Zoeken naar nederlandse taal oefenen

nederlandse taal oefenen
Taalsite.nl Leuke taaloefeningen Spelling en woordenschat.
Bovenin het menu staan categorieën waar oefeningen instaan. Taalsite.nl heeft geprobeerd de oefeningen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat er simpel en snel geoefend kan worden. Ga naar www.rekenen.nl voor rekenoefeningen. Zoals breuken, deelsommen, keersommen en getallenlijnen. Of wil je de tafels oefenen?
Taalhuis/punt.
Wil je oefenen met de Nederlandse taal? Kom dan naar een Taalhuis of het Taalpunt in Bibliotheek Idea. Hier kun je Nederlands oefenen. Je kunt hier taal oefening doen, spelling leren, er zijn makkelijke boeken en je kunt oefenen op computers.
Nederlandse taal en spellingtest Springest.
De taal en communicatietrainingen van het Taalcentrum-VU hebben zichtbaar effect en sluiten naadloos aan op uw dagelijkse praktijk of dat nu in het bedrijfsleven is, bij de overheid of in het onderwijs. Nederlandse taal en grammatica. Nederlandse als Tweede Taal NT2.
Taal Oefenen.nl.
Je hoort ook in Nederland steeds meer de Engels taal. Wil je online Engels oefenen? Deze Taalklas.nl is een programma Engels voor beginners. Engelse woorden leren. Je leert de Engelse woorden uitspreken, lezen en schrijven. En je leert korte Engelse zinnen. De woorden en zinnen zijn dezelfde als in de Nederlandse Taalklas.nl.
Is jouw Nederlands op hbo-niveau? hbo-taaltoets.nl.
De meeste Nederlandse universiteiten en hbo-instellingen confronteren hun studenten met een taaltoets Nederlands. Iedere instelling bepaalt zelf de inhoud van de toets. De toets kan bestaan uit het schrijven van een tekst en/of het beantwoorden van vragen over spelling, stijl, interpunctie, woordenschat, e.d.
Nederlands leren met nt2taalmenu Nederlands leren.
Of oefenen voor het inburgeringsexamen? Of voor het Staatsexamen I of II? Dan is nt2taalmenu.nl dé website voor u! Er zijn oefeningen voor alle niveaus. Kies uit het menu hierboven. Probeer ook eens.: De website voor iedereen die iets wil leren. Hier vindt u links, materiaal en oefeningen voor: nt2, computervaardig. heden, solliciteren, een taal leren, theorie rijbewijs, leren typen, rekenen en nog veel meer!
Taalcafé: oefenen met Nederlandse taal Welzijn de Meierij.
Zij die al langer woonachtig zijn in Nederland kunnen hun Nederlandse taal oefenen. In dit café ontmoet je andere mannen en vrouwen die hun Nederlands willen oefenen en Nederlandse mensen die je helpen bij het uitspreken, lezen, schrijven en luisteren.
Nederlands leren op internet.
De Nederlandse taal werd daarmee uitgebreid met een Surinaamse variant. Het Nederlands dat in Suriname wordt gesproken is namelijk niet gelijk aan het Standaardnederlands. Nederlandse werkwoorden oefenen. Oefeningen met de tegenwoordige tijd, de verleden tijd en het voltooid deelwoord. Nederlandse werkwoorden vervoegen Verbix Engels.
Oefenen met Nederlandse taal Ridderkerks Dagblad.
Oefenen met Nederlandse taal. 15 september 2018. Vorige week was het Week van de Alfabetisering. Daarmee wordt jaarlijks aandacht gevraagd voor mensen die grote moeite hebben met lezen, schrijven en het begrijpen en toepassen van informatie in de Nederlandse taal.
Gratis Citotoetsen oefenen, groep 7 en 8 Citotrainer Nederland.
Oefenboek voor de Citotoetsen in groep 7 versie 3.0: oefeningen voor M7, E7 en Entreetoets. 336 opgaven, 121 bladzijden. Oefenboekjes voor de Entreetoets groep 7. Oefenboek voor de Citotoetsen in groep 8 versie 3.0. 205 opgaven, 77 bladzijden. Oefenset voor groep 8. Cito oefenen groep 7 en 8. Taal Rekenen Studievaardigheden.

Contacteer ons