Op zoek naar oefening?

oefening
Kaartlezen 1.
vorige oefening index volgende oefening. Kies het juiste antwoord op iedere vraag. Als je fout kiest kan je niet naar de volgende vraag gaan. Iedere vraag eerst goed oplossen. vorige vraag volgende vraag. Dit is een plaatje van een klas.
Passé composé-oefeningen met être of avoir.
In deze oefening oefen je de passé composé. Welk hulpwerkwoord moet je gebruiken: avoir of être? Let op: bij één van de twee hulpwerkwoorden krijg je extra letters. Toon alle vragen. danser Nous à la discothèque. Controleer antwoord Hint Toon antwoord.
meervoud zelfstandig naamwoorden 3.
vorige oefening naar begin website volgende oefening. meervoud zelfstandig naamwoorden 3. ë zie onderaan de oefening. Type het meervoud. Soms zijn er meerdere mogelijkheden. Meestal komt er en of een s achter het woord. Achter een aouiyu, een s en achter een e de s vast.
MeesterMichael.nl De website voor het basisonderwijs.
Cito oefeningen: Rekenen groep 7 en 8 Meer oefeningen volgens de cito methode. Cito oefeningen: Rekenen groep 7 en 8 Nog meer oefeningen volgens de cito methode. Hier vind je korte toetsjes om te oefenen. Rekenen Citotoets 1 Oefenen voor de Citotoets: rekenen 1.
Alle fitness oefeningen voor in de sportschool of thuis.
Wil jij de verschillende spiergroepen trainen met een dumbbell, barbell of met je eigen lichaamsgewicht voor thuis? Dat kan met behulp van verschillende fitness oefeningen. Alle fitness oefeningen vind je op deze pagina. Selecteer hiernaast een spiergroep die je gericht wilt gaan trainen en bekijk de fitness oefening die daarbij hoort.
wrts woordjes leren.
Leer sneller, efficiënter en haal betere cijfers! Bespaar tijd en neem makkelijk woordenlijsten over van uitgevers, jouw leraar of klasgenoten. Geschikt voor alle leerlingen in het basis, voortgezet, hoger en volwassenenonderwijs. Oefen je uitspraak met een van onze vele uitspraakfunctionaliteiten.
Oefenen voor de Citotoets groep 3.
Oefenen voor de Citotoets groep 3. Lezen en spellen. Laat alle vragen zien. welk woord past bij het plaatje? welk woord past bij het plaatje? welk woord past bij het plaatje? welk woord past bij het plaatje? welk woord past bij het plaatje?
kies de oefening.
Fitness oefeningen voor alle spiergroepen Fitnessgeeks.nl.
Dit zorgt voor een extra intensiteit tijdens de fitness oefening. Echter schromen we oefeningen met het eigen lichaamsgewicht niet. Een goede fitness voorbereiding is het halve werk ook bij een workout. We houden je op de hoogte van de beste trainingsschema s. Bekijk de gewenste fitness oefening en voer het uit!
Taal Oefenen.nl.
In elk hoofdstuk leer je een taalregel. Een hoofdstuk begint met een animatie van een kastje waarin je ziet hoe de taalregel werkt. Na de uitleg ga je er zelf mee oefenen, in het online oefenprogramma of met de oefeningen op papier.

Contacteer ons