Zoeken naar nt2 school

nt2 school
Opleiding NT2 Staatsexamen, programma 2 B2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Taalcursussen voor anderstaligen. NT2 Staatsexamen, programma 2 B2. NT2 Staatsexamen, programma 2 B2. Wilt u starten aan een opleiding op een hbo-school of een universiteit, maar twijfelt u of uw Nederlands goed genoeg is? Dan is deze cursus NT2 Staatsexamen waar u naar op zoek bent.
NT2.nl De meest complete webshop voor NT2 lesmateriaal.
Direct naar NT2 SCHOOL. Over NT2 SCHOOL. Aan de slag in NT2 SCHOOL. NT2 School NT2 Taaltestcentrum NT2 Academie NT2 Dossier. Natuurlijk Nederlands leren en inburgeren! Voor cursist én docent. Voor alle niveaus. Voor alle vaardigheden. Voor volwassenen én jongeren.
Cursus Staatsexamen NT2 in Deventer TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
Bij het NT2 Staatsexamen doe je de onderdelen Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven op een hoger niveau dan bij het Inburgeringsexamen. Heb je een verblijfsvergunning ontvangen of wil je naturaliseren na 1 januari 2015, dan moet je ook het examen Kennis van de Nederlandse Maatschappij afleggen en de nieuwe module Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt.
DRACHTEN Nieuwbouw De Barte en NT2-school start in november Drachtster Courant.
Het nieuwe gebouw van wijkschool de Barte komt aan de Stoeken, op de plek waar nu nog het gebouw van de ISK Internationale Schakelklas van OSG Singelland staat. Op het perceel achter de nieuwe wijkschool komt de nieuwe NT2 school.
Taalcursussen en examentraining Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. Pijl omhoog.
Wat zijn Staatsexamens Nt2? Hoe kan ik het diploma gebruiken? Voor werkgevers en gemeenten. Cursussen en examentraining. Aanmelden en uitslag. Vragen van kandidaten. Vragen van docenten. Vragen van gemeenten en werkgevers. Brochure Staatsexamens Nt2. Cursussen en examentraining. Taalcursussen en examentraining.
Basisschool het Palet, voor meer dan taal alleen.
Huisvesting Wijkschool De Pionier en NT2-school De Vlinderboom, Drachten voortraject.
Dit is een school voor anderstalige kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor de huisvesting gold als eis dat deze rustig en overzichtelijk was, met veel licht en transparantie en duidelijke zichtlijnen. Modulair met permanente uitstraling. Beide scholen zijn toekomstbestendig en flexibel gebouwd om te kunnen voldoen aan het veranderende onderwijslandschap.
Nederlands als 2e taal: Kellebeek College.
De cursussen basiseducatie en NT2 helpen je om je kennis van taal, rekenen en computer te versterken. Daarmee kun je beter functioneren in de maatschappij en ben je beter voorbereid, als je op zoek gaat naar werk. Ben je een volwassene? Heb je kansen gemist? Ben je vroeger niet lang naar school gegaan?
NT2 School.
Aandachtsgebied: taal, NT2. Link: NT2 School algemene pagina en NT2 School portal; inlog nodig, eventueel direct aan te maken. Kosten: vanaf 25., NT2 School helpt anderstaligen om Nederlands te leren en succesvol in te burgeren. Deze digitale school heeft cursussen Nederlands voor beginners én gevorderden, een grammaticatraining, uitspraaktraining en een training Kennis van de Nederlandse Maatschappij.
NT2.nl NT2 School.
Voordat u in een klas binnen NT2 School gaat werken, dient u eerst de gewenste leerlingen uit te nodigen voor uw klassen. Om leeringen uit te kunnen nodigen voor een klas, dient u als docent geregistreerd te staan in NT2 School.

Contacteer ons