Op zoek naar nederlandse taal oefeningen?

nederlandse taal oefeningen
Niveau A1 Beginners Nederlands leren.
inburgering niveau A2. Niveau B1 Staatsexamen I. Lezen niveau B1 NT2 Staatsexamen I. Niveau B2 Staatsexamen II. Lezen, schrijven, grammatica B2. inloggen OGO Burgerschap. Home Nederlands leren met nt2taalmenu Niveau A1 Beginners. Niveau A1 Beginners. Kies hieronder wat u wilt doen.:
Tips en links Taalloket.
Op internet vind je veel taaltips, tests en oefeningen. We geven je graag een aantal tips en links naar handige sites. De links voor de Nederlandse taal zijn geordend volgens de onderdelen van de taaltoets Nederlands. Checklist tekst voor studenten 9 regels Word.
Nederlands leren op internet.
Oefen alle mogelijke combinaties van tijden en werkwoorden bij het vervoegen van Nederlandse werkwoorden. Materiaal en online oefeningen om Nederlands als tweede taal te leren, van A0-niveau tot B2-niveau. Deze website gaat over de opvallendste variƫteit van het Algemeen Nederlands: het Poldernederlands.
MBO examens.
Je kunt hier oefenen met de voorbeeldexamens Nederlandse taal die met Facet worden afgenomen. Selecteer een voorbeeldexamen en klik op Start examen/toets. MBO Nederlands 3F 2015-2016 voorbeeldexamen_oefen. MBO Nederlands 3F 2016-2017 voorbeeldexamen dos_oefen. MBO Nederlands 2F 2017-2018 voorbeeldexamen_oefen. MBO Nederlands 3F 2017-2018 voorbeeldexamen dos_oefen. MBO COE Nederlandse taal 3F Voorbeeldexamen 2014-2015-oefen.
Op welk niveau beheerst u de Nederlandse taal? docententaaltest.nl.
Het daarmee corresponderende niveau is gebaseerd op de richtlijnen van het Europees ReferentieKader ERK en de taalniveaus 2F, 3F en 4F van de commissie-Meijerink. De testuitslagen geven u een indicatie van het niveau waarop u de bovenstaande onderdelen van de Nederlandse taal beheerst.
Is jouw Nederlands op hbo-niveau? hbo-taaltoets.nl.
De meeste Nederlandse universiteiten en hbo-instellingen confronteren hun studenten met een taaltoets Nederlands. Iedere instelling bepaalt zelf de inhoud van de toets. De toets kan bestaan uit het schrijven van een tekst en/of het beantwoorden van vragen over spelling, stijl, interpunctie, woordenschat, e.d.
Nederlands leren met nt2taalmenu Nederlands leren.
Hier vindt u links, materiaal en oefeningen voor: nt2, computervaardig. heden, solliciteren, een taal leren, theorie rijbewijs, leren typen, rekenen en nog veel meer! Spreekt u nog bijna geen Nederlands? Begin dan met dit programma! U leert in 15 lessen Nederlands tot niveau A1.
Nederlandse taal en spellingtest Springest.
De taal en communicatietrainingen van het Taalcentrum-VU hebben zichtbaar effect en sluiten naadloos aan op uw dagelijkse praktijk of dat nu in het bedrijfsleven is, bij de overheid of in het onderwijs. Nederlandse taal en grammatica. Nederlandse als Tweede Taal NT2.
Oefenen grammatica.
onvoltooid in schema 2. onvoltooid in schema 3. onvoltooid in schema 4. onvoltooid in schema 5. voltooid in schema 1. voltooid in schema 2. voltooid in schema 3. voltooid in schema 4. voltooid in schema 5. Benoem de tijd 1.
Oefenen met taal.
Niveau: A2 en B1. Gratis online taalcursus taalcursus voor beginners met veel plaatjes, oefeningen, informatie over de Nederlandse taal, schrijftips, uitleg over de spelling en een woordenboek. Ook beschikbaar als app. Niveau: beginners A1/A2 en halfgevorderden B1 en B2, hoger opgeleiden.

Contacteer ons