Op zoek naar nederlandse taal oefenen?

nederlandse taal oefenen
Oefenen voor het Groot Dictee Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Oefenen voor het Groot Dictee. Op zaterdag 15 december zendt De Taalstaat het nieuwe Groot Dictee der Nederlandse Taal uit. Het is te beluisteren op NPO Radio 1, vanaf 11.00 uur. Het nieuwe Groot Dictee is anders van opzet dan het oude.
Nederlandse Taaltest Toets gratis je taal kennis YoungCapital.
Dan beheers jij de Nederlandse taal redelijk tot uitstekend. Wat weet ik na deze taaltest? Na deze Nederlandse taaltoets zie jij of je taalkennis gemiddeld, matig of juist heel goed is. Zo weet jij of een baan waarbij je veel moet typen bij jou past of dat je beter nog even kunt oefenen.
Taalhuis.
Over taal, werk, geld, rekenen, internet, opvoeding en gezondheid. Nederlands oefenen op internet. Zij legt op een gemakkelijke manier uit hoe dingen werken, zoals internet, ov-chipkaart en sociale netwerken. Hier kun je kijken waar je terecht kan met je taalvraag. Hier zie je welk niveau je hebt. Het taaltrefpunt is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat.
Home Page NT2 TaalMenu.
Wilt u oefenen voor het inburgerings-examen? Dan vindt u hier de goede oefeningen! Naar de lessen. Niveau B1 Staatsexamen I. Hier vindt u oefeningen tot het niveau van het Staatsexamen I. Voor het Staatsexamen I moet u ongeveer 5000 woorden kennen.
Wat is de taaleis in de bijstand? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Als bijstandsgerechtigde moet u basiskennis hebben van de Nederlandse taal op referentieniveau 1F. Dit betekent bijvoorbeeld dat u korte, eenvoudige teksten kan lezen en schrijven. Als u bijstand wilt, moet u laten zien dat u de Nederlandse taal voldoende beheerst.
Taalondersteuning.
Ben je Nederlands aan het leren en wil je extra oefenen? Onze vrijwilligers kunnen je daarbij helpen! Vluchtelingen en migranten die zich in de gemeente Groningen hebben gevestigd gaan in de regel naar school om de Nederlandse taal te leren.
Taalcaf├ęs Kom ook oefenen met de Nederlandse taal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
U bevindt zich hier: Home Taalcaf├ęs. Wil je graag de Nederlandse taal beter leren spreken? Heb je Nederlandse les gehad of ben je daar nu mee bezig? Wil je graag meer mensen leren kennen en vind je het leuk om met andere mensen over allerlei onderwerpen te praten?
Taalhuis.
Tijdens de spreekuren is er iemand aanwezig die kan helpen om te kijken welke cursus goed bij iemand past of die kan zoeken naar iemand die kan helpen met de Nederlandse taal. Er is informatie over scholen en cursussen voor elk niveau.
Nederlands verbeteren met jufmelis.nl.
Ik ben juf Melis en ik geef Nederlands op een school voor voortgezet onderwijs. Ik wil graag de Nederlandse taal makkelijker maken voor iedereen. Op deze site kun je allerlei oefeningen doen en ze worden direct voor je nagekeken. Groetjes van Juf Melis. oefenen in eigen tempo.
Nederlands leren.
Tips om Nederlands te leren. Maak gratis taaloefeningen op Taal voor het Leven.nl, oefenen.nl of abcd.eigenstart.nl. Vraag hulp van een taalmaatje. Ga naar hetbegintmettaal.nl. Lees de krant en kijk Nederlandse tv-programma's. Word lid van de bibliotheek. Leen boeken met grote letters.

Contacteer ons