Resultaten voor nt2 school

nt2 school
Scholen Blik op Werk.
Scalda, College voor Educatie. Friesland College, fc extra, school voor volwasseneneducatie. Tornante Trainingen B.V. En nu Nederlands. Mister Dutch B.V. ROC Kop van Noord-Holland bedrijfsopleidingen. Albeda College Branche Educatie. Vluchtelingenwerk Amstel tot Zaan. Stichting VluchtelingenWerk Zuidwest Nederland. ROC van Twente, College voor Educatie. VluchtelingenWerk Oost Nederland. Quality Communication BV. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Accent Taaltraining NT2.
Nederlands voor Staatsexamen II Dagcursussen NT2, Vrije Universiteit Amsterdam.
NT2, Vrije Universiteit Amsterdam. Home NT2 Academy Dagcursussen Nederlands voor NT2 Staatsexamen II intensief. Nederlands voor NT2 Staatsexamen II intensief. Wil je de Nederlandse taal snel en op een hoog niveau leren? Dan is de cursus Nederlands voor Staatsexamen II iets voor jou.
Cursus Staatsexamen NT2 in Amsterdam TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
Bij het NT2 Staatsexamen doe je de onderdelen Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven op een hoger niveau dan bij het Inburgeringsexamen. Heb je een verblijfsvergunning ontvangen of wil je naturaliseren na 1 januari 2015, dan moet je ook het examen Kennis van de Nederlandse Maatschappij afleggen en de nieuwe module Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt.
Opleiding NT2 Staatsexamen, programma 2 B2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Taalcursussen voor anderstaligen. NT2 Staatsexamen, programma 2 B2. NT2 Staatsexamen, programma 2 B2. Wilt u starten aan een opleiding op een hbo-school of een universiteit, maar twijfelt u of uw Nederlands goed genoeg is? Dan is deze cursus NT2 Staatsexamen waar u op zoek naar bent.
NT2 School.
NT2 School helpt anderstaligen om Nederlands te leren en succesvol in te burgeren. Deze digitale school heeft cursussen Nederlands voor beginners én gevorderden, een grammaticatraining, uitspraaktraining en een training Kennis van de Nederlandse Maatschappij. Diverse NT2 cursussen en toetsen Nederlands op verschillende niveaus, een cursus grammatica, uitspraak en kennis van Nederland.
Nederlands als 2e taal: Kellebeek College.
De cursussen basiseducatie en NT2 helpen je om je kennis van taal, rekenen en computer te versterken. Daarmee kun je beter functioneren in de maatschappij en ben je beter voorbereid, als je op zoek gaat naar werk. Ben je een volwassene? Heb je kansen gemist? Ben je vroeger niet lang naar school gegaan?
Studie voor volwassenen NT2 School.
We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om aan de nieuwe privacy richtlijn te voldoen, vragen we je om toestemming om cookies te plaatsen. Kies categorie Kies categorie Menu Taalpodium. Welkom in de vernieuwde webwinkel van Van Dale! Online op school. Taaltrainingen zakelijk Nederlands. Taaltrainingen zakelijk Engels. Van Dale Taalsnacks. Studie voor volwassenen NT2.
Extra hulp voor NT2.
Gratis en zelfstandig Nederlands oefenen? Dat kan in de Centrale OBA met het nieuwe online programma NT2 School. Het programma NT2 School is geschikt voor NT2-leerders die goed zelfstandig kunnen werken, en nu ook met een beetje hulp waar nodig.
Basisschool het Palet, voor meer dan taal alleen.
Bij vertrek van een leerling naar een andere school, is het onze taak zorg te dragen voor een zo goed mogelijke overdracht en daar waar mogelijk nazorg te bieden. Werken op een school als Het Palet vraagt om noodzakelijke, specifieke kwaliteiten bij onze teamleden.
NT2 Dutch 2nd language Rotterdamse Volksuniversiteit.
Zowel voor kandidaten die willen lenen voor hun NT2 opleiding als zij die dat niet willen. Voor beide pakketten, lenen of niet lenen gelden de volgende uitgangspunten.: Klassikale lessen met online support. De voertaal is vanaf het begin Nederlands. De deelnemer moet de middelbare school hebben afgerond.

Contacteer ons