Zoeken naar nederlands oefenen

nederlands oefenen
Ik wil mijn Nederlands oefenen: deelnemer Huis der Taal.
Dat je twee uur per week vrijmaakt om te oefenen. Dat je weet wat voor jou belangrijk is om te oefenen. Dat je openstaat voor de cultuur en gewoontes van de vrijwilliger. Dat je al wel wat Nederlands spreekt om contact te kunnen maken met je taalmaatje.
Nederlands leren met nt2taalmenu Nederlands leren.
Wilt u Nederlands leren? Of oefenen voor het inburgeringsexamen? Of voor het Staatsexamen I of II? Dan is nt2taalmenu.nl dé website voor u! Er zijn oefeningen voor alle niveaus. Kies uit het menu hierboven. Probeer ook eens.: De website voor iedereen die iets wil leren. Hier vindt u links, materiaal en oefeningen voor: nt2, computervaardig.
Oefenen grammatica.
onvoltooid in schema 2. onvoltooid in schema 3. onvoltooid in schema 4. onvoltooid in schema 5. voltooid in schema 1. voltooid in schema 2. voltooid in schema 3. voltooid in schema 4. voltooid in schema 5. Benoem de tijd 1.
Nederlands oefenen voor de taaltoets!
Test je Nederlands. Verbeter je Nederlands. Nederlands oefenen voor de taaltoets! Spellingtest Nederlandse taal groot succes. Den Haag, juli 2009. De in februari 2009 gelanceerde taaltest van Uitgeverij Pak is een groot succes. Inmiddels zijn er ruim 90.000 taaltesten gemaakt.
Nederlands Oefenen.
Dit gedeelte van het vaklokaal staat helemaal in het teken van het oefenen. Nadat je je verdiept hebt in het Nederlands, is het altijd goed om je kennis d.m.v. opdrachten en taalspelletjes te oefenen om zo te zien of je alles daadwerkelijk hebt begrepen.
Is jouw Nederlands op hbo-niveau? hbo-taaltoets.nl.
Toets je Nederlands. Verbeter je niveau. Is jouw Nederlands al op hbo-niveau? Toets hier gratis of jouw kennis van verschillende onderdelen van het Nederlands al voldoende is voor een taaltoets Nederlands op hbo-niveau. Toets een onderdeel. uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden.
Oefenen met Nederlands De grandioos gemakkelijke oefensite van mevrouw Verberk!
Vraag 10 van 10. Gril jij die kip altijd boven de barbecue. Wat is de ik-vorm van grillen? Bedenk dat een extra medeklinker niet nodig is, als de uitspraak van de klinker ervóór niet anders is dan in het Nederlands.
Nederlands verbeteren met jufmelis.nl.
Ik ben juf Melis en ik geef Nederlands op een school voor voortgezet onderwijs. Ik wil graag de Nederlandse taal makkelijker maken voor iedereen. Op deze site kun je allerlei oefeningen doen en ze worden direct voor je nagekeken. Groetjes van Juf Melis. oefenen in eigen tempo.
Nederlands Examens Oefenen ExamenOverzicht.
Die stap is om Nederlands examens te oefenen. Het is belangrijk om deze te oefenen, want het oefenen van oude examens geeft je een gratis inkijk in het type vragen dat wordt gesteld. Ook raak je door oude examens Nederlands te oefenen bekend met het niveau van de vragen.
Oefenen.
Kijk hier voor meer informatie. Op internet zijn veel websites om Nederlands te oefenen.: www.oefenen.nl: hier kun je beter leren lezen, schrijven, rekenen en internetten. www.alfataal.nl: hier kun je oefenen met het alfabet, woorden en klok kijken. www.nt2taalmenu.nl: hier kun je oefenen op alle niveaus, van beginner tot Staatsexamen.

Contacteer ons