeringsexamen? Of voor het Staatsexamen I of II? Dan is nt2taalmenu.nl dé website voor u! Er zijn oefeningen voor alle niveaus.
Oefeningen inburgering.
Dan mag je een aantal examens in Nederland zelf doen om te bewijzen, dat je je kunt redden in Nederland. Op deze site staan in ieder geval oefeningen die je kunt gebruiken om je voor te bereiden op het inburgeringsexamen buitenland.
Links Taalunieversum.
Doorzoek deze site.: Start Onderwijs Online lesmateriaal voor anderstaligen Subrubrieken. 2BDutch wil mensen helpen om Nederlands te leren op een manier die leuk en makkelijk is. Daarvoor biedt deze site video's' aan met verschillende ondertitelingen. Zo kan men luistervaardigheid oefenen en nieuwe Nederlandse woorden leren.

Contacteer ons