Op zoek naar nederlandse taal oefeningen?

nederlandse taal oefeningen
Tips en links Taalloket.
Op internet vind je veel taaltips, tests en oefeningen. We geven je graag een aantal tips en links naar handige sites. De links voor de Nederlandse taal zijn geordend volgens de onderdelen van de taaltoets Nederlands. Checklist tekst voor studenten 9 regels Word.
Nederlands 3F Lesmateriaal Wikiwijs.
In vacatures vragen bedrijven steeds vaker naar een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarom is het vak Nederlands als onderdeel van het ROC-beroepsdiploma opgenomen. De vooropleidingen van de deelnemers lopen zeer uiteen; van doorstroom vanuit niveau 2 tot een afgeronde studie aan de universiteit. Deze site richt zich op de niveau 4-deelnemer en het is daarom mogelijk dat sommigen van jullie enkele oefeningen moeilijk vinden, terwijl anderen dezelfde oefening als gemakkelijk ervaren.
Taal Oefenen.nl.
Je hoort ook in Nederland steeds meer de Engels taal. Wil je online Engels oefenen? Deze Taalklas.nl is een programma Engels voor beginners. Engelse woorden leren. Je leert de Engelse woorden uitspreken, lezen en schrijven. En je leert korte Engelse zinnen. De woorden en zinnen zijn dezelfde als in de Nederlandse Taalklas.nl. De Engelse woorden gaan ook over het huis, het lichaam, het weer, vrienden en familie, eten, op school, het verkeer, de winkel en vrije tijd. De oefeningen zijn Engels, de videos zijn in het Nederlands.
Oefenen met Nederlands De grandioos gemakkelijke oefensite van mevrouw Verberk!
te danken / te wijten 01. Werkwoorden geleend uit Engeland. Geplaatst op 28 januari, 2018 door Verberk. Sommige woorden sluipen zomaar vanuit een andere taal het Nederlands in. Zo zijn er ontzettend veel Engelse werkwoorden die we in Nederland gebruiken.
Nederlandse taal en spellingtest Springest.
Wilt u beter leren schrijven, spreken of presenteren in het Engels of Nederlands? De taal en communicatietrainingen van het Taalcentrum-VU hebben zichtbaar effect en sluiten naadloos aan op uw dagelijkse praktijk of dat nu in het bedrijfsleven is, bij de overheid of in het onderwijs. Nederlandse taal en grammatica. Nederlandse als Tweede Taal NT2.
Met taalapps kun je overal Nederlands leren.
Reserveren en planning werkatelier. Met taalapps kun je makkelijk overal Nederlands leren en oefenen waar het je uitkomt. Vergroot je woordenschat en oefen met spelling en lezen. Ei-ij Spelling Nederlands. Nederlandse taal leren. Free Dutch by Nemo. Leer Nederlands Woordenschat.
Oefenen met taal.
Oefen met taal, rekenen, internetten en omgaan met geld. Kom meer te weten over werk, gezondheid of opvoeding. Een medewerker van de Bibliotheek kan u helpen om een account aan te maken. De Slimme Nieuwslezer De Slimme Nieuwslezer. Een krant op de computer. Iedere dag staat het nieuws van vandaag erin. Met uitleg van moeilijke woorden. En oefeningen om beter te leren lezen, begrijpen en schrijven. NT2 Taalmenu NT2 Taalmenu. Met NT2 Taalmenu kunt u oefenen voor het inburgeringsexamen, het Staatsexamen I of II. Er zijn oefeningen voor alle niveaus. Beter spellen Beter spellen. Beter Spellen is een website voor iedereen die moeite heeft met spellen. Een medewerker van de Bibliotheek kan u helpen om een account aan te maken. Dit programma biedt Nederlandse oefeningen voor anderstaligen: woordenschat, grammatica, luisteroefeningen en meer.
Taalhuis.
Kijk ook eens bij Rekenen, Werk, Opvoeding, Geld of Gezondheid. Op Kennisnet vind je oefeningen over: Nederlands, rekenen, omgaan met de computer en gewoon doen. Taalmenu is een website voor mensen die willen oefenen voor het inburgeringsexamen of voor het staatsexamen.
Taalsite.nl Leuke taaloefeningen Spelling en woordenschat.
Deze website is nog niet helemaal af, maar er staan al wel leuke oefeningen op. We ontvangen graag tips en idee├źn voor meer oefeningen en om de oefeningen beter te maken. Je kunt deze sturen via contact. Bovenin het menu staan categorie├źn waar oefeningen instaan.
Nederlands oefenen Cambiumned.
Ja, ik wil een proefaccount. Deze inhoud is intellectueel eigendom van ExtraNederlands. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van de lessen in het vak Nederlands in het basis en voortgezet onderwijs. 2018 Cambiumned Door Iblux Meer oefenen: Learnbeat.

Contacteer ons