Resultaten voor oefening

oefening
Op oefening Historische canons Defensie.nl.
De militair is opgeleid om te vechten. Hij doet dit niet rücksichtslos, maar weloverwogen en doelgericht. Dat vergt het uiterste van een militair. Het vereist intensieve oefening van skills and drills, gericht op het functioneren en het overleven op het gevechtsveld.
Oefeningen voor de achillespees om te herstellen van blessure.
Haal het niet-geblesseerde been van de rand af en zak zo ver mogelijk naar beneden met de hak van het geblesseerde been, zodat de Achillespees helemaal op rek komt. Houd de knie steeds in dezelfde lichte buigstand gedurende de oefening.
oefening WikiWoordenboek.
Pools: wiczenie pl o. Spaans: ejercicio es m, práctica es v. Het woord oefening staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd oefening herkend door. van de Nederlanders.
Oefening 7 definities Encyclo.
wat je doet om iets te leren vb: door deze oefening leer je je spieren beter gebruiken. oefening baart kunst door iets vaak te doen, leer je het goed. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordoefening.: Def: geregelde herhaling om vaardigheid of kennis op te doen.
Oefening 30: circumductiebeweging.
Oefening 30: circumductiebeweging. Deze instructiefilmpjes met oefeningen zijn afkomstig uit het boek Extremiteiten. Bestellen boek Extremiteiten. Schuitemaker van Schaik Fysiotherapie en Manuele Therapie bv. Pieter Calandlaan 94-96 1068 NP Amsterdam winkelplein hoek Meer Vaart. Route via Google Maps T 020 610 41 00 E-mail.
Falun Dafa Audio Video Oefeningen.
Muziek Voor 128MB MP3 speler 18kbps Voor 256MB MP3 speler 48kbps Voor 512MB MP3 speler 64kbps Voor 1GB MP3 speler/CD 128kbps. Oefening 2 30 min. Oefening 1-4 1 uur. Oefening 5 1 uur. Your browser doesn't' support this video well.
Mentaal Vitaal Home.
Oefenen GHOR Amsterdam Amstelland.
Hieruit is af te leiden waar de focus van de oefening ligt en wat de functionaris bereikt dient te hebben aan het einde van de oefening. De functionaris stelt samen met zijn/haar werkbegeleider de individuele verbeterdoelen vast. Aan het einde van de oefening worden het verloop van de oefening en de oefendoelen besproken.
Oefeningen ter versterking van de bekkenbodem UMC Utrecht.
Doe de oefening tijdens een andere oefensessie ook eens zittend, in kruiphouding en staand. Neem dezelfde houdng aan als in oefening 2. Adem langzaam in tot uw buik opbolt. Trek tijdens de uitademing uw bekkenbodem op zoals bij de vorige oefening.
Synoniemen van oefening; ander woord voor oefening synoniemen.net.
repetitie, scholing, training oefening zn.: exercitie, lichaamsbeweging oefening zn.: opgaaf, opgave oefening zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: bedrevenheid, ervarenheid, geoefendheid, oefening, routine, vaardigheid scholing zn.: educatie, oefening, opleiding, training, vorming opgave zn.: oefening, opgaaf, som, vraagstuk school zn.:

Contacteer ons