Op zoek naar werkwoorden oefenen?

werkwoorden oefenen
De verleden tijd van zwakke en sterke werkwoorden.
De verleden tijd van zwakke en sterke werkwoorden. Noteer de juiste vorm van het werkwoord. Gebruik de hintknop als je er niet uitkomt. 1, Het nieuwtje verspreiden zich snel door de school. Hij schrijven het antwoord stiekem in zijn hand.
tegenwoordige tijd.
werkwoorden Oefenen met Nederlands.
Je ziet hier dat huilend het tegenwoordig deelwoord is, want het zegt iets over het onderwerp: de jongen huilt, en het zegt iets over hoe het onderwerp iets doet hij doet het huilend. werkwoorden allerlei 01. werkwoorden allerlei 02. werkwoorden allerlei 03.
Spaanse-taal.net: Spaans online Oefenen werkwoorden.
Oefenen Spaans regelmatige werkwoorden presente. terug naar de oefeningen. Type de juiste werkwoordsvormen in het Spaans en klik op controleren. Deze oefening bestaat uit drie werkwoorden. De werkwoordsvormen kunnen een á, é of een í bevatten. Gebruik hiervoor de knoppen boven de oefening.
Engels Onregelmatige werkwoorden.
Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende onregelmatige werkwoorden. De werkwoorden staan in alfabetische volgorde. Bij de spelling is het Brits-Engels aangehouden. Om de verschillende vormen te leren, kun je ze het best uit je hoofd leren en vaak oefenen.
Werkwoordspelling Nederlandse Taaltest.
Het spellen van werkwoordsvormen is aan regels gebonden. In dit onderdeel kun je testen in hoeverre je de regels kent en juist toepast. Dit onderdeel bestaat uit 20 vragen. Tot de volgende versie beschikbaar is. Terug naar de vorige vraag.:
Franse werkwoorden leren 5: méér oefensites BONJOUR! ÇA VA!
Kies in de linkerbalk de tijd Présent, Imparfait, Futur Simple en daarna welke groep werkwoorden je wil oefenen: regelmatige werkwoorden op er, ir, re, onregelmatige werkwoorden of alles door elkaar. Na iedere oefening krijg je je score, verbeteringen èn complimenten!
Taal groep 8 Werkwoorden Junior Einstein.
Flitsen Spelling Woordvorming Woordsoorten Werkwoorden Woordenschat Lettergrepen Zinsontleding Spreekwoorden. U heeft javascipt niet geactiveerd. U kunt zonder javascript deze site niet gebruiken. Taal groep 8. Taal groep 8 Werkwoorden. Gemengd tt, vt en vd. Stamregel 1: Het woord verandert niet. Vul de juiste vorm van het werkwoord in hele werkwoord.
Verleden tijd Sterke en onregelmatige werkwoorden.
Leer steeds een deel van de woorden en controleer daarna of je de woorden kunt vervoegen door de oefening te maken. Heb je geen fouten, dan ga je naar de volgende oefening. Je zult vaker dan één keer moeten oefenen om de woorden een plek in je geheugen te geven. Module sterke en onregelmatige werkwoorden.
4 activiteiten om de werkwoorden te oefenen Klas van juf Linda.
De afgelopen weken hebben de kinderen in groep 4 geleerd wat werkwoorden zijn, het zijn doe-woorden. De kinderen hebben lesjes gemaakt in hun werkboek, maar daarnaast hebben we ook veel spelletjes en andere activiteiten gedaan. In deze blog geef ik een aantal manieren om de werkwoorden te oefenen.

Contacteer ons