Meer resultaten voor oefeningen nederlands

oefeningen nederlands
oefening Vertaling Nederlands-Engels.
Vertalingen oefening NLEN. 1 het oefenen practice, rehearsal, jam. oefening baart kunst. door veel te oefenen leer je iets practice makes the world go around. 2 bepaalde opdracht om iets te doen exercise, project, requirement. verplichte oefeningen bij het kunstschaatsen required skating exercises.
Nederlands 3F Lesmateriaal Wikiwijs.
In vacatures vragen bedrijven steeds vaker naar een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarom is het vak Nederlands als onderdeel van het ROC-beroepsdiploma opgenomen. De vooropleidingen van de deelnemers lopen zeer uiteen; van doorstroom vanuit niveau 2 tot een afgeronde studie aan de universiteit. Deze site richt zich op de niveau 4-deelnemer en het is daarom mogelijk dat sommigen van jullie enkele oefeningen moeilijk vinden, terwijl anderen dezelfde oefening als gemakkelijk ervaren.
Nederlands Oefenen.
Dit gedeelte van het vaklokaal staat helemaal in het teken van het oefenen. Nadat je je verdiept hebt in het Nederlands, is het altijd goed om je kennis d.m.v. opdrachten en taalspelletjes te oefenen om zo te zien of je alles daadwerkelijk hebt begrepen.
Oefenen met Nederlands De grandioos gemakkelijke oefensite van mevrouw Verberk!
De oefeningen hieronder zijn gemaakt door leerlingen uit havo 3 van het Esdal College Oosterstraat te Emmen. In de loop van de komende weken zullen er nog veel meer oefeningen verschijnen op Berktekst. Bij dezen de eerste drie.: zwakke werkwoorden 01 Danila.
Oefeningen meervoud Meervoud van? www.meervoudvan.com.
Home Oefeningen meervoud. Wat is de beste manier om de meervoudsvormen van de Nederlandse taal te leren? Door te oefenen! Door te oefenen kun je de regels leren toepassen en onthoud je de uitzonderingen beter. Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare oefenreeksen.
HBOTAALTOETS.NL Bereid je voor op de taaltoets Nederlands!
Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is een handig naslagwerk en zelfstudieboek voor wie zijn kennis van het Nederlands wil testen en uitbreiden. Dit boek bevat naast alle belangrijke spelling, stijl en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica. Na ieder hoofdstuk theorie volgt een hoofdstuk met oefeningen en een hoofdstuk met antwoorden.
Nederlandse taaloefeningen voor anderstaligen.
woordenschat, grammatica, luisteroefeningen. trailers van Nederlandstalige films. reclamespotjes en boodschappen van voorlichtingscampagnes. Memory spel: De getallen van 1 tot 15. Liedje: Voor haar. Memory spel: Het weer. Woordenschat: De stad en het dorp. Spotje: De verzekering van haar huis. Woordenschat: Vrije tijd.
Test je kennis van de Nederlandse taal!
Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak, specialist in lesmateriaal Nederlands. Bezoek www.uitgeverijpak.nl voor lesmateriaal Nederlands voor het voortgezet onderwijs vo, middelbaar beroepsonderwijs mbo en hoger beroepsonderwijs hbo. copyright NederlandseTaaltest.nl Uitgeverij Pak Feedback. Uitgeverij Pak Feedback. Test je Nederlands.
Zinsbouw/stijl Nederlandse Taaltest.
Verbeter je Nederlands. View active tab. Gebruik je hen of hun, omdat of doordat, het concern publiceert zijn of haar jaarcijfers? Waarom is je ergens aan irriteren fout? Stijl/zinsbouw is aan regels gebonden. In dit onderdeel test je in hoeverre je de regels kent en juist toepast.
tegenwoordige tijd 1.
vorige oefening naar begin website volgende oefening. tegenwoordige tijd 1. Vul de tegenwoordige tijd in. Klik op nakijken als de oefening gemaakt is. Verbeter daarna je fouten en klik nogmaals op nakijken. Als er ik voor de persoonsvorm staat of ik of jejij achter de stam intypen.

Contacteer ons