Op zoek naar nederlands spelling oefenen?

nederlands spelling oefenen
spelling 50 werkwoorden toets 2 voor vwo.
spelling 50 werkwoorden toets 2 voor vwo. Het is het beste, als je eerst deze o efening maakt. Je kunt daarmee net zo lang oefenen als je wilt. Je ziet dan ook wat je fout hebt, en dat kun je nog verbeteren. Maak daarna deze toets. Je krijgt dezelfde werkwoordsvormen, maar kunt ze niet meer verbeteren. De bedoeling is, dat je van de werkwoorden tussen haakjes de juiste vorm invult. Dan kun je met backspace nog even terug. Als je de toets nog een keer maakt, krijg je dezelfde vragen, maar in een andere volgorde. Je moet 92% goed hebben om te slagen. Je kunt een vraag even overslaan, maar natuurlijk moet je hem dan later alsnog beantwoorden. site van H.C.J. van de Wiel, docent Nederlands, bijgewerkt op woensdag 29 augustus 2018.
Nederlandse taal en spellingtest Springest.
Ik ben op zoek naar een cursus Nederlands schrijven Gesteld door Corina van der Giessen van der Giessen 2 reacties. Ik ben op zoek naar een cursus Nederlandse grammatica Gesteld door Saskia S, mail en telefoonnummer niet vermelden 1 reactie.
Spellingstest werkwoorden TAALwinkel.
Kijk nog eens goed naar de informatie die je kunt vinden onder naar Taalhulp_Spelling_Werkwoordspelling. Het is verstandig een opfriscursus te volgen, zoals een Workshop Spelling aan de UvA. Zie de cursusinformatie onder het tabblad Taal op UvA en HvA op deze site.
spelling jufmelis.nl.
Nederlands is niet moeilijk, gewoon even oefenen. Persoonsvorm tegenwoordige tijd. Persoonsvorm verleden tijd. Persoonsvorm TT en VT. Persoonsvorm of voltooid deelwoord. Onvoltooid deelwoord ofwel tegenwoordig deelwoord. Vormen van het werkwoord herkennen. Werkwoordspelling door elkaar. werkwoorden uit het Engels. Bijvoeglijk naamwoord spellen. u of uw. enkel of dubbel. spreekwoorden en gezegdes. trappen van vergelijking. Latijnse grammaticale begrippen. werkwoordelijk gezegde en naamwoordelijk gezegde. Als of dan. Aanwijzend voornaamwoord invullen. Wederkerende voornaamwoorden invullen. Wijten of danken. Welkom bij het onderdeel spelling op jufmelis.nl.
Werkwoordspelling Nederlandse Taaltest.
Verbeter je Nederlands. View active tab. Schrijf je d, t, dt, tt of dd? Moet je een klinker toevoegen of juist niet? Het spellen van werkwoordsvormen is aan regels gebonden. In dit onderdeel kun je testen in hoeverre je de regels kent en juist toepast.
Werkwoordspelling oefening 6.
Werkwoordspelling oefening 6. Vul de juiste werkwoordsvorm in. Klik onderaan op Controleer, als je klaar bent. In de gouden eeuw uit breiden de stad Amsterdam zich behoorlijk uit. De feestelijk verlichten tuinen trokken veel bezoekers. De politie aan houden gisteren twintig te zwaar beladen voertuigen aan.
Werkwoordspelling oefenen o.b.s. de Tormentil.
Oefening 5 TOETSLES.: de Tormentil Nijverdal www.tormentil.nl.: Waarom ben je op deze site? Ik moet van mijn leraar op school oefenen. Ik moet van mijn leraar thuis oefenen. Ik moet van mijn ouders thuis oefenen. Ik wil zelf graag mijn werkwoordspelling oefenen.
Spelling vwo Lesmateriaal Wikiwijs.
Het arrangement Spelling vwo is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt. G Laats Laatst gewijzigd. 2018-03-05 151439: Licentie. Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederlands licentie.
Werkwoordspelling oefenen.
Oefening 4 Zonder uitleg. NIET DE PERSOONSVORM ALLES DOOR ELKAAR. KAN IK HET? 13 Is het geen persoonsvorm? Oefening 4 Zonder uitleg. 14 Persoonsvorm in tt, persoonsvorm in vt en niet de persoonsvorm. Oefening 4 Zonder uitleg. Oefening 5 TOETSLES.
Werkwoordspelling oefening 2.
Werkwoordspelling oefening 2. Vul de juiste werkwoordsvorm in. Klik onderaan op Controleer, als je klaar bent. Het half leeg eten bord heb ik maar in de koelkast zetten. Als de storm niet bedaren, zullen we hier misschien moeten overnachten. De katten waren zo verschrikkelijk uithongeren, dat de arts ze maar doden.

Contacteer ons