Zoeken naar spelling oefenen

spelling oefenen
Geletterdheid en schoolsucces: Spelling oefenen op de tablet: wanneer deugt het niet?
Zijlstra Van der Leij, 2016 dat zich overigens niet richt op spelling, maar op het oefenen van beginnende geletterdheid in groep 2-4, dat het programma weliswaar effectief is, maar alleen als het langdurig en frequent wordt ingezet met een tutor.
Spelling vwo Lesmateriaal Wikiwijs.
Het arrangement Spelling vwo is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt. G Laats Laatst gewijzigd. 2018-03-05 151439: Licentie. Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederlands licentie.
obs de Molenberg Oefenen Spelling groep 5.
Leuk en leerzaam spelling oefenen met Taalblobs! Braams dyslexie en dyscalculie.
Dit leuke maar leerzame spel om spelling mee te oefenen heeft Braams samen met Stephan Vermeire van RT Amersfoort ontwikkeld. De cliënten van Braams gebruiken Taalblobs dagelijks om op een speelse, interactieve manier de verplichte spellingsopdrachten te oefenen. Dan is huiswerk niet meer zo erg!
Werkwoordspelling Nederlandse Taaltest.
Start de test. Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is een handig naslagwerk en zelfstudieboek voor wie zijn kennis van het Nederlands wil testen en uitbreiden. Dit boek bevat naast alle belangrijke spelling, stijl en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica.
Online taal/spelling oefenen groep 2 t/m 8 Junior Einstein.
Spelling, werkwoorden, zinsontleding, woordflitsen? Je kunt het allemaal oefenen. Net als op school. En met alle beloningen die je voor je inzet krijgt, wordt leren pas echt leuk! Neem nu een oefenpakket. Spelling, werkwoorden, zinsontleding, woordflitsen? Je kunt het allemaal oefenen.
Werkbladen spelling mkmm en mmkm Juf Milou. Juf Milou voor al uw onderwijsmateriaal.
v en w. ooi oei aai. Spelling mkmm en mmkm. mkmm en mmkm: er staan hier verschillende werkbladen om te oefenen met spelling. Alle opdrachten zijn anders zodat het leuk is om de werkbladen te maken. Mkmm en mmkm 1.
Home Taalzee.nl Adaptief en online taal oefenen.
Spelenderwijs spelling en taal oefenen. Extra taal en spelling oefenen naast de methode in de klas? Of zoek je passend oefenmateriaal voor al je leerlingen? Met Taalzee oefenen kinderen van groep 1 t/m 8 of in het VO spelenderwijs en op hun eigen niveau spelling en taal met leuke online taalspellen.
Werkwoordspelling 3F oefening 2.
Werkwoordspelling 3F oefening 2. 0 van 1 vragen beantwoord. In de onderstaande zinnen zie je steeds een lege plek. Je noteert de juiste werkwoordsvorm of een bijvoeglijk naamwoord van het werkwoord dat tussen haakjes is gegeven. Let bij een persoonsvorm goed op de tijd.
Oefeningen samenstellingen Het vak Nederlands.
Deze site doorzoeken. De taalfouten top-10. De Learn online taalgids uitleg spelling en grammatica. Tekstsoorten: betoog, beschouwing, uiteenzetting. Spreekwoorden, uidrukkingen en gezegden. Interessante links algemeen. Taaltoets Pabo voorbeeld. Algemene Nederlandse Spraakkunst. Klik om een van de volgende oefeningen te kunnen maken.:

Contacteer ons