Zoeken naar oefenen taal

oefenen taal
Gratis Citotoetsen oefenen, groep 7 en 8 Citotrainer Nederland.
Oefenboek voor de Citotoetsen in groep 7 versie 3.0: oefeningen voor M7, E7 en Entreetoets. 336 opgaven, 121 bladzijden. Oefenboekjes voor de Entreetoets groep 7. Oefenboek voor de Citotoetsen in groep 8 versie 3.0. 205 opgaven, 77 bladzijden. Oefenset voor groep 8. Cito oefenen groep 7 en 8. Taal Rekenen Studievaardigheden.
Citotoets: taal.
Het onderdeel Taal van de Citotoets bestaat uit spelling, tekstbegrip of: begrijpend lezen, werkwoorden, woordenschat en schrijven van teksten. Natuurlijk wil je weten waar je sterk en waar je zwak in bent. Daarvoor staan hieronder korte toetsjes. Als je score aan het eind van een toets lager is dan 90%, kun je jezelf bijspijkeren middels de link die achter de oefening staat.
Taal oefentoets oefenen voor de eindtoets basisonderwijs 123test.nl.
De test bestaat uit vijftien vragen die je binnen 25 minuten moet kunnen maken. Instructie oefentoets taal. Onderstaande opgaven kunnen je helpen oefenen voor de eindtoets. Lees de vragen goed en klik het antwoord aan dat volgens jou het juiste is.
oefenen voor dictees Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Over Onze Taal. Onze Taal steunen. Oefenen voor dictees. Oefenen voor dictees. Ik doe binnenkort mee aan een dictee. Wat kan ik doen ter voorbereiding? Wie zich grondig wil voorbereiden op een dictee, kan het volgende doen. Koop ons boek 5000 venijnige dicteewoorden.
Oefenen met taal.
Oefenen met digitaal. Over het Taalhuis. Oefenen met taal. In het Taalhuis bent u van harte welkom voor advies en ondersteuning bij het leren spreken, lezen en begrijpen van de Nederlandse taal. Tijdens de inloopspreekuren zijn er taalvrijwilligers om u te helpen.
Oefenen met taal.
Zoeken binnen de site. Oefenen met taal. Taaloefeningen rondom verschillende thema's' en situaties, leesteksten en woordenschatoefeningen. Niveau: A2 en B1. Let op: niet alle oefeningen zijn gratis. Je kan me wat. 15 modules voor beginners. Je ziet eerst een plaatje en hoort het woord of de hele zin en pas daarna doe je verschillende woordenschatoefeningen.
Taalspelletjes Spelletjesplein.nl.
Abc oefenen 3/4. Race met de auto langs alle letters van het alfabet in de juiste volgorde. Maan, roos, vis 3/4. Type zoveel mogelijk woorden na. Klik ergens in de puzzel en lees de omschrijving van het woord en vul het juiste woord in. Leer leuk taal.
Taal groep 8 Junior Einstein.
Rekenen Taal Citotoets Begrijpend lezen IEP Toets Verkeer Natuur techniek Geschiedenis Aardrijkskunde De tafels Levensbeschouwing Topo. Taal groep 8. Taal groep 2 Taal groep 3 Taal groep 4 Taal groep 5 Taal groep 6 Taal groep 7 Taal groep 8.
Neurocampus Oefening van de dag.
Nederlands oefenen voor de taaltoets!
Nederlands oefenen voor de taaltoets! Spellingtest Nederlandse taal groot succes. Den Haag, juli 2009. De in februari 2009 gelanceerde taaltest van Uitgeverij Pak is een groot succes. Inmiddels zijn er ruim 90.000 taaltesten gemaakt. Zowel leerlingen, studenten als volwassenen blijken geïnteresseerd te zijn in de regels van de Nederlandse spelling en de Nederlandse grammatica.

Contacteer ons