Zoeken naar nederlands oefenen

nederlands oefenen
MBO examens.
Oefenen met de rekenmachine. Veel gestelde vragen. Welkom op de oefenomgeving van Facet. Je kunt hier oefenen met de voorbeeldexamens Nederlandse taal die met Facet worden afgenomen. Selecteer een voorbeeldexamen en klik op Start examen/toets. MBO Nederlands 3F 2015-2016 voorbeeldexamen_oefen.
nederlands oefenen.
Taal in de bibliotheek is een mooie samenwerking tussen bibliotheek Den Haag en Taal aan Zee.Van maandag t/m vrijdag kunnen anderstaligen met een taalcoach van Taal aan Zee Nederlands oefenen in steeds meer bibliotheken in Den Haag. Inmiddels kan dat op dertien locaties in Den Haag.
Nederlands Oefenen Oefenexamens Examentraining Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Wiskunde B oefenexamens. Wiskunde C oefenexamens. Wiskunde VMBO oefenexamens. Tips voor ouders bij examens. Nederlands oefenen met oefenexamens. Examentraining Nederlands Oefenexamens Tips Tricks Lyceo Examencheck. Op deze pagina staat een aantal oefenexamens Nederlands, die je kunt maken om je voor te bereiden op het eindexamen.
Taal Oefenen.nl.
De sterren geven aan hoe moeilijk een taalprogramma is. Programma's' met één of twee sterren zijn geschikt voor anderstaligen. Programma's' met twee of meer sterren zijn geschikt voor mensen die Nederlands spreken, en vooral willen oefenen met lezen en schrijven.
Websites om Nederlands mee te oefenen.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Websites om Nederlands mee te oefenen. Op alle computers in de Bibliotheek staan speciale taalprogrammas, op verschillend taalniveau. Vier van deze sites kun je ook thuis gebruiken, de andere alleen in de Bibliotheek.
Citotrainer Nederland.
Nederlands leren met nt2taalmenu Nederlands leren.
Nederlands leren met nt2taalmenu. Nt2taalmenu.nl is een gratis website, gemaakt door docenten NT2. Wilt u Nederlands leren? Of oefenen voor het inburgeringsexamen? Of voor het Staatsexamen I of II? Dan is nt2taalmenu.nl dé website voor u! Er zijn oefeningen voor alle niveaus.
Oefenen grammatica.
onvoltooid in schema 2. onvoltooid in schema 3. onvoltooid in schema 4. onvoltooid in schema 5. voltooid in schema 1. voltooid in schema 2. voltooid in schema 3. voltooid in schema 4. voltooid in schema 5. Benoem de tijd 1.
Nederlands oefenen voor de taaltoets!
Test je Nederlands. Verbeter je Nederlands. Nederlands oefenen voor de taaltoets! Spellingtest Nederlandse taal groot succes. Den Haag, juli 2009. De in februari 2009 gelanceerde taaltest van Uitgeverij Pak is een groot succes. Inmiddels zijn er ruim 90.000 taaltesten gemaakt.
Ik wil mijn Nederlands oefenen: deelnemer Huis der Taal.
Dat je twee uur per week vrijmaakt om te oefenen. Dat je weet wat voor jou belangrijk is om te oefenen. Dat je openstaat voor de cultuur en gewoontes van de vrijwilliger. Dat je al wel wat Nederlands spreekt om contact te kunnen maken met je taalmaatje.

Contacteer ons