Resultaten voor spelling oefenen

spelling oefenen
Beter Beter spellen. spellen Home.
Kijk in de Appstore en Google Play Android Market. Engelse oefeningen op Nu Beter Engels. Alledaags rekenwerk op Beter Rekenen. Er is ook Beetje Spellen voor beginners en voor mensen met dyslexie. Privacy informatie over de cookies van deze website.
Goede apps om spelling te oefenen Thuisinonderwijs, alles over de basisschool.
Contact met leerkracht. Populaire apps om spelling te oefenen. Advertorial 4 mei 2015 Reacties 1. Spelling is een onderdeel van de Cito-toetsen in groep 4, 5, 6, 7 en 8. Als je thuis met je kind spelling wilt oefenen, zijn apps een uitkomst.
Spelling oefenen Digipuzzle.net.
14 manieren om spelling te oefenen Klas van juf Linda.
Seizoen en feest. 14 manieren om spelling te oefenen. Ik heb allerlei ideeën verzameld en op kaartjes gezet zodat de kinderen de woordpakketten kunnen oefenen. Er zijn spelletjes die ze alleen, samen of met een groepje kunnen doen. Bij een aantal spelletjes heb je een dobbelsteen en pylonen nodig.
Werkwoordspelling.
Biologie Natuur Techniek. Categorie: Taal spelling Laatst bijgewerkt: 06 september 2016 Hits: 17649. Welkom op de pagina over werkwoordspelling! Bovenaan deze pagina staat een uitleg over werkwoordspelling onder andere tegenwoordige tijd, verleden tijd en voltooid deelwoord. Daaronder vind je oefeningen met werkwoordspelling onder andere tegenwoordige tijd, verleden tijd en voltooid deelwoord. We raden je aan om eerst de uitleg door te lezen en daarna te gaan oefenen.
Spelling.
NIEUWE SPELLING OPDRACHTEN KLIK HIER. Voor alle groepen, 4 tot en met 8, zijn de woordpakketten online te oefenen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Allereerst kun je per categorie oefenen alleen woorden met eer. Je kunt ook meerdere categoriën tegelijk oefenen woorden met eer en aar.
Meester Klaas Spelling allerlei categorieën.
Voordat je een Citotoets krijgt, is het handig om alle spellingcategorieën per groep door elkaar te oefenen.: spelling groep 4 spelling groep 5 spelling groep 6 spelling groep 7 spelling groep 8. Woorden als ik/om, ja/re/nu, rijk/vol/mug, gans/slak, kreeft/slank, buurman/huismus, strand/herfst, kalf/kalef/kaluf.
Spelling groep 5 tips, uitleg en oefenen.
Op woordkasteel.com kan je kind de spelling van groep 5 gratis online oefenen let op: het programma werkt niet op een Mac. Je moet als ouder even tijd investeren om te kijken hoe de website werkt, maar dat is het waard.
Spellingwerkbladen van juf-hannah.
Soms is het handig een schema te gebruiken om te ontdekken hoe je een bepaald woord schrijft. schema één of twee klinkers. schema werkwoordspelling PDF. hulp bij het schrijven van de pers. Juf Bianca maakte bladen bij de methode Taaljournaal.
Heel goed spelling oefenen!
Heel goed spelling oefenen! Spelling oefenen met Bloon ken je al. Dat werkt heel fijn. Maar we hebben nóg een hele mooie site ontdekt om je spellingwoorden goed en afwisselend te oefenen: het digibordportaal. Neem snel een kijkje, zoek de goede spellingcategorie op en oefenen maar!

Contacteer ons