Op zoek naar nt2 school?

nt2 school
Opleiding NT2 Staatsexamen, programma 2 B2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Taalcursussen voor anderstaligen. NT2 Staatsexamen, programma 2 B2. NT2 Staatsexamen, programma 2 B2. Wilt u starten aan een opleiding op een hbo-school of een universiteit, maar twijfelt u of uw Nederlands goed genoeg is? Dan is deze cursus NT2 Staatsexamen waar u op zoek naar bent.
Studie voor volwassenen NT2 School.
We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om aan de nieuwe privacy richtlijn te voldoen, vragen we je om toestemming om cookies te plaatsen. Kies categorie Kies categorie Menu Taalpodium. Welkom in de vernieuwde webwinkel van Van Dale! Online op school. Taaltrainingen zakelijk Nederlands. Taaltrainingen zakelijk Engels. Van Dale Taalsnacks. Studie voor volwassenen NT2.
Extra hulp voor NT2.
Gratis en zelfstandig Nederlands oefenen? Dat kan in de Centrale OBA met het nieuwe online programma NT2 School. Het programma NT2 School is geschikt voor NT2-leerders die goed zelfstandig kunnen werken, en nu ook met een beetje hulp waar nodig.
Basisschool het Palet, voor meer dan taal alleen.
Bij vertrek van een leerling naar een andere school, is het onze taak zorg te dragen voor een zo goed mogelijke overdracht en daar waar mogelijk nazorg te bieden. Werken op een school als Het Palet vraagt om noodzakelijke, specifieke kwaliteiten bij onze teamleden.
nt2 school.
Ben je vroeger niet lang naar school gegaan? Cursus Staatsexamen NT2 in Veenendaal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal. Bij het NT2 Staatsexamen doe je de onderdelen Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven op een hoger niveau dan bij het Inburgeringsexamen.
NT2 Mundium.
NT2 School.
NT2 School helpt anderstaligen om Nederlands te leren en succesvol in te burgeren. Deze digitale school heeft cursussen Nederlands voor beginners én gevorderden, een grammaticatraining, uitspraaktraining en een training Kennis van de Nederlandse Maatschappij. Diverse NT2 cursussen en toetsen Nederlands op verschillende niveaus, een cursus grammatica, uitspraak en kennis van Nederland.
NT2 Natuurlijk Nederlands leren en inburgeren.
Presentaties en trainingen. Direct naar NT2 SCHOOL. Over NT2 SCHOOL. Aan de slag in NT2 SCHOOL. NT2 School NT2 Taaltestcentrum NT2 Academie NT2 Dossier. Waarmee kunnen we u helpen? Staat uw antwoord er niet tussen? Ons klantenserviceteam helpt u graag verder.
Nieuwbouw De Barte en NT2-school start in november Drachtster Courant.
Het nieuwe gebouw van wijkschool de Barte komt aan de Stoeken, op de plek waar nu nog het gebouw van de ISK Internationale Schakelklas van OSG Singelland staat. Op het perceel achter de nieuwe wijkschool komt de nieuwe NT2 school.
Scholen Blik op Werk.
Scalda, College voor Educatie. Friesland College, fc extra, school voor volwasseneneducatie. Tornante Trainingen B.V. En nu Nederlands. Mister Dutch B.V. ROC Kop van Noord-Holland bedrijfsopleidingen. Albeda College Branche Educatie. Vluchtelingenwerk Amstel tot Zaan. Stichting VluchtelingenWerk Zuidwest Nederland. ROC van Twente, College voor Educatie. VluchtelingenWerk Oost Nederland. Quality Communication BV. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Accent Taaltraining NT2.

Contacteer ons