Zoeken naar nederlandse taal oefenen

nederlandse taal oefenen
Oefenen met de Nederlandse taal Correct Nederlands.
Start Oefenen met de Nederlandse taal. Oefenen met de Nederlandse taal. Op deze pagina kun je oefenen met de Nederlandse taal. Start met oefenen en verbeter je taalvaardigheid! Momenteel vind je hier oefeningen over.: Dt-regels tegenwoordige tijd. Engelse werkwoorden in het Nederlands.
Hulp gezocht bij oefenen Nederlandse taal NLvoorelkaar.
Voor twee cliënten met een verstandelijke beperking die weinig Nederlands spreken, zijn we op zoek naar iemand die met hen wil oefenen met de Nederlandse taal. Heb je affiniteit met het aanleren van taal, dan zijn wij op zoek naar jou!
Taalhuis Oostland.
Karlien van Bijnen. 06-49 269 589. Taalmaatjes zijn er voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren. Samen met een maatje een Nederlands sprekende vrijwilliger gaan zij voor een bepaalde periode wekelijks aan de slag met het oefenen van de Nederlandse Taal.
Nederlandse taal.
De Nederlandse taal. Door de Nederlandse taal goed te beheersen wordt het dagelijks leven een stuk leuker. U kunt een praatje maken met de buren, zelfstandig boodschappen doen en de meeste post zelf afhandelen. In De Ronde Venen zijn verschillende plekken waar u kunt oefenen in het spreken van de taal, of waar u mensen die niet zo goed Nederlands spreken kunt helpen de taal beter onder de knie te krijgen.
Nederlandse Taaltest Toets gratis je taal kennis YoungCapital.
Dan beheers jij de Nederlandse taal redelijk tot uitstekend. Wat weet ik na deze taaltest? Na deze Nederlandse taaltoets zie jij of je taalkennis gemiddeld, matig of juist heel goed is. Zo weet jij of een baan waarbij je veel moet typen bij jou past of dat je beter nog even kunt oefenen.
Taalcafé.
Elke maandagavond kun je van 19.00 uur tot 20.00 uur extra oefenen met de Nederlandse taal op de computer of samen lezen. Bij het Taalcafé komen mensen samen die in een gemoedelijke sfeer extra oefenen met het lezen, schrijven of spreken van de Nederlandse taal.
Oefenen voor het Groot Dictee Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Oefenen voor het Groot Dictee. Op zaterdag 15 december zendt De Taalstaat het nieuwe Groot Dictee der Nederlandse Taal uit. Het is te beluisteren op NPO Radio 1, vanaf 11.00 uur. Het nieuwe Groot Dictee is anders van opzet dan het oude.
Beter Nederlands Leren?
In de Lees en Schrijf-kast vindt u taalboeken en taal-cds. Oefenen op de computer? Op onze website vindt u oefenen.nl en andere taalprogramma's. Waar kunt u informatie krijgen over een cursus Nederlands? de Bibliotheek Kanaleneiland Al massoedilaan 188, 3526 GZ Utrecht. de Bibliotheek Overvecht Gloriantdreef 1, 3562 KW Utrecht. de Centrale Bibliotheek Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht. de Bibliotheek Oog in Al, Everard Meijsterlaan 1 a, 3533 CK Utrecht. de Bibliotheek Parkwijk Kruidenlaan 1, 3542 BA Utrecht. de Bibliotheek Zuilen Zwanenvechtlaan 4, 3554 GL Utrecht. de Bibliotheek Hoograven Smaragdplein 100, 3523 ED Utrecht. de Bibliotheek Vleuterweide Burchtpoort 16, 3452 MD Vleuten. de Bibliotheek Lunetten Hondsrug 21, 3524 BP Utrecht. de Bibliotheek Tuinwijk Ingenhouszstraat 8, 3514 HW Utrecht. de Bibliotheek de Meern Oranjelaan 14, 3454 BT de Meern. Alle Utrechtse taalcursussen zijn voortaan te vinden op http//www.utrecht.jekuntmeer.nl/.: Het accent ligt op de Nederlandse taal en inburgering.
Taalhuis.
Over taal, werk, geld, rekenen, internet, opvoeding en gezondheid. Nederlands oefenen op internet. Zij legt op een gemakkelijke manier uit hoe dingen werken, zoals internet, ov-chipkaart en sociale netwerken. Hier kun je kijken waar je terecht kan met je taalvraag. Hier zie je welk niveau je hebt. Het taaltrefpunt is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat.
Nederlands leren met nt2taalmenu NT2 TaalMenu.
Wilt u oefenen voor het inburgerings-examen? Dan vindt u hier de goede oefeningen! Naar de lessen. Niveau B1 Staatsexamen I. Hier vindt u oefeningen tot het niveau van het Staatsexamen I. Voor het Staatsexamen I moet u ongeveer 5000 woorden kennen.

Contacteer ons