Resultaten voor nederlands oefenen spelling

nederlands oefenen spelling
Vlekkeloos Nederlands, Spelling 1 Uitgeverij Pak.
De oefeningen zijn echter totaal verschillend. Vlekkeloos Nederlands, Spelling 1, Taalniveau 2F en 3F. Vlekkeloos Nederlands, Spelling 2, Taalniveau 3F en 4F. In hoofdstuk 1 staat de spelling van de werkwoordsvormen centraal. De bijbehorende oefeningen lopen parallel aan de behandelde theorie.
bol.com Basisboek spelling 9789043015189 Marielle Bovenhoff Boeken.
Basisboek spelling is geschreven voor iedereen die wel eens moeite heeft met de spelling van het Nederlands. Het boek bestaat uit tien hoofdstukken die ingaan op alle lastige aspecten van de spelling van het Nederlands: van werkwoordspelling en de regels voor het aaneenschrijven van woorden tot het plaatsen van accenten en leestekens. Basisboek spelling kan worden gebruikt als naslagwerk, maar het is ook een oefenboek. Je kunt het boek van voor naar achter doorwerken, maar je kunt ook door middel van de mp3-dictees op www.pearsoneducation.nl/moons van te voren uitzoeken welke gebieden van de Nederlandse spelling problemen opleveren en vervolgens gericht oefenen op deze probleemgebieden.
Spellingwerkbladen van juf-hannah.
Taal Actief v3 groep 7 woordpakket 9 niet-werkwoorden PDF. Taal Actief v3 groep 7 woordpakket 10 niet-werkwoorden PDF. Soms is het handig een schema te gebruiken om te ontdekken hoe je een bepaald woord schrijft. schema één of twee klinkers. schema werkwoordspelling PDF.
Ned-spelling-hoofdletters.
You are here: LYCIPEDIA ICT Vakken Nederlands Ned-spelling-hoofdletters. Hoofdletter of kleine letter? Het gebruik van hoofdletters. 1: Schrijf je een hoofdletter of niet? 2: Schrijf je een hoofdletter of niet? 3: Verbeter het hoofdlettergebruik in deze zinnen. Zet in hoofdletters Invuloefening 1. Zet in hoofdletters Invuloefening 2. Zinnen verbeteren Oefening 1. Zinnen verbeteren Oefening 2. Zinnen verbeteren Oefening 3. Zinnen verbeteren Oefening 4. Zinnen verbeteren Oefening 5.
Kies wat je wilt oefenen.
Rekenen Taal Citotoets Begrijpend lezen IEP Toets Verkeer Natuur techniek Geschiedenis Aardrijkskunde De tafels Levensbeschouwing Topo. U heeft javascipt niet geactiveerd. U kunt zonder javascript deze site niet gebruiken. Rekenen Kies een groep. Wil je iets anders oefenen? Junior Einstein heeft alle vakken!
Spelling.nu Online spelling grammatica controleren.
Typ of plak uw tekst in het onderstaande veld, selecteer de taal van uw tekst en klik op Controleer spelling om uw tekst te controleren. Een foutje is menselijk maar met behulp van dit overzicht kun je er hopelijk enkele voorkomen.
Taal Oefenen.nl.
Programma's' met twee of meer sterren zijn geschikt voor mensen die Nederlands spreken, en vooral willen oefenen met lezen en schrijven. Wil je Lees Schrijf. Extra Lezen direct bekijken. Klik op demo. Direct gratis oefenen? Maak een gratis account aan en klik op start. Lees en Schrijf! Met deze extra oefeningen kun je aan de slag met spelling, grammatica en budgettering.
Dyslexie oefeningen.
DT geen probleem Welkom op DTgeenprobleem.nl!
Alle spelling van de basisschool. Niet alleen maar woordjes natypen, maar zeer uitgebreid: instructie, regels, trucjes, woordenschat, zinnen, plaatjes, feedback, laten voorlezen, leerlingvolgsysteem. Ook apart vlak voor de CITO-toetsen nog even te oefenen spelling groep 5, spelling groep 6, spelling groep 7 en spelling groep 8.
Online citotoetsen oefenen groep 4 t/m 8 Junior Einstein.
Van heel makkelijke vragen voor begin groep 2 tot extreem ingewikkelde vraagstukken voor groep 8 en alles daartussenin. Allemaal ingedeeld in duidelijke categorieën en moeilijkheidsgraad per groep. Zo kun je altijd op je eigen niveau oefenen en goede resultaten halen.

Contacteer ons