Resultaten voor taal oefenen

taal oefenen
Taal Thuis Ambrasoft.
Voor slechts 15 meer heeft u het combipakket Rekenen Taal Thuis, waarmee u kind met alle oefeningen uit beide pakketten kan oefenen. Rekenen Taal Thuis. Online oefenpakket om thuis te oefenen met rekenen, tafels, lezen, spelling en werkwoorden. Online oefenpakket met ruim 200 verschillende oefeningen die het rekenonderwijs ondersteunen.
Leer online werkwoordspelling, ontleden en spelling. Meester Klaas.
Woordjes oefenen van alle spellingmethoden met Meester Klaas. Uitgesproken woorden en zinnen. Doe nu gratis de D-of-T-quiz. Elke dag is er weer een nieuwe quiz op drie niveaus. Doe de quiz D" of T." Leer en oefenboeken. Prachtige leer-werkboeken over spellingproblemen, leestekens, zinsontleding en rekenen. Moet je woordjes in een buitenlandse taal leren?
Taalwerkbladen van juf-hannah.
Begrijpend lezen over vulkanen. Begrijpend lezen over meningen. Bijvoegelijke naamwoorden zoeken in een tekst. Bijvoegelijke naamwoorden zinnen maken. Brieven tips bij het schrijven. Dieren: namen van mannelijke, vrouwelijke en jonge dieren. Dieren: moeilijkere versie van het blad hierboven. Hoofdletters deel 1.
Op welk niveau beheerst u de Nederlandse taal? docententaaltest.nl.
Het daarmee corresponderende niveau is gebaseerd op de richtlijnen van het Europees ReferentieKader ERK en de taalniveaus 2F, 3F en 4F van de commissie-Meijerink. De testuitslagen geven u een indicatie van het niveau waarop u de bovenstaande onderdelen van de Nederlandse taal beheerst.
Hoe kan ik de Nederlandse taal leren? Rijksoverheid.nl.
Een vrijwillige taalcoach. U leert de taal vooral door veel te oefenen. Een vrijwillige taalcoach kan u daarbij helpen. Wilt u samen met een taalcoach de Nederlandse taal oefenen? Kijk voor mogelijkheden bij u in de buurt op www.hetbegintmettaal.nl of www.taalzoeker.nl.
MBO-examens.
Oefenen met de rekenmachine. Welkom op de oefenomgeving van Facet. Je kunt hier oefenen met de voorbeeldexamens Nederlandse taal die met Facet worden afgenomen. Selecteer een voorbeeldexamen en klik op Start examen/toets. MBO Nederlands 2F 2018-2019 voorbeeldexamen dos_oefen. MBO Nederlands 3F 2015-2016 voorbeeldexamen dos_oefen.
7C Handige sites om te oefenen Groep nieuws R.K. Basisschool de Paradijsvogel.
Karaoke om de Nederlandse taal te oefenen De Heemsteder.
Uw tekst aanleveren. Karaoke om de Nederlandse taal te oefenen. Door Redactie De Heemsteder 23 augustus 2018 Geplaatst in Regio. Leer jij Nederlands en lijkt het je leuk om met een microfoon in je hand mee te zingen met Nederlandse nummers?
Nederlands oefenen voor de taaltoets!
Nederlands oefenen voor de taaltoets! Spellingtest Nederlandse taal groot succes. Den Haag, juli 2009. De in februari 2009 gelanceerde taaltest van Uitgeverij Pak is een groot succes. Inmiddels zijn er ruim 90.000 taaltesten gemaakt. Zowel leerlingen, studenten als volwassenen blijken geïnteresseerd te zijn in de regels van de Nederlandse spelling en de Nederlandse grammatica.
Bibliotheek s-Hertogenbosch Taalhuis.
Dat is belangrijk voor je contact met andere mensen en voor het maken van plannen. Wil jij ook meer doen met taal? Het Taalhuis is een goede plek om te oefenen met taal en met de computer. Het Taalhuis is er voor iedereen vanaf 18 jaar.

Contacteer ons