Meer resultaten voor nederlands spelling oefenen

nederlands spelling oefenen
bol.com Basisboek spelling 9789043015189 Marielle Bovenhoff Boeken.
Basisboek spelling is geschreven voor iedereen die wel eens moeite heeft met de spelling van het Nederlands. Het boek bestaat uit tien hoofdstukken die ingaan op alle lastige aspecten van de spelling van het Nederlands: van werkwoordspelling en de regels voor het aaneenschrijven van woorden tot het plaatsen van accenten en leestekens. Basisboek spelling kan worden gebruikt als naslagwerk, maar het is ook een oefenboek. Je kunt het boek van voor naar achter doorwerken, maar je kunt ook door middel van de mp3-dictees op www.pearsoneducation.nl/moons van te voren uitzoeken welke gebieden van de Nederlandse spelling problemen opleveren en vervolgens gericht oefenen op deze probleemgebieden.
D of T-quiz test gratis je kennis van de werkwoorden: elke dag 20 vragen met feedback. Meester Klaas.
D of T. Javascript werkt niet. Gebruik voor deze quiz een moderne internet browser met javascript. D of T Quiz. Test hier je kennis over de werkwoordspelling. Een beetje makkelijker alsjeblieft. Bij Meester Klaas oefen je de spelling eenvoudig online.
Nederlands: links, lesideeën en downloads.
Aardrijkskunde/ANW Bewegingsonderwijs Biologie Ckv Duits Economie Engels Filosofie Frans Fries Geschiedenis Handelswetenschappen Informatica Klassieke Talen Letterkunde Levensbeschouwing Maatschappijleer Muziek Natuurkunde Nederlands Rekenen/Wiskunde Scheikunde Sociale vaardigheden Spaans Studievaardigheden Techniek Topografie Verkeer Verzorging. Spelling oefenen spelletjes. Geslacht van een woord. Citaten, definities, woordspelingen.
Spellingregels oefenen Cambiumned.
Oefening 2 lettergrepen. Oefenen titulatuur voor 2002. Titulatuur van na 2002. Getallen schrijven 1. Getallen schrijven 2. Toets 1 niveau 3/4 havo/vwo, 3F. Toets 2 niveau 3/4 havo/vwo, 3F. Spelling: Welk referentieniveau haal jij? Gebruik de beste oefensite voor het vak Nederlands nu ook in klas!
Meer dan 1000 afbeeldingen over Taal: Spelling op Pinterest Spellen, Onderwijs en Met.
Ik heb allerlei ideeën verzameld en op kaartjes gezet zodat de kinderen de woordpakketten van spelling kunnen oefenen. 14 manieren om spelling te oefenen Klas van juf Linda. Bewaren Meer informatie op gietjes.blogspot.be. Hang letters aan het bord en laat leerlingen gedurende een week woorden zoeken.
Werkwoordspelling.
justin 02-11-2017 1140.: een leuke manier om spelling te leren ik ga het zeker vaker doen. Oefenplein 02-11-2017 1544.: Fijn om te horen dat je dit een leuke manier vindt! Leuk om je binnenkort terug te zien op onze website. Als je vragen hebt, stel ze gerust! Beca 14-06-2017 1636.: Goede website om te oefenen voor het examen Nederlands.
14 manieren om spelling te oefenen Klas van juf Linda.
11 gedachten over 14 manieren om spelling te oefenen. Pingback: Meer betrokkenheid tijdens de spellingles met deze tips. 30/12/2016 om 1234.: In de eerste opdracht zit een grammaticale fout: het betrekkelijk voornaamwoord moet daar dat zijn in plaats van wat.
Engels leren: Engelse woordenschat.
Spelling groep 5 tips, uitleg en oefenen.
Op woordkasteel.com kan je kind de spelling van groep 5 gratis online oefenen let op: het programma werkt niet op een Mac. Je moet als ouder even tijd investeren om te kijken hoe de website werkt, maar dat is het waard.
MeesterMichael.nl De website voor het basisonderwijs.
Oefenen met spelling. Spelling als op de Citotoets groep 7/8. deze pagina de spelling van 125 moeilijke woorden. De vraagstelling in de Instap en Controletoets is vergelijkbaar met de vraagstelling op de Citotoets. Heel veel oefeningen om spelling te oefenen.

Contacteer ons